Pati uola is arti gal ir nera labai ispudinga, bet uzkilus vaizdai keri Matosi Tenerife ir didzioji dalis Gran Kanarijos
esme ir yra ne pati uola, o vaizdai aplink ja. nuostabu. ji kol kas pirma mano lankytinu vietu sarase.
dar del maisto. tie zalieji bananai ir yra kanarietiski. ju skonis siek tiek skiriasi nuo geltonuju. geltonieji aisku kaip ir visur kitur.
papas arrugadas aisku bulve do bulve, bet ji man vis tiek labai skani, ir skonis tikrai kitoks nei lietuvisku "kiauliniu". siaip jos atsirado, kai kanaruose buvo sunkus laikai, zmones neturejo ka valgyti, tai ir isrado ji patiekala, papas arrugadas con mojo rojo.
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 04, 17:04)
aciu, kaip tik dabar skaitau ir ziuriu jusiski reportaza. uzkliuvo del masinos nuomos: jus raset, kad jei butumete 2 ateje issinuomoti masiniuka, o ne kartu su vaiakis, tai butu buve pigiau? ar ne taip supratau? skiriasi auto kaina priklausomai nuo zmoniu skaiciaus (mes keliausime 4 suaugeliai)
Butent taip kazkaip idomiai,nes realiai pirma karta susidureme,kad atsizvelgia ir i zmoniu skaiciu.Kiek kartu esame sveciose salyse nuomavesi auto,niekas neatsizvelge i vaziuojanciu zmoniu kieki
Jei butume ateje tik dviese butu kainave 30 - 40 euru pigiau..aisku bet kokiu atveju butu dukrai reikeje auto kedutes.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 04, 17:58)
Siandien ir vandenyne maudziausi jau, mb juokesi, kad pagaliau isidrasinau, nors jis jau visas 2 sav. maudosi
tai cia Tavo pirmosios maudynes
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 03 04, 17:58)
Tiesa, užsisakėm daug anksčiau nei perskaičiau JM patarimą neimti negalingos mašinos Tai vargom maldamiesi po kalnus Imkit galingesnę, nepataupykit (mes ėmėm 1 litro).
Negirdėjau tokio cūdo, kad kaina priklausytų nnuo keliautojų skaičiaus
vat,vat su tokiais masiniukais/kibiriukais vargas,ypac kalnuose....isvis reikia ziureti,kad masina butu kuo naujesne.Gal kam ir neaktualu,bet masina vistiek turi tureti pagal jos modeli savo pajeguma...o pas draugus issinuomuotoje masinoje na nebuvo tos masinytes galios,tokia gerai " pavargusi " buvo tai ir laiko sugaisdavo daug daugiau
As irgi nesu tokio dalyko girdejosi iki...praeito rudens
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 04, 18:10)
nei as, nei mb kaimu neturim, tai kanarietiskos bulvytes su mojo padazu ir zuvimi kiekviena vakara
ech...
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 04, 18:24)
dar del maisto. tie zalieji bananai ir yra kanarietiski. ju skonis siek tiek skiriasi nuo geltonuju. geltonieji aisku kaip ir visur kitur.
mums tiesa sakant ir geltonieji bananai tikrai skyresi nuo LT parduodamu.
Beje vis noriu paklausti,kodel taip keistai cituojate kad viska i bendra teksta sumalat
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 04, 19:14)
noreciau ir to agento ir autonuomos kontaktu, jei galima
kadangi MB perejo nemazai agenturu pakeliui,kol apvaiksciojome viska tai galiu pasakyti,kad kainos daugmaz visur panasios-viskas priklauso nuo masinos metu,galingumo ir t.t.
Ziurekite,kad butu netoli jusu viesbucio ar laikinos gyvenamosios vietos,kad jeigu kas nutinka,kad butu salia.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 04, 17:58)
tai jau antradieni i LT kaip greitai laikas bega
QUOTE(JM @ 2012 03 04, 17:48)
Tikrai,kad ne
Jei su vaikais,tai Siam parkui tikrai reikes pilnos dienos atvykome pries atidaryma ir isvykome 18 val.
Loro parke mes buvome mazdaug nuo 9-10 ryto iki 16-17 val ..na cia apytiksliai surasiau
Papildyta:
mums jis irgi patiko,dar del pigumo ir pasirinkimo geras LIDL prekybos centras ten verta uzsipirkti didesniais kiekiais
Jei su vaikais,tai Siam parkui tikrai reikes pilnos dienos atvykome pries atidaryma ir isvykome 18 val.
Loro parke mes buvome mazdaug nuo 9-10 ryto iki 16-17 val ..na cia apytiksliai surasiau
Papildyta:
mums jis irgi patiko,dar del pigumo ir pasirinkimo geras LIDL prekybos centras ten verta uzsipirkti didesniais kiekiais
O kurioj vietoj tas LIDL'as?
QUOTE(klementyna @ 2012 03 04, 19:24)
esme ir yra ne pati uola, o vaizdai aplink ja. nuostabu.
QUOTE(JM @ 2012 03 04, 20:55)
1. tai cia Tavo pirmosios maudynes
2. tai jau antradieni i LT kaip greitai laikas bega
2. tai jau antradieni i LT kaip greitai laikas bega
1. Tokios rimtos tai joooo O siaip iki puses buvau ilindus. Siaip as is esmes nemegstu tokiuose vandenyse maudytis, nesvarbus jura tai ar vandenynas, todel man tai ne tragedija. Isskyrus, Raudonaja jura, va is jos tai neislipau, nes negalejau atsigrozeti povandeniniu pasauliu
2. Aha, jau i LT. Is tikruju, jau labai noriu namo
Šiandien buvom Mersedes miškuose, grožis nerealybė šiauriau turėtų būti vėsiau, bet labiausiai priklauso, ar debesuota ir vėjuota. Pakako bliuzonų visiems, saulėje ir išsirengt teko. Bėgome jau važinėtis iš savo vėjuoto pajūrio, net buriuotojai vyrai atsikando to gėrio Šiaip kiek keliavom kalnų ar šiaurės link, tai visur praverstų važiuoti apsirengus džinsais, marškinėliais ir turėt bliuzonus ar lengvas striukeles. Pietiniuose pliažuose maudymosi kostiumėlius arba hidriakus
Man senatvės čia nepakaktų, norėčiau žiemas tokioje saloje leisti
Man senatvės čia nepakaktų, norėčiau žiemas tokioje saloje leisti
Nu niekaip neisikertu del tu bananu - perku juos zalius, ivairiuose centruose ir labai daznai, bet skonis man ju toks pats, o ir pageltonuoja man jie per para
Papildyta:
Dėl auto nuomos - nuomavomės per economycar, kaina gavosi apie 15 eur parai (nuomavomės visoms dienoms kiek buvom), bet Los Amerikoj eidami gatve radom mašiniukų nuomos punktus, kur kaina už tokį patį mašiniuką - 10 eur parai (jei nuomokiesi ilgesniam nei 7 d laikotarpiui). Jei ką, turiu jų kontaktus (pasiėmėm kitam kartui ). Tiesa, užsisakėm daug anksčiau nei perskaičiau JM patarimą neimti negalingos mašinos Tai vargom maldamiesi po kalnus Imkit galingesnę, nepataupykit (mes ėmėm 1 litro).
Oho, 10 euru parai - nerealiai, tokios zemos kainos Fuertej nepasiule ne vienas punktas mums (ilgiau, nei 2 menesiams), nors issiuntinejom uzklausimus internetu vos ne visiems...(na, ieskojau galingesnes nei 1 litro , bet vistiek..)
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 03 04, 18:58)
Dėl auto nuomos - nuomavomės per economycar, kaina gavosi apie 15 eur parai (nuomavomės visoms dienoms kiek buvom), bet Los Amerikoj eidami gatve radom mašiniukų nuomos punktus, kur kaina už tokį patį mašiniuką - 10 eur parai (jei nuomokiesi ilgesniam nei 7 d laikotarpiui). Jei ką, turiu jų kontaktus (pasiėmėm kitam kartui ). Tiesa, užsisakėm daug anksčiau nei perskaičiau JM patarimą neimti negalingos mašinos Tai vargom maldamiesi po kalnus Imkit galingesnę, nepataupykit (mes ėmėm 1 litro).
Oho, 10 euru parai - nerealiai, tokios zemos kainos Fuertej nepasiule ne vienas punktas mums (ilgiau, nei 2 menesiams), nors issiuntinejom uzklausimus internetu vos ne visiems...(na, ieskojau galingesnes nei 1 litro , bet vistiek..)
gal kas besišopindamos užtiko hidrokostiumų nebranių Tenerifėj? Nenupirkom vaikam prieš atostogas, o čia surfshopuose branguuuu valandomis turkštis Atlante kažkaip neišeina be to gėrio mažių gaujai...
Bananai čia skanūs. Apelsinai sultims irgi - Mercadone vakar radom 5 kg maišus po 3,6 eur to gėrio, jau pusė išspausta
Bananai čia skanūs. Apelsinai sultims irgi - Mercadone vakar radom 5 kg maišus po 3,6 eur to gėrio, jau pusė išspausta
QUOTE(Elvita @ 2012 02 26, 22:33)
Vandenynas ramus, norisi didesniu bangu, maudytis, net man:), nesalta.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 04, 20:51)
1. Tokios rimtos tai joooo O siaip iki puses buvau ilindus. Siaip as is esmes nemegstu tokiuose vandenyse maudytis, nesvarbus jura tai ar vandenynas, todel man tai ne tragedija. Isskyrus, Raudonaja jura, va is jos tai neislipau, nes negalejau atsigrozeti povandeniniu pasauliu
as matai,kai seku visu postus apie ora,vandens temperatura,jo siltuma/saltuma , butent tokiu metu laiku tai man viskas idomu...tai ar galima daryti isvada,kad visgi tokiu laiku megstantiems siltesni vandenuka,tokiu laiku nera komfortiska maudytis ?
Aisku cia ne i tema,bet viena nare pametejo man visokios info apie Kroatija,o jus su seima su kemperiu ten vasara atostogaujate jau ne vienus metus Ten jus suprantu pasyviai ilsites,kaip ten vandenukas sezono metu?
Papildyta:
QUOTE(elixir @ 2012 03 04, 22:30)
gal todel,kad tokiu mazalitriu masiniuku ir neturi todel tokiu kainu ir nepasiule
Planuoju kelione i Tenerife. Pirma karta ten keliausim. Ir iškilo toks klausimas- kokia oro temperatūra būna balandžio viduryje? Nesinori, kad būtų vėsu...norisi šilumos
Ir gal galit patart kokią kelionių agentūrą Lenkijoje. Kiek teko domėtis, tai iš ten pirkti pigiau gaunasi.
Ir dar paskutis kluasimas Gal kokį viešbutį galit rekomenduot, kad būtų maitinimas AI, tvarkingas, netoli centro (t.y. visų pasilinksminimo vietų).
Ir gal galit patart kokią kelionių agentūrą Lenkijoje. Kiek teko domėtis, tai iš ten pirkti pigiau gaunasi.
Ir dar paskutis kluasimas Gal kokį viešbutį galit rekomenduot, kad būtų maitinimas AI, tvarkingas, netoli centro (t.y. visų pasilinksminimo vietų).
QUOTE(LaPassion @ 2012 03 05, 10:28)
Planuoju kelione i Tenerife. Pirma karta ten keliausim. Ir iškilo toks klausimas- kokia oro temperatūra būna balandžio viduryje? Nesinori, kad būtų vėsu...norisi šilumos
Sunku pasakyti apie orus - visaip gi buna. pries 4 m. buvau balandzio viduryje, vakarais budavo 30 silumos ir taip dvi savaites, kitais metais buvo daug vesiau tuo paciu laiku.
QUOTE(Kava&arbata @ 2012 03 05, 11:07)
Sunku pasakyti apie orus - visaip gi buna. pries 4 m. buvau balandzio viduryje, vakarais budavo 30 silumos ir taip dvi savaites, kitais metais buvo daug vesiau tuo paciu laiku.
Na, svarbu, kad ne kokie 18 šilumos
O kažin, kaip dėl tos kelionės pirkimas per lenkų agentūras. Norėtųsi tilpt į kokius 4000lt už 2 suaugusius žmones, 7 dienom. Kažin, ar čia reali suma
QUOTE(JM @ 2012 03 05, 07:34)
Aisku cia ne i tema,bet viena nare pametejo man visokios info apie Kroatija,o jus su seima su kemperiu ten vasara atostogaujate jau ne vienus metus Ten jus suprantu pasyviai ilsites,kaip ten vandenukas sezono metu?
Tikrai ne pasyviai , jau esu minejus, kad pasyvus poilsis mums ne prie sirdies, Kroatija - ne isimtis. Vanduo siltas, su Baltijos jura nera ko lyginti
Kas megsta silta vandeni, pvz. kaip as, tai GK ir Fuerteje maudziausi sokinedama bangose, plaukioti nelabai buvo noro. Nors vandenyje buvo daug beplaukiojanciu zmoniu ir vaiku.
Lanzaroteje nzn, vanduo nepasakyciau, kad daug siltesnis, bet plaukiojau, gal pasilo siek tiek Siaip is tiesu, tai sunkiau prisipratinti prie vandens tempros, paskui jau nelabai norisi listi lauk