QUOTE(racke @ 2012 03 01, 23:06)
Asmeniskai man sis parkas patiko labiau uz Tenerifes LORA
Bijau but apmetyta pomidorais, bet Tenerife man pasirode labai komercine sala. O automobiliu kiekis ir parkingo sunkumai vos neisvede is proto
Bijau but apmetyta pomidorais, bet Tenerife man pasirode labai komercine sala. O automobiliu kiekis ir parkingo sunkumai vos neisvede is proto
dar kaip tik norejau klausti ar verta po Loro parko jei lankaisi sioje saloje apsilankyti ir siame parke..kuom jis ypatingas?Jei geresnis,kuom?kokie privalumai ir minusai lyginant su Loro parku?
Del Tenerifes,taigi ji populiariausia sala,didziausia ir labiausiai lankoma sala todel naturalu,kad joje ir komercijos daugiausia ir turistu per metus apsilanko 5 milijonai,o tai yra daugiau nei puse visu atvykstanciu i Kanaru salas(bent jau taip vikipedija teigia ).
Kam nesinores tos komercijos tai renkasi apsistoti ne pietiniuose kurortuose ir "pabegti" nuo zmoniu tikrai yra kur laipiodami po kalnus ir vaikstinedami ar vazinedami po Teides nacionalini parka,Mersedes miskus ir t.t. budavo metas kai mes nesutikdavome nei vieno zmogaus
Beabejo,tai nenuneigsime,kad tai labiausiai komerciska sala,bet manau pasirinkimas yra