Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Del vandenyno saltumo, tai cia kaip kam. Man ir baseine salta buna, jau nekalbu apie juras. Todel 18-19 laipsniu man ziauriai salta, o kitiems labai silta.
Atsakyti
Mes su draugais taipogi planuojames, ieskom pigiu skrydziu i kuria nors kanaru salu. KAip ir butu pora variantu, bet persedimas i prieki skrendant tarp skrydziu 1 val ir 45 min.. baisoka man, kad jei veluotu pirmasis skrydis nors valanda, nebespetume doh.gif
ka manote? kokiais tarpais tarp skrydziu esate skride?
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2012 02 29, 18:14)
Mes su draugais taipogi planuojames, ieskom pigiu skrydziu i kuria nors kanaru salu. KAip ir butu pora variantu, bet persedimas i prieki skrendant tarp skrydziu 1 val ir 45 min.. baisoka man, kad jei veluotu pirmasis skrydis nors valanda, nebespetume  doh.gif

Mes skrisim su 3 valandu.Tikiuos,kad viskas bus ok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2012 02 29, 17:14)
Mes su draugais taipogi planuojames, ieskom pigiu skrydziu i kuria nors kanaru salu. KAip ir butu pora variantu, bet persedimas i prieki skrendant tarp skrydziu 1 val ir 45 min.. baisoka man, kad jei veluotu pirmasis skrydis nors valanda, nebespetume  doh.gif

jei tik su rankiniu tai rizikuociau rolleyes.gif

Del vandens temperaturos..as neziuriu ar man salta-as realiai ivertinu kiek vandens temperatura ar ji zemesne,ar aukstenes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 29 vasario 2012 - 20:31
QUOTE(JM @ 2012 02 29, 20:26)
jei tik su rankiniu tai rizikuociau rolleyes.gif

Del vandens temperaturos..as neziuriu ar man salta-as realiai ivertinu kiek vandens temperatura ar ji zemesne,ar aukstenes rolleyes.gif
smile.gif

Gal nuo sroves kokios ten priklauso,nes sausio 10 diena maudemes superinam vandenelyje smile.gif .
As lagamina kraunu,iskraunu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 02 29, 19:34)
Gal nuo sroves kokios ten priklauso,nes sausio 10 diena maudemes superinam vandenelyje smile.gif .
As lagamina kraunu,iskraunu. biggrin.gif

gali buti drinks_cheers.gif buna ilankeliu,buna mazesnis bangavimas,buna siltesnes sroves drinks_cheers.gif bet manau esme vistiek,kad sausi/vasari visgi siltas vandenynas greiciau isimtis,nei kasdienybe ir iprastas dalykas rolleyes.gif
per daug daiktu biggrin.gif dekit maziau,ten vietoje dar apsipirkti bus galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 29 vasario 2012 - 21:00
Sveikutes, paskutinis vakaras fuerteje, ryt keliames i lanzarote. Apvaziavome visa sala, labiausiai patiko papludimiai ir burundukai. Kam idomu, tai puerto del rosario yra pc "las rotondas", jame yra h&m, c@a, zara, mango ir kt. pardes bei ucb isparduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 29, 23:05)
Sveikutes, paskutinis vakaras fuerteje, ryt keliames i lanzarote. Apvaziavome visa sala, labiausiai patiko papludimiai ir burundukai. Kam idomu, tai puerto del rosario yra pc "las rotondas", jame yra h&m, c@a, zara, mango ir kt.  pardes bei ucb isparduotuve.

Jei aptiksit Lanzarotej UCB ,pranesk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes balandžio 1d lekiam į Fuertę. thumbup.gif Per Lenkijos TUI. 14d 4 žv viešbutyje su Viskas įskaičiuota sumokėjom apie7000lt. Su dviem vaikais. Vienas už pusę kainos, kitas nemokamai. Manau gerai gavosi g.gif
Nenorėjom su persėdimais trankytis su mažais vaikais.
Gal kas žino automobilių nuomą kuri pristato mašinas į viešbutį?
Kurioje Fuertės dalyje yra zoologijos sodas?
Atsakyti
Sveikutes mergaites cia Lietuvoje 4u.gif
Taigi, baigesi musu atostogos GK schmoll.gif ir vakar grizome namo. Kadangi tai pirmoji pasirinkta sala is visu Kanaru, tai mums ji patiko. Joje pamateme viska:ir kalnus, ir didziasias kopas, ir vandenyna, ir tos zalumos bei silumos mums visai pakako (ten dabar ziema, o grizome neblogai idege ir netgi apskrude thumbup.gif ). Apsauginis kremas nuo saules tikrai butinas! Ten tikrai saule kaitresne, nors mums prognozavo tik 19 laipsniu, bet realiai, jei vejo nera, galima ir iskepti.
Didziausia ispudi aisku paliko kalnai, kai vaziuodamas aukstyn praneri pro debesis, kaip pro didziausia ruka ir atsiduri beveik 2000 m. aukstyje saules apsviestoje virsukalneje, nuo kurios matosi ispudinga Ruko uola. Sito jausmo netgi negali apsakyti, reikia tai patirti thumbup.gif . Musu vaikai tai buvo be zado...
Pliazinomes, kaip ir dauguma cia rasiusiu, is tikruju labai graziame Puerto Rico papludymyje. Vandenynas smaragdines spalvos ir silumos visai uzteko, kai ilendi i vandeni, nebesinori islysti.
Maspalomos kopos grazios, bet ten ilgai negalejome vaiksioti, nes buvo didziulis vejas, o smelio smilteles labai astrios, atrode, kad kiaurai perlis.
Siaip isvazinejome sala skersai ir isilgai, aplankeme kiekviena miesteli, urvus, Palmitos parka (labai grazus, idomus visi tie gyvunu ir pauksciu pasirodymai).
Grizome i Lietuva ir, kaip sako draugai, atvezeme is GK siluma ir pavasari!
Linkiu visoms dar vyksiancioms geru atostogu ir ispudziu!!!

Bandysiu ikelti keleta foto is GK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimin: 01 kovo 2012 - 19:39
QUOTE(liuka69 @ 2012 03 01, 17:09)
Kurioje Fuertės dalyje yra zoologijos sodas?

http://www.fuerteven...com/e/main.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 03 01, 20:26)

Asmeniskai man sis parkas patiko labiau uz Tenerifes LORA ax.gif
Bijau but apmetyta pomidorais, bet Tenerife man pasirode labai komercine sala. O automobiliu kiekis ir parkingo sunkumai vos neisvede is proto blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 02 kovo 2012 - 00:12