Įkraunama...
Įkraunama...

Maria Treben žolelių mišinys

QUOTE(Selga @ 2013 06 27, 22:21)
Patarimas: tik neužsipirkit neišbandę daug, nes, tarkim, aš iš tos laimės, kad galiu gaut pigiau, prisipirkau 3 pakučius, o dabar sprendžiu, kur dėt... doh.gif  smile.gif

as siulyciau iskarto pirkit jau ju padaryta ax.gif o ne tas zolytes
QUOTE(Murka* @ 2013 06 28, 09:18)
mergaites, o kur rasti ta tema kur kooperuojasi siuntimui butent is sito psl, nes kazkaip nerandu.... doh.gif  o taip noriu rasti nes viskas pigiau nei lietuvoje

http://www.supermama...?...8058&st=588 stai cia reikia pasekti tema merginos paraso kad renka uzsakyma is vokieciu vaistines bent jau anksciau taip budavo blush2.gif tik tema pasibagus ryt gal bus jau nauja sukurta g.gif

QUOTE(Nonce @ 2013 06 28, 23:26)
Isgeriu situ zolyciu, kai sustoja skrandis. Labai gerai pramusa thumbup.gif

drinks_cheers.gif man del rugsciu labai padeda doh.gif o jei kur užsistatau mėlyne ar guza doh.gif per skubėjimus ,uždedu kompresiuka pastebejau kad netaip skauda ir melynes beveik nebuna g.gif
as pastoviai jo negeriu kaip kur cia rase g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2013 05 10, 09:46)
Sveikos mamytės smile.gif aš tik užvakar sužinojau apie šias žoles. Dar nespėjau nusipirkt, bet davė bonkutę pabandymui... Išgėriau šaukštą jau po pietų, iškart kai gavau butelaitį smile.gif  po kelių minučių pradėjo nei tai svaigt galva, bet labai įdomus pojūtis, po maždaug 10 min. pradėjo skaudėt galvą...  skaudėjo iki vakaro, užmigt pavyko apie 3 val. nakties, pabudau 6 val.  doh.gif  o į tualetą laksčiau per naktį kas pusvalandį  doh.gif ...
Dabar ryte išgėriau šaukštą, biski galva apsisuko, bet skausmo nebejaučiu... Sūnus išgėrė, jis absoliučiai nieko nepajuto...
Eisiu dabar jų pirkt jei rasiu, sako kad Gintarinėj vaistinėj yra. Tik kiek skaičiau niekaip nesupratau, kiek gi nupilt to skystimuko nuo žolių po 2 sav. Nupilt viską, palikt tik žoles? ar šiek tiek ant žolių?

sveiki, žolytes užpilus degtine laikyti saulėtoje vietoje 2 savaites, kasdien suplakant. Tada po dviejų savaičių truputi nusipilti, perkošiant be žolių į kitą indą, likusią užpiltinę padėti tamsioje vietoje. žolės lieka inde, kuriame viską sutaisėte. kai baigiate, vėl įsipilate. pačias žoles galima naudoti kompresams.
Atsakyti
Man sos zolytes buvo issigelbejimas ..
pas mane nusilpes imunitetas , tau vsokie virusai ,plauciu uzdegimai kibo kaip reikalas... kai padare kraujo tyrima , tai ne tik as , bet ir gydytoja be zodziu buvo.... limfocitai, kurie saugo imunine sistema sieke vos 5,6 doh.gif kai norma ju 25-40 ... gydytoja iskarto pasake , kad cheminiai papildai nepades, eskok liaudisku... tik su liaudiskais letai , bet atsistatysiu ...taip man drauge rekomendavo, ir dar pleskike ipyle sitos trinkturos ... pageriau menesi laiko, ir ka jus mano, atsistate mano limfocitai iki 26 thumbup.gif Tai ir gydytoja buvo nustebus ,kad taip greitai... Dar labai susitvarke zarnynas , joku kietejimu, jokiu zarnyno putimo.. suaktyvejo medzagu apykaita, tai ir svoris kristi pradejo...sumazejo cholesterolis , sureguliavo spaudima, nes visada esu zemo.. ir dar susitvarke moteriski hormonai , pas mane jie sutrike, ryta prabusdavau kaip baloj doh.gif Dabar viskas gerai... thumbup.gif Geru jau 3 menesius ..
Atsakyti
o jei nebus saulėtų dienų - kas tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 09 12, 16:47)
o jei nebus saulėtų dienų - kas tada  ax.gif

Nieko biggrin.gif , laikykite tiesiog sviesoje ant palanges 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Pradejau naudoti ir as antpiliuka, dar tik dvi dienos, kol kas jokio poveikio, taciau labai laukiu, tuo labiau, kad kaip tik dabar pasigavau rudenini virusa doh.gif , tai man ir uzpiltine skani siuo metu ir su mielu noru jos " padaugyciau" jeigu tik butu galima daugiau biggrin.gif . Ai tiesa, pirma pati vartojimo vakara, t.y vakar uzmigau nei is sio nei is to prie visu namiskiu biggrin.gif , numigau 15 min ir vel gyva - vakariene, vakarinis bendravimas vyko toliau, lyg to miegelio ir nebutu buve. Ziuresim kas toliau bus, nors siaip tai pradejau vartoti ja, turedama su skydliauke dideliu problemu, noriu isvengti operacijos, nezinau ar pavyks, bet juk nuo zoliu uzpiltines tikrai nepabloges. 4u.gif Manau, kad jei ne viena, tai kazka kita tikrai pasigydysiu. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, geriu siu zoleliu (pirktiniu Vokietijoje), jau pusmeti su pertraukom. Kaip anksciau rasiau, ranka naktimis tirpdavo, prabusdavau kelis kartus per nakti. Dabar miegu kaip kudikis, svoris zenkliai nukrito, spaudimas susitvarke. Pradzioj gerdavau ryte ant tuscio skrandzio a.š. ant puses puodelio vandens sumaisius, ir vakarais pries miega. Dabar geriu tik rytais. Svoris stovi vietoj, kuo esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 05 23, 08:51)
Laba,
jau dvi dienos kaip geriu Treben užpiltinę. Šaukštelis ryte į pusę stiklinės vandens ir tas pats vakare. Šiąnankt pabudau nuo pykinimo, o dabar klaikiai skauda skrandį, nesu dar tokio jausmo patyrusi. Spėju, kad daugiau nebegersiu...

QUOTE(Mantilė @ 2013 05 23, 10:41)
Aš geriu ryte ant tuščio skrandžio ir vakare prieš miegą, miegu puikiai.
Į puodelį vandens įsipilu arbatinį šaukštelį užpiltinės.

nesuprantu kodel jus taip geriat, nes sitam psl http://www.terrabell...pfen-originalas parasyta kad gerti reikia ne taip kaip jus geriat

"Vartojimas: profilaktiškai rytais ir vakarais po arbatinį šaukštelį arba valgomąjį šaukštą atskiestos tinktūros. (1 šaukštelis arba šaukštas tinktūros pusei stiklinės žolelių arbatos ar vandens). Sunegalavus (nesvarbu dėl ko) geriama po 3 atskiestus arbatinius šaukštelius."
tai kaip as suprantu tai reikia gert ne sauksteli i puse stiklines vandens ir ja isgert. o sauksteli tinkturos ipilt i puses stiklines vandens ir tada is tos stiklines gert po viena sauksteli rytais ir vakarais, o jei jau sunegaluoji tai po 3 saukstelius rytais ir vakarais. tai tos puse stikrines vandens su vienu sauksteliu tinkturos keliom dienom turi uztekt, o jus vienu sykiu isgeriat unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 27 spalio 2013 - 21:21
Sveiki, nusipirkau toki buteliuka http://www.bio-apo.d...vol.383996.html kaip man ji naudoti, ar cia koncentratas ,ar tinktura , kaip dozuoti ? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
sveiki, idomu butu suzinoti, ar padetu sie lasiukai, miksturod ir pan, vaikui kuris daznai serga, kosulys sloga, ir net karkalai...:)ar yra patirties:)
Atsakyti
Sveikos, ar yra vartojančių meškininį česnaką, kaip jį vartoti, nusipirkau , bet ant buteliuko neparašyta g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2014 02 20, 09:54)
Sveikos, ar yra vartojančių meškininį česnaką, kaip jį vartoti, nusipirkau , bet ant buteliuko neparašyta g.gif  4u.gif

Radau atsakymą Terra bella.lt psl

Meškinio česnako ištrauką gerti į vandenį 10-15 lašelių, 4 kartus per dieną.
Atsakyti