Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(racke @ 2012 03 01, 23:06)
Asmeniskai man sis parkas patiko labiau uz Tenerifes LORA  ax.gif
Bijau but apmetyta pomidorais, bet Tenerife man pasirode labai komercine sala. O automobiliu kiekis ir parkingo sunkumai vos neisvede is proto  blink.gif

dar kaip tik norejau klausti ar verta po Loro parko jei lankaisi sioje saloje apsilankyti ir siame parke..kuom jis ypatingas?Jei geresnis,kuom?kokie privalumai ir minusai lyginant su Loro parku?

Del Tenerifes,taigi ji populiariausia sala,didziausia ir labiausiai lankoma sala wub.gif todel naturalu,kad joje ir komercijos daugiausia ir turistu per metus apsilanko 5 milijonai,o tai yra daugiau nei puse visu atvykstanciu i Kanaru salas(bent jau taip vikipedija teigia rolleyes.gif ).
Kam nesinores tos komercijos tai renkasi apsistoti ne pietiniuose kurortuose ir "pabegti" nuo zmoniu tikrai yra kur hihihi.gif laipiodami po kalnus ir vaikstinedami ar vazinedami po Teides nacionalini parka,Mersedes miskus ir t.t. budavo metas kai mes nesutikdavome nei vieno zmogaus thumbup.gif
Beabejo,tai nenuneigsime,kad tai labiausiai komerciska sala,bet manau pasirinkimas yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 01, 07:48)
Jei aptiksit Lanzarotej UCB ,pranesk. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Vaziuojam i Timanfaya parka. Vakar buvom El Golfo, grazuma thumbup.gif , palydejom saule wub.gif

Deimin, jus skridot su paaugle mergaite ir berniuku?
Atsakyti
Deimin, smagus trumpas pasakojimas thumbup.gif

As Fuertej ziemoju, tad siek tiek gailiuosi, kad ne Tenerifeje, nes cia tikrai nedaug yra, ka pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 03 02, 02:06)
Asmeniskai man sis parkas patiko labiau uz Tenerifes LORA  ax.gif
Bijau but apmetyta pomidorais, bet Tenerife man pasirode labai komercine sala. O automobiliu kiekis ir parkingo sunkumai vos neisvede is proto  blink.gif

Visiškai sutinku. 4u.gif Kai draugai klausė kaip patiko Tenerifė, pasakiau, kad puikiai, bet daugiau ten nevažiuočiau.
Atsakyti
Ei kas čia Tenerifę niekina biggrin.gif čia tikrai yra kur atostogauti mėgstantiems dykvietes, laukinius kraštus ir mažus miestukus. Reikia tik laikytis toliau nuo didžiųjų kurortų. Kaip nepaatostogaučiau mūsų Palangoj, taip ir Las Amerikose ar Cristianose, bet tinka El Medanas, važiuosim dabar patyrinėti kitus mažus miestelius. Šitame jau antrą kartą atostogaujam. Miestuko pliaže šiandien buvom, nes jis užuovėjoj, o šiaip pakrantė smėlio nusitęsia toli iki surf pliažo ir pemzos kalniukų įlankėlėse pliažinamės kai vėjo nebūna. Pakrantė labai ilga, smėlėta ir nuostabi, ką ne visoje saloje galima rasti, nes dažnai akmenuoti piktoki krantai būna, jei tik nori rasti kokį nemasinį.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 03 02, 18:24)
Ei kas čia Tenerifę niekina  biggrin.gif čia tikrai yra kur atostogauti mėgstantiems dykvietes, laukinius kraštus ir mažus miestukus. Reikia tik laikytis toliau nuo didžiųjų kurortų. Kaip nepaatostogaučiau mūsų Palangoj, taip ir Las Amerikose ar Cristianose, bet tinka El Medanas, važiuosim dabar patyrinėti kitus mažus miestelius. Šitame jau antrą kartą atostogaujam. Miestuko pliaže šiandien buvom, nes jis užuovėjoj, o šiaip pakrantė smėlio nusitęsia toli iki surf pliažo ir pemzos kalniukų įlankėlėse pliažinamės kai vėjo nebūna. Pakrantė labai ilga, smėlėta ir nuostabi, ką ne visoje saloje galima rasti, nes dažnai akmenuoti piktoki krantai būna, jei tik nori rasti kokį nemasinį.

paziurekit,prie El Medano....kur cia zmones papludimyje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 02, 19:34)
paziurekit,prie El Medano....kur cia zmones papludimyje biggrin.gif
...

biggrin.gif sakau dykynė prie kaimo, pats tas.
Šiandien vienas grožis maudėsi :
user posted image

ir jokių "masovkių". Na neskaitant surf pliažo su miniom kaituotojų ir buriuotojų, bet jie tolėliau nuo miestuko ir tik labai gražų foną vandenyne daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 02, 11:54)
Kaip oriukas?
Geru ispudziu jums 4u.gif

ingaul, siandien sauleta, bet vejuota. Zmones maudosi, man saltoka. Tempra oro apie 20l
Iki Timanfaya nenuvaziavom, bevaziuojant pasikeite planai. Vaziuosim ryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimin @ 2012 03 01, 19:16)
nuo kurios matosi ispudinga Ruko uola.

Ar lipot i pati Roque Nublo (Ruko uola)?
Atsakyti
Elvita,o kaip siaip ispudziai apie Lanzarote?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 02, 20:14)
Elvita,o kaip siaip ispudziai apie Lanzarote?

Jos visos turi panasumu ir skirtumu. Patiko visos, viena daugiau, kita maziau, grizti antra karta nenoreciau. Bet ne del to, kad nepatiko, o del to, kad plezintis man nepatinka, o pamatyti kazka naujo, vargu ar pavyktu. Isimtis Tenerife - nes is jos galima keltis i mazasias salas, tai i ja gal kada ir grisim, bet tikrai negreit smile.gif
Dabar jau svajoju apie Madeira ir is jos bandyti keltis i Azoru salas bei apie Maljorka/Ibiza smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 02 kovo 2012 - 21:29
QUOTE(Elvita @ 2012 03 02, 13:24)
drinks_cheers.gif
Vaziuojam i Timanfaya parka. Vakar buvom El Golfo, grazuma  thumbup.gif , palydejom saule  wub.gif

Deimin, jus skridot su paaugle mergaite ir berniuku?

Tikrai taip... Liutone dar susipazinome su viena lietuvaite, kuri skrido atostogu pas drauge i GK. Kai ji mus uzkalbino, pamaniau, kad tai busit jus...bet schmoll.gif O jus ko gero mes taip pat mateme, bet nesu tikra, nes buvo ten laukianciu bent kelios poreles g.gif

QUOTE(elixir @ 2012 03 02, 13:35)
Deimin, smagus trumpas pasakojimas  thumbup.gif

As Fuertej ziemoju, tad siek tiek gailiuosi, kad ne Tenerifeje, nes cia tikrai nedaug yra, ka pamatyti...

Aciu, tiesiog tokie mano svieziausi ispudziai mirksiukas.gif Tik kazkodel negaliu ikelti foto g.gif Kazkaip reikes gal jas truputi sumazinti... Bet tai padarysiu veliau, nes savaitgali dalinsimes ispudziais su draugais thumbup.gif ir gersime parsivezta Ispaniska Sangrija drinks_cheers.gif
O tau linkiu nenuobodziauti, megaukis akimirkomis mirksiukas.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 03 02, 22:03)
ingaul, siandien sauleta, bet vejuota. Zmones maudosi, man saltoka. Tempra oro apie 20l
Iki Timanfaya nenuvaziavom, bevaziuojant pasikeite planai. Vaziuosim ryt  smile.gif
Papildyta:
Ar lipot i pati Roque Nublo (Ruko uola)?

Nea... mateme ja nuo Las Nieves virsukalnes. Vaizdelis thumbup.gif . O ir leidziantis nuo kalno ji labai gerai matosi. Bet gi keliukai ten tikrai "nemirtingi". Mano MB tai megavosi vaziuodamas tais nesibaigianciais posukiais, o mums kartais netgi prireikdavo maiselio rolleyes.gif

QUOTE(Elvita @ 2012 03 02, 23:20)
Jos visos turi panasumu ir skirtumu. Patiko visos, viena daugiau, kita maziau, grizti antra karta nenoreciau. Bet ne del to, kad nepatiko, o del to, kad plezintis man nepatinka, o pamatyti kazka naujo, vargu ar pavyktu. Isimtis Tenerife - nes is jos galima keltis i mazasias salas, tai i ja gal kada ir grisim, bet tikrai negreit  smile.gif
Dabar jau svajoju apie Madeira ir is jos bandyti keltis i Azoru salas bei apie  Maljorka/Ibiza  smile.gif

Antra karta vaziuoti i sia sala as taip pat nebenoreciau. Ne del to, kad nepatiko, bet norisi pamatyti kas grazaus yra ir kitose salose mastau.gif Siaip sala yra idomi tuo, kad cia galima pamatyti ir kalnus, ir dykuma, ir egzotine flora bei fauna, gausybe pramogu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai taip... Liutone dar susipazinome su viena lietuvaite, kuri skrido atostogu pas drauge i GK. Kai ji mus uzkalbino, pamaniau, kad tai busit jus...bet schmoll.gif O jus ko gero mes taip pat mateme, bet nesu tikra, nes buvo ten laukianciu bent kelios poreles g.gif
o kuria diena jus skridote? itariu, kad tai buvo mano drauge
Atsakyti