Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

[quote=klementyna,2012 03 25, 13:38]
skaitau jusu postus apie parsiveztus "bonusus" ir verkiu. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif man lygiai tas pats. maistas maistas maistas.....
Papildyta:

Atiduokit man tuos kg, kokus 5-6 paimciau:)
Atsakyti
[quote=akmenukas2012,2012 03 26, 13:39]
[quote=klementyna,2012 03 25, 13:38]
skaitau jusu postus apie parsiveztus "bonusus" ir verkiu. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif man lygiai tas pats. maistas maistas maistas.....
Papildyta:

Atiduokit man tuos kg, kokus 5-6 paimciau:)
[/quote]
kaip tik tai butu idealu, tike ir galeciau atiduoti
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

As jau seniai skaitineju sia tema, kelis kartus jau buvau ikisus nosyte... Dabar jau turime apciuopiama kelione - bilietukai nupirkti, viesbutis rezervuotas smile.gif Tenerife jau laukia musu biggrin.gif

Del bendros info galiu pasidalinti, kad bilietukus zmogui pagavom uz 680 Lt. Skrydis balandzio 24 - geguzes 6 dienoms. Ne pigiausias variantas, bet mes galejom tik keliu dienu laikotarpyje isskristi, tai nerizikavom ir emem kai tik patraukli kainyte atsirado:)

Viesbutuka rezervavom H10 Las Palmeras 4 zv., HB, Playa De Las Americas kurorto centre. 2600 Lt. Variantas ne pats ekonomiskiausias, bet viesbutis tikrai gerus reitingus turi, tikimes nenusivilti. Booking.com jis is viso 3500 kainavo, as radau quickrooms.com puslapyje uz zyymiai pigiau. Tikekimes kad tas puslapis ne aferistai g.gif Mums svarbiausia buvo, kad salia butu centras, papludimys, man minksta lova ax.gif o mano vyrui - didelis maisto pasirinkimas biggrin.gif

Masiniuka rezervavom AutoReisen firmoj. 12 dienu 132 eurai (su visais draudimais, antru vairuotoju ir tt..).

Tai man iskilo klausimelis....
Gal kas galite pasidalinti kaip ten su masinos pasiemimu... is komentaru pasirode, kad pries uzsipildant dokumentus neimanoma apziureti kokia masina duoda???

Ir dar del Maskos tarpeklio... ten kaip suprantu yra einama link juros... paskui griztama tuo paciu keliu atgal??

Jeigu kas siuo metu irgi organizuojasi kelione, ziurineja bilietus, viesbucius... galite ko nors klausti, gal is patirties galesiu padeti smile.gif

O as noriu padekoti visoms forumietems... nerealios jus... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Super temute.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 03 27, 13:27)
Labukas 4u.gif

Masiniuka rezervavom AutoReisen firmoj. 12 dienu 132 eurai (su visais draudimais, antru vairuotoju ir tt..).
Tai man iskilo klausimelis....
Gal kas galite pasidalinti kaip ten su masinos pasiemimu... is komentaru pasirode, kad pries uzsipildant dokumentus neimanoma apziureti kokia masina duoda???

Mes visad gaudavom masiniuka,kai uzpildai viska.Duoda raktus ir eini i lauka prie masiniuko.
Geru atostogu
Atsakyti
Ir dar keletas klausimeliu apie kopima i Teide...

Gal yra kokia stebuklinga diena kai palankiau kopti?? Ir gal yra galimybe kur nors pigiau nusipirkti pakilima... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 03 27, 14:36)
Mes visad gaudavom masiniuka,kai uzpildai viska.Duoda raktus ir eini i lauka prie masiniuko.
Geru atostogu

O jeigu jis mums nepatiks?? Pvz bus nudroztas blush2.gif Gal kas isivaizduoja ar Citroen C3 normaliai paves 4 zmones po Tenerifes kalnus??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 03 27, 13:27)

Susitvarkai dokumentus, gauni raktelius ir eini i parkingo platybes ieskotis masinos. Patarciau, jei turit navigacija, is karto parkinge uzsizymeti esama vieta. Nes mes GK ilgai ir nuobodziai klaidziojom, kol radom ivaziavima i parkinga doh.gif
Tai kitose 2 salose buvom gudrus biggrin.gif

QUOTE(damselfly @ 2012 03 27, 13:49)

1. Gal yra kokia stebuklinga diena kai palankiau kopti?? Ir gal yra galimybe kur nors pigiau nusipirkti pakilima... smile.gif

2. O jeigu jis mums nepatiks?? Pvz bus nudroztas  blush2.gif  Gal kas isivaizduoja ar Citroen C3 normaliai paves 4 zmones po Tenerifes kalnus???  biggrin.gif

1. Apie koki jus pakilima konkreciai kalbat? Jei ta tradicini kur kelia keltuvas, tai pigiau jo niekur neisigysit. O, jei apie ta, kur kopiama pestute i pacia virsune, jis nemokamas ir ji geriausia uzsisakyti inetu.
2. Mes pernai Tenerifeje butent is Autoreiseno nuomavomes Citroen C3, tai mus du paveze, bet serpantinuose vyras nervinosi, kad netraukia doh.gif Siulyciau ziuretis galingesniu varikliu, ypac 4 zmonems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 27, 15:01)

Labai aciu uz pastebejimus smile.gif 4u.gif
Del kopimo tai taip ir suprantu, uz keltuva reikia moketi po 25 eu, o likusius 200 metru iki pat virsunes rezervuojuos leidima internete smile.gif Galvojau gal yra kokiu budu pigesnius bilietus susivairuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 03 27, 13:10)
Del kopimo tai taip ir suprantu, uz keltuva reikia moketi po 25 eu, o likusius 200 metru iki pat virsunes rezervuojuos leidima internete smile.gif Galvojau gal yra kokiu budu pigesnius bilietus susivairuoti smile.gif

tikrai nera pigiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(damselfly @ 2012 03 27, 12:49)

Gal yra kokia stebuklinga diena kai palankiau kopti?? Ir gal yra galimybe kur nors pigiau nusipirkti pakilima... smile.gif

svarbu butu giedra diena,kad nuo virsunes atsivertu grazus ir giedras vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 27, 15:08)

svarbu butu giedra diena,kad nuo virsunes atsivertu grazus ir giedras vaizdas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir dar pridursiu, kad geriausia pirmoje dienos puseje ir kuo anksciau, nes veliau suvaziuoja daug turistu autobusais ir zmoniu buna labai daug, antra - po pietu daznai pradeda slinkti debesys ir nebelieka gero matomumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 27, 14:33)
drinks_cheers.gif ir dar pridursiu, kad geriausia pirmoje dienos puseje ir kuo anksciau, nes veliau suvaziuoja daug turistu autobusais ir zmoniu buna labai daug, antra - po pietu daznai pradeda slinkti debesys ir nebelieka gero matomumo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip,geriausia atvykti 9 valandai drinks_cheers.gif

del giedrumo antroje dienos puseje..ar visada tendenciskai pradeda slinkti debesys g.gif idomu,nes planuojame butent rudeni vel kopti i Teide,tik jau po pietu..nakvojimui,tai idomu kaip ten..nes arba jau patys koptumeme i kalna arba jei butu nekoks oras ir dukra labai jau nepageidautu ilgam kopimui tada funikulieriumi g.gif
Atsakyti
O rugpjūčio pab. Tenerifėje labai karšta būna? g.gif

Sugalvojom ir mes šiemet čia apsilankyti, pirma galvotume 3 dienas praleisti Barselonoje, pasikultūrinti rolleyes.gif o tada savaitei į Tenerifę bigsmile.gif šiandien pasiieškojau viešbučių, tai negalėjau patikėti, kad apartamentai Tenerifėje visai šalia jūros savaitei už 200-300EUR blink.gif thumbup.gif
Atsakyti