Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

QUOTE(Ragany @ 2012 08 08, 19:11)
O ta sriuba neprarūgsta? Maniškiam užsistovėtų turbūt..

pas mus nespėja prarūgti biggrin.gif laka kol bliūdo dugnas pradeda šviesti. ta prasme per pusdienį išlaka visada.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 08 09, 12:19)
Man jo neėdė, vienintelis maistas iš visų bandytų, kurį išbrokijo.

Keista g.gif Gal granulytės per mažos, nes šito maisto granulės tikrai smulkutės. Na, bet visi katinai su savais skoniais, kaip ir žmonės. 4u.gif
Turim pacientukų, kurie labai šauniai ant šito maistuko sėdi. Jie be papildomų kvapiklių, tai jei katinas pripratęs prie labiau kvepiančio maisto, gali ir pabrokyti. Tai kas sveika, ne visada yra skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 08 09, 15:05)
Matau labai populiarus del savo naturalios sudeties ACANA tik vat yra ir nuomoniu prestaraujanciu jam.,kadangi katinukas dar vos i trecia menesi izenges nemaciau jaunikliams to edalo.,o ir ar tikrai nepariebins man katinuko ateityje blush2.gif

O kodėl gi turėtų pariebinti? Acana Wild Prairie arba Acana Pacifica riebumas yra 19%, tuo tarpu Hill's Kitten Tuna arba Chicken 25,5%, Genesis Kitten 21%, ProPlan Kitten 21%, Trainer Natural 20%, taip kad tikrai Acana ne riebiausias maistas. O kita vertus, aktyviems mažiams ir reikia tų riebalų, juk kiek jie energijos per dieną išeikvoja.

Mane sudomino Power of Nature, geriausia mano kol kas matyta sudėtis, bet vienintelėj LT internetinėj parduotuvėj, kuri jais atseit prekiauja, jau seniai nėra. Gal žinot, ar kas nors veža tą Powerį į Lietuvą, gal yra kokių užsislaptinusių platintojų?
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 08 10, 08:51)
Keista  g.gif Gal granulytės per mažos, nes šito maisto granulės tikrai smulkutės. Na, bet visi katinai su savais skoniais, kaip ir žmonės.  4u.gif
Turim pacientukų, kurie labai šauniai ant šito maistuko sėdi. Jie be papildomų kvapiklių, tai jei katinas pripratęs prie labiau kvepiančio maisto, gali ir pabrokyti. Tai kas sveika, ne visada yra skanu  mirksiukas.gif

Na, jis tada dar mažas buvo, iki metų kažkur. Nebuvo nei ragavęs daug ko, bet šis vienintelis, kurį akivaizdžiai nurašė. Šiaip, kai nupirkom Brit Care kastruotiems irgi panašiai, bet ne iki tiek. Ėdė, bet baisiai vaipėsi jau. Tą maišą didelį du katinai dorojo apie 3 mėnesius. Paskui buvau nupirkus light (spalvas sumaišiau), ta ėdė normaliai, o dabar atvažiavo kastruotiems ir vėl vaipos, bet ėda. Bet už agurko gabalą jaučiu visą bliūdą atiduotų to sausiako man pačiai suėst. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zino kur Vilniuej galima nusipirkti Arden Grange sveriamo kaciu maisto?
Atsakyti
Padekit merginos, nes pasimeciau visai. Mano katytei 6 men, seriu ja Josera minnete sausiuku, bet matau jog ji lyg po truputi ir tunka jau. Ant pakuotes parasyta norma 30g, tiek ji sueda man per 1 karta tai duodu dar tiek pat vakare. Skaitinejau jog kaciukams kai kurios merginos maistuko palieka visa diena, tad katinelis kiek nori tiek eda, bet as nedrystu duoti kiek ji nori.Klausimas butu ar nepersersiu ir nenutukinsiu jos tokiais kiekiais maistuko? tiesa kartais vietoj sausiuko vakare duodu vistienos kepeneliu.
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2012 08 20, 16:22)
gal kas zino kur Vilniuej galima nusipirkti Arden Grange sveriamo kaciu maisto?

Bandykit Šiaurės miestelyje, S.Žukausko 26 - 61, ten yra nedidukė parduotuvikė su labai malonia pardavėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 08 21, 09:38)
Bandykit Šiaurės miestelyje, S.Žukausko 26 - 61, ten yra nedidukė parduotuvikė su labai malonia pardavėja  4u.gif

Aciu, jau pasiknisus internete radau info, kad ten prekiauja, bet kazin ar sveriamo turi, noriu pabandymui pora simtu gramu nupirkt smile.gif mano katinuke ispindejusi bijau, kad nevalgys... g.gif
O maisteli reik ziauriai keist, mes super duper alergiskos ax.gif turim bedu su oda... o kiek teko girdeti, tai sis maistelis kaip tik labai alergiskoms katems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2012 08 21, 10:03)
Aciu, jau pasiknisus internete radau info, kad ten prekiauja, bet kazin ar sveriamo turi, noriu pabandymui pora simtu gramu nupirkt smile.gif mano katinuke ispindejusi bijau, kad nevalgys... g.gif
O maisteli reik ziauriai keist, mes super duper alergiskos  ax.gif  turim bedu su oda... o kiek teko girdeti, tai sis maistelis kaip tik labai alergiskoms katems smile.gif

Katininio ten svarstomo turi, tik nežinau ar visų rūšių.
Tai nėr gydomasis maistas, kuris skiriamas prie alergijų - Virbac dermal, Specific - bet sudėtis sukurta hipoalerginė, be dažniausiai kates alergizuojančių komponentų.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 08 21, 10:57)
Katininio ten svarstomo turi, tik nežinau ar visų rūšių.
Tai nėr gydomasis maistas, kuris skiriamas prie alergijų - Virbac dermal, Specific - bet sudėtis sukurta hipoalerginė, be dažniausiai kates alergizuojančių komponentų.

taip taip, as sita dalyka suprantu smile.gif kad, siuo maistu neissigydysim, ir is vis pasak musu veterinares tokio dalyko, kaip egzema issigydyti naimanoma iki galo schmoll.gif tik uzgydyti
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2012 08 21, 11:53)
taip taip, as sita dalyka suprantu smile.gif kad, siuo maistu neissigydysim, ir is vis pasak musu veterinares tokio dalyko, kaip egzema issigydyti naimanoma iki galo  schmoll.gif  tik uzgydyti

Ligą išgydyti galima tik tada, kai surandi jos priežastį. Radus priežastį - lengviau ir žinoti, ko saugotis smile.gif
Aišku, su alerginiais susirgimais yra be galo sunku ir išsamūs tyrimai labai brangūs. Pabandykit susireguliuoti maistelį, tai viena iš svarbių priežasčių gerai kailio būklei.
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2012 08 21, 15:54)
Ligą išgydyti galima tik tada, kai surandi jos priežastį. Radus priežastį - lengviau ir žinoti, ko saugotis smile.gif
Aišku, su alerginiais susirgimais yra be galo sunku ir išsamūs tyrimai labai brangūs. Pabandykit susireguliuoti maistelį, tai viena iš svarbių priežasčių gerai kailio būklei.

na... mums pasake, kad nuo maistelio su vistiena, praejom gydymo kursa, pakeitem vistiena i kalakutiena, bet po kurio laiko egzemos bando grist sad.gif zinoma nepalyginsi kaip buvo pirma karta, dabar yra tfu tfu tfu nebaisu, bet norisi, kad ju is vis nebutu smile.gif veterinare sako, kad egzemos gali periodiskai grizinet...
Atsakyti