QUOTE(raksa @ 2012 11 07, 00:11)
Turiu klausimą: ar, katytę sterilizavus, reikia pereiti prie maisto sterilizuotoms katėms, ar galima jį derinti su iki šiol naudotu maistu? Katei duodame Orijen sauso maisto.
Sterilizuotos katės paprastai būna ne tokios judrios, todėl joms gaminamas mažesnio riebumo maistas. Kitkuo tas maistas nesiskiria. Todėl keisti reiktų tik tada, jei pamatote, kad katė ima tukti. Orijenas geresnis pagal sudėtį už visus sterilizuotoms skirtus, kol nėra problemos, aš nekeisčiau.
QUOTE(Tynka @ 2012 11 07, 12:30)
vat kaip tą dalyką prižiūrėt? Manasis man rodos mažai geria (iš vis lepūnas - nori tik tekančio.) Bet tai kaip jį priversti tą vandenį lakti?
Dar skaičiau kažkur, kad galima katei ant letenos ar tiesiai ant liežuvio pabarstyt druskos. Bet čia toks vienkartinis metodas, kasdien nepribarstysi, o ir nesveika būtų.
QUOTE(Spurgita @ 2012 11 07, 13:23)
O katėms pienas labai kenkia? Mūsų katytė 2 mėn. labai mėgsta pieną, šiaip ėda RC maistelį kačiukams.
Katės nevirškina laktozės, todėl pieną duoti negerai, ilgainiui tai gali sukelt virškinimo problemų. Pabandykit skiesti vandeniu ir gal pavyks pereiti prie vandens.
QUOTE(lilayte @ 2012 11 07, 13:31)
o kodel jus manote kad kenkia?jei megsta manau yra gerai,
Mano katė tikrai pasirašytų po šituo, tada ji galėtų maitintis vien "karvutėm" ir šokoladu