QUOTE(Famili @ 2012 06 06, 10:13)
Su apnašomis galima kovoti dantų šepetuku

ir niekaip mums nepavyksta priaugti kelių kg. Viena vet. gydytoja pasakė, kad svoris normalus, kitą, kad jis per kūdas

Na nežinau, nesuvalgo jis tos normos pas mane

dabar valgo ORIJEN Cat & Kitten begrūdis + vištienos filė + vištienos kepenėlės, prieš tai ARDEN GRANGE Kitten with Fresh Chicken. Vyras sako, gal maisto su grūdais duoti, kad šiek tiek išsipūstų
Sveikos, noriu pasidalinti patirtimi, koks maistelis mums padėjo priaugti svorio bei išsigydyti ligeles, tai Traineris, tokia rausva pakuotė kitten, katytei tuoj bus metukai, tai svarstysim prie kurios jų linijos prisirišti vėl:)
Papildyta:
QUOTE(Murciux @ 2012 06 07, 19:48)
Sveiki, visi iesko geriausio maisto savo katei, ir aisku visiem geriausias tas , kuriam daugiausia mesos, tai kodel tiesiog nemaitinus mesa? koks skirtumas tarp konservu kuir 80 proc mesos ir 20 proc virimo vandens ir paprastos virtos mesos?
Laba, aš manau, kad ne mėsoje slypi visa tiesa, o subalansuotume, kuo maistas bus turtingas savo sudėtimi, manau tuo jis bus geresnis, katės organizmas juos priims ir nebus problemų su oda, kailiu ir t.t, guvūnams kaip ir mums reikia dienos normoje angliavandenių, baltymų, riebalų, kad būtume sveiki

taip ir mūsų brangiesiems