Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių mityba

Kykute, aciu labai wub.gif
Taip ir maniau, bet jau buvau susipainiojus blush2.gif
Atsakyti
Kam reikejo Arden Grange Light katems, dabar eina nuolaida 35 % pet24 parduotuveje. Reiks ir man pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2012 05 28, 19:31)
Kam reikejo Arden Grange Light katems, dabar eina nuolaida 35 % pet24 parduotuveje. Reiks ir man pabandyt  ax.gif

ačiū už info, prigriebiau 2 pakuotes smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaciu muletojos 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu nes tapau viena is ju. Visada auginau tik sunis, tad apie kates ir ju serima nelabai nusimanau blush2.gif turiu sfinksiuke 5 men, gal galit patarti koki maistuka galeciau pasirinkti? kiek suprantu dar tureciau serti ja kaciuku maistu, o nuo kada jau galiu pradet suaugusiu kaciu maistu? g.gif ar tinka zalia vistiena ar vistienos kepeneles tokio amziaus kaciukui?
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2012 05 30, 18:44)
Sveikos kaciu muletojos 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu nes tapau viena is ju. Visada auginau tik sunis, tad apie kates ir ju serima nelabai nusimanau blush2.gif turiu sfinksiuke 5 men, gal galit patarti koki maistuka galeciau pasirinkti? kiek suprantu dar tureciau serti ja kaciuku maistu, o nuo kada jau galiu pradet suaugusiu kaciu maistu? g.gif ar tinka zalia vistiena ar vistienos kepeneles tokio amziaus kaciukui?

iki metų reiktų maitinti kačiukų maistu nors yra maistelis kuris skirtas visų amžių grupei, tai pagrinde daug mėsos savo sudėtyje turintys maistai.. tokie maistai ir skaitosi geriausi, tik aišku ne kiekvienam tinka.. todėl bandykit ir sustokit ties jums tinkamiausiu.. žalia mėsa katinukams yra gerai, geriau nei konservas.. tinka praktiškai visa mėsa, išskyrus kiauliena.. subroduktai taip pat naudingi, bet juos reiktų duot su saiku ir pratinti po truputi, kad nesuviduriuotų pvz. nuo kepenėlių.. nors aš subroduktų neduodu, tik jautiena.. mėsa geriausiai pašaldyti kelias dienas, kad žūtų visi negerumai.. nors velgi nuomonės skirtingos kiti sako, kad nebūtina.. mažam kačiukui labai gerai žalia mėsa, imuniteto pastiprinimui tad duokit drasiai, tik pradžioj po nedaug.. smile.gif
Atsakyti
Padekit prašau, skaičiau temą ir sukosi galva, taigi paklausiu, kam nesunku atsakyti būsiu dėkinga 4u.gif
Įsigijom du rusų mėlynuosius, katukai 3 metų, kastruoti. Iki šiol buvo šeriami ekonomy maistu iš prekybos centrų, tačiau tikrai nenorėčiau ir toliau juos taip šerti. Mano akiai vienas iš mano augintinių šiek tiek liesokas, ir abu beprotiškai šeriasi doh.gif Kadangi jie du, taip norėtųsi gero maisto tačiau pigesnio varianto, vis tik dviem pripirkti čia ne juokas lotuliukas.gif Aišku pradžioj atstatyti kailį ir šiek tiek priauginti vienam svorio galima ir kitokiu, brangesniu, o paskui pereiti prie paprastesnio pigesnio nuolatinio. Taigi reikalingi jūsų patarimai, koks maistas geriau tiktų atstatyti kailį, šiek tiek priauginti svorio ir poto koks geriausia tiktų trimečiams kastruotiems vaikinams ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
jus man paaiskinkit, kodel man siandien gyvunu klinikoj gydytoja akis isputusi aiskino, kad katems slapio maisto galima duot tik karta i savaite, o maitinti reikia nuolat sausu maisteliu? doh.gif nebesusigaudau as jau cia nieko, kiek domejausi, kiek skaiciau lietuviskuose forumuose ir pan., tai viskas priesingai negu cia norvegai daro ir sako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2012 05 30, 21:18)
jus man paaiskinkit, kodel man siandien gyvunu klinikoj gydytoja akis isputusi aiskino, kad katems slapio maisto galima duot tik karta i savaite, o maitinti reikia nuolat sausu maisteliu?  doh.gif nebesusigaudau as jau cia nieko, kiek domejausi, kiek skaiciau lietuviskuose forumuose ir pan., tai viskas priesingai negu cia norvegai daro ir sako  doh.gif

O šlapias,tai čia turit omenyje konservai? Tada teisingai sako, kad pagrindinis maistas tokiu atvėju turi būti sausiukai, o konservais palepinat papildomai. Ir negalima šlapio ir sauso duoti vienu metu, turi būti bent kelių valandų pertrauka, nes skrandis juos skirtingai virškina.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2012 05 30, 20:38)
Padekit prašau, skaičiau temą ir sukosi galva, taigi paklausiu, kam nesunku atsakyti būsiu dėkinga  4u.gif
Įsigijom du rusų mėlynuosius, katukai 3 metų, kastruoti. Iki šiol buvo šeriami ekonomy maistu iš prekybos centrų, tačiau tikrai nenorėčiau ir toliau juos taip šerti. Mano akiai vienas iš mano augintinių šiek tiek liesokas, ir abu beprotiškai šeriasi  doh.gif Kadangi jie du, taip norėtųsi gero maisto tačiau pigesnio varianto, vis tik dviem pripirkti čia ne juokas  lotuliukas.gif  Aišku pradžioj atstatyti kailį ir šiek tiek priauginti vienam svorio galima ir kitokiu, brangesniu, o paskui pereiti prie paprastesnio pigesnio nuolatinio. Taigi reikalingi jūsų patarimai, koks maistas geriau tiktų atstatyti kailį, šiek tiek priauginti svorio ir poto koks geriausia tiktų trimečiams kastruotiems vaikinams  ax.gif
Ačiū  4u.gif

As saviski seriau Acana su zuvim tai super viskas, tik po ilgoko laiko jis net i ta puse ziuret nebenori biggrin.gif tai siand gavau Josera culinesse, tai kaip krito i bliuda lotuliukas.gif nelabai man patinka, kad Joseroi grudu yra, bet ismeginsim ir pakaitaliosim su Acana tai bus ciki.
O ir pigesnis jis nei Acana ir taip sakyciau nemazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2012 05 30, 20:38)

Baltymingesni tai Acana, Orijen, Taste of the wild, jie begrūdžiai, mėsos procentas didelis,tad kad ir brangesni,bet jo ir suvalgo katinai mažiau.
Maistelio tik nekeiskite staigiai, kad katinaukai nesuviduriuotų. Palaipsniui vis didinkite normą, primaišydami naujo maisto į senąjį.
Dėl kailio tai dar gal ir stresas, apsipras, gaus geresnio maisto ir palaisniui aprims gal.
Gal ir vitaminų reikia, šitie kailiui (yra ir vet.klinikuose jų, pas save tikrai pigiau mokėjau)
http://www.pet24.lt/...s-felin-pelage/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 30 gegužės 2012 - 21:53
Ačiū už atsakymus. Išsirinkau Acana Pasifica Cat, ziuresim ar mano pasirinkimas tiks mano katems lotuliukas.gif O sakykit jeigu sersiu siuo maistu ar joms dar reikia slapio maisto? Ir jeigu reikia tai kokio ir kiek? Ir kaip del zalios mesos? g.gif
Atsakyti
Aciu Aziza uz patarimus.
Atsakyti