Nu nieko sau... man su kortele buvo 33 lt
![]()
Aš dabar praskiedžiu vandeniu, ryte ant tuščio išgeriu visą puodelį vandens supylus žolyčių. Tai kvaistu apie pusvalandį, net prakaitas išmuša, po to praeina ir viskas gerai. Matomai jau man toks poveikis.

Aš dabar praskiedžiu vandeniu, ryte ant tuščio išgeriu visą puodelį vandens supylus žolyčių. Tai kvaistu apie pusvalandį, net prakaitas išmuša, po to praeina ir viskas gerai. Matomai jau man toks poveikis.
Laba,
jau dvi dienos kaip geriu Treben užpiltinę. Šaukštelis ryte į pusę stiklinės vandens ir tas pats vakare. Šiąnankt pabudau nuo pykinimo, o dabar klaikiai skauda skrandį, nesu dar tokio jausmo patyrusi. Spėju, kad daugiau nebegersiu...
O vakare aš gerti negaliu, nes jis suteikia energijos ir būna bemiegė naktis...
Į puodelį vandens įsipilu arbatinį šaukštelį užpiltinės.
nesinori pirkti is lietuvos, kur dvigubai kaina uzkelta, tad idomu kur galimetu jungtis prie merginu, kad atsisusti pigiau?

as turu visus 3 zoles pati pyliau ,tinktūra jau pagaminta o dabar ir vaikams parsisiunciau

susiraskit sm tema apie internetinius pirkimus ten merginos renka uzsakymus is sitos pardes ,koperuojasi iki 10 krepšeliu kad siuntimas butu 1 euras
stai merginos http://www.unserekle...l...p;x=14&y=11 visas sarasas ka galima isigyti
as turu visus 3 zoles pati pyliau ,tinktūra jau pagaminta o dabar ir vaikams parsisiunciau

Patarimas: tik neužsipirkit neišbandę daug, nes, tarkim, aš iš tos laimės, kad galiu gaut pigiau, prisipirkau 3 pakučius, o dabar sprendžiu, kur dėt...

stai merginos http://www.unserekle...l...p;x=14&y=11 visas sarasas ka galima isigyti
susiraskit sm tema apie internetinius pirkimus ten merginos renka uzsakymus is sitos pardes ,koperuojasi iki 10 krepšeliu kad siuntimas butu 1 euras

mergaites, o kur rasti ta tema kur kooperuojasi siuntimui butent is sito psl, nes kazkaip nerandu....