QUOTE(moocho @ 2012 07 06, 09:59)
na Vokietijoje per 2-3 darbo dienas nuo uzsakymo pristato, darant uzsakyma galima pasirinkti kas pristatys (Austrijai yra arba Post, arba GLS kurjeriai). Parasyta kad i kitas salis trunka 2-5 darbo dienas.
Dabar maitinu taste of the wild su lasisa (paprastas nelabai tiko), plius imaisau truputi hills oral care (kad daugiau pakramtytu, jo labai dideles granules), na ir dar kokiu geresniu konservu savaitgali, nes viena mano kate del ju lengvai isprotejus..
bet ten yra ir orijen, acana, applaws, na ir siaip akciju buna kad ir tam paciam hills, gal rasit kas (pa)tinka
nes zooparduotuvese (pvz. Fressnapf, man rodos jis irgi ir Austrijoj yra
) geriausia ka galima rasti tai hills ir royal canin, visa kita tai nieko gero.., as i juos einu nebent zaislu pirkt ar konservu pabandymui (nes zooplus negalima pirkt po 1 pakeli).
aišku geriausiai pirkt dideli kieki, mane sudomino Almo nature tai tuos 10-12kg. ir imčiau, tų begrūdžių '' atsikandau '' jau sakiau nebeduosiu, nes visais nusivyliau.. yra ir pas mus ta Fressnapf parduotuvė, didelė bet su maistu liūdnai..
na ačiū, kad dar karteli atsiliepėt, reiks visa puslapi išstudijuot mačiau kad neblogų nuolaidų ten būna..