Aš pikc. Mano kikimoros du laka mažai vandens, kiek pripilu, tiek randu pakeitimui. Vakar grįžus iš darbo apstaugiau abu, šian žiūrau bliūdas beveik tuščias. Nu bet išlaka tai mažai. Ėda sausą maistą, abu kastruoti, o su vienu jau bėdų turėjom. Nežinau, kaip tą vandenį ir pro kur sukišt.
QUOTE(Ragany @ 2012 08 07, 23:39)
Aš pikc. Mano kikimoros du laka mažai vandens, kiek pripilu, tiek randu pakeitimui. Vakar grįžus iš darbo apstaugiau abu, šian žiūrau bliūdas beveik tuščias. Nu bet išlaka tai mažai. Ėda sausą maistą, abu kastruoti, o su vienu jau bėdų turėjom. Nežinau, kaip tą vandenį ir pro kur sukišt.
O gal pabandykite kefyro duot ir kitų rūgštaus pieno produktų? Pvz. atskiestų kažkiek vandeniu. Ar jie gal kokį pieną pvz. ožkos mėgsta? Tai tą praskiestą gal duot
Maniškė irgi vandens mažai geria, bet pastebėjau kad ji mėgsta iš skirtingų vietų gert - kadangi dabar sode, tai iš vieno kibiro tai iš kito bliūdo pageria. Gal pastatykite dar porą kokių vazonų ar bliūdų skirtingose vietose su vandeniu Vis leteną pamirkys, o pamirkę ir nulaižys
QUOTE(Ragany @ 2012 08 07, 23:39)
Katinai paprastai labai megsta tekanti vandeni, pameginkit atsukti ciaupa, gal sudomins
Maniskiai kaip narkomanai, vos tik izengiu i namus, tuoj pat uzsiima pozicijas prie ciaupo vonioje ir virtuveje
O pas mane balkone stovi tuščias gėlių lovelis su vandeniu, tai prie savo bliūduko net nesiliečia. Ten jai daug smagiau gerti
Vienas, kai aš prausiuosi , kartais ateina pasitaškyt po kranu, tai tuo pačiu palaka, bet čia labai retai. O kitas vandens tekančio, kai velnias kryžiaus, bijo. Vazonėlių nepridėsiu, nes visi vazonėliai su kuo bebus , lėks žemėn. Pieno nenoriu rizikuot duot, kažkada nutrydo visus kampus man paragavęs. Kefyro nejama, nebent jogurtą, ir tai jau turi būti su uogom, vaisiais, natūralų brokija. Bet gal reik pamėgint dar vieną bliūdą kambary pastatyt
QUOTE(Ragany @ 2012 08 08, 00:39)
Man ta pati problema. Isbandziau visokius variantus su tuo vandeniu, net bliudo dugna valeriankem bandziau tept, ale nieko nesigavo Taigi priejau isvados, kad geraiausia garantija kad katinas gaus pakankamai skysciu, sert slapiu maistu arba mirkyt sausiaka. Taip dabar ir darau, kol kas problemos su slapimtakiais nei tam, kuris ju turejo, nei kitam nera.
QUOTE(Ragany @ 2012 08 08, 08:45)
Vienas, kai aš prausiuosi , kartais ateina pasitaškyt po kranu, tai tuo pačiu palaka, bet čia labai retai. O kitas vandens tekančio, kai velnias kryžiaus, bijo. Vazonėlių nepridėsiu, nes visi vazonėliai su kuo bebus , lėks žemėn. Pieno nenoriu rizikuot duot, kažkada nutrydo visus kampus man paragavęs. Kefyro nejama, nebent jogurtą, ir tai jau turi būti su uogom, vaisiais, natūralų brokija. Bet gal reik pamėgint dar vieną bliūdą kambary pastatyt
O konservų nemėgsta? mūsiškis dūšią parduotų už konservus, tai į jo vandens bliūdą įmetu konservų gabalą ir išmakaluoju, kad sriuba būtų, tai visą išlaka
Merginos, gal zinote, kaip suzinoti Royal Canin kaciu edalo gaiojimo termina? Ant pakuotes jokiu zenklu neradau
QUOTE(žemuogienė @ 2012 08 08, 10:12)
O konservų nemėgsta? mūsiškis dūšią parduotų už konservus, tai į jo vandens bliūdą įmetu konservų gabalą ir išmakaluoju, kad sriuba būtų, tai visą išlaka
Vienas valgo, kitas nelabai, paragauja tik.. Nu matysim, užvakar sakau apstaugiau abu dėl to vandens, tai vakar apytuštį bliūdą radau, pakeičiau. Šiandi dieną jau žiūrau irgi nebelikę daug. Dar pastatytsiu kambary kokį bliūdą papildomai.
O ta sriuba neprarūgsta? Maniškiam užsistovėtų turbūt..
Sveikos.,
ka pasakytumete apie si maisto produkta ,paskaicius sudetis pasirode nebloga bet ar gerai ja supratau
ARDEN GRANGE Kitten with Fresh Chicken
Aciukas
ka pasakytumete apie si maisto produkta ,paskaicius sudetis pasirode nebloga bet ar gerai ja supratau
Aciukas
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 08 08, 19:40)
Sveikos.,
Aciukas
Aciukas
Man jo neėdė, vienintelis maistas iš visų bandytų, kurį išbrokijo.
QUOTE(Ragany @ 2012 08 09, 11:19)
Man jo neėdė, vienintelis maistas iš visų bandytų, kurį išbrokijo.
VAdinasi zino del ko Matau labai populiarus del savo naturalios sudeties ACANA tik vat yra ir nuomoniu prestaraujanciu jam.,kadangi katinukas dar vos i trecia menesi izenges nemaciau jaunikliams to edalo.,o ir ar tikrai nepariebins man katinuko ateityje
GAl pasirodysiu "zalia"uzduodant tokius kvailus klausimus taip isivaizduoju.kad cia aptarinejama ir su zinovu pagalba rupimus dalykus