Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(ingaul @ 2012 03 24, 20:13)
As laksciau kartais.Ne kiek lakstyt norejau,kiek pabut ryte ramybej prie vandenuko is pat ryto.Taip gerai galva prapusdavo.
Tenerifej buvom "Jardines del teide",o kito nebeatsiminsiu,tik zinau,kad plaja de Americas  netoli cazino.

bet saunu taip rytais drinks_cheers.gif
as rytais krosiuka prabegti ruosiausi kiekviena ryta,bet vis patingedavau atsikelti doh.gif ..kol galu gale su MB atostogu gale pradejome...kokia atgaiva...tikrai negaila anksciau keltis....energijos kiek pasikrauni,diena visai kitokia,pasportuoji,prasivaikstai, graziu kriaukliu parenki wub.gif

o kokiame viesbutyje buvote Lanzaroteje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 24, 21:25)
bet saunu taip rytais drinks_cheers.gif
as rytais krosiuka prabegti ruosiausi kiekviena ryta,bet vis patingedavau atsikelti  doh.gif ..kol galu gale su MB atostogu gale pradejome...kokia atgaiva...tikrai negaila anksciau keltis....energijos kiek pasikrauni,diena visai kitokia,pasportuoji,prasivaikstai, graziu kriaukliu parenki wub.gif

o kokiame viesbutyje buvote Lanzaroteje? mirksiukas.gif

Tikrai geriau pasijauti po rytinio pasivaiksciojimo.Buvom Lanzasur .
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 24, 20:13)
Cia jautemes jau,kaip namie,viskas zinoma.Ji nedidele,tai tikrai per atostogas apziuri viska ir ramu.
Gran kanarijoj nespejom visko pamatyt,todel noreciau ten dar nuvykt.Vaikai  dar paaugs,galesim daugiau pavazinet.Gyvenom  salia Maspalomas.

vat as Tenerifeje taip jauciausi..kazkaip savaip g.gif labai gerai rolleyes.gif

Kaip tik idomumui paziurejau kiek skiriasi salos savo dydziu
Tenerife-2034 km (kvadratiniai km)
Fuerteventura-1633,3 km
Gran Kanarija- 1529,9 km
Lanzarote-790,5 km
La Palma-708 km
La Gomera-369,76 km
El Hierro-287 km
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 03 24, 20:27)
Tikrai geriau pasijauti po rytinio pasivaiksciojimo.Buvom Lanzasur .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 kovo 2012 - 21:32
Maniau ,kad Fuerte mazesne uz Gran Kanarija.
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 24, 20:39)
Maniau ,kad Fuerte mazesne uz Gran Kanarija.

teoriskai as irgi maniau drinks_cheers.gif dar net pasitikrinau ar tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 24, 21:00)

as irgi parsiveziau nemaza pliusa doh.gif kad juos kur galas doh.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif, as ir parsiveziau +3kg, kaip ju sunku atsikratyti doh.gif

ingaul, malonu susipazinti mirksiukas.gif , o tai i AZ susirasinejam, o kaip atrodai, tai nzn smile.gif
Matosi, kad smagiai pailsejot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 25, 12:22)
irnesakyk.gif, as ir parsiveziau +3kg, kaip ju sunku atsikratyti  doh.gif

ingaul, malonu susipazinti mirksiukas.gif , o tai i AZ susirasinejam, o kaip atrodai, tai nzn  smile.gif
Matosi, kad smagiai pailsejot  thumbup.gif

skaitau jusu postus apie parsiveztus "bonusus" ir verkiu. 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif man lygiai tas pats. maistas maistas maistas.....
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 23, 12:01)
aciu pasiskaitynesiu thumbup.gif
jei galite imeskite dar 1-a nuorodele,nes nukopijavus neatidaro mirksiukas.gif

http://www.reservasp...e...cen=4&act=1

ietu dar karta ta nuoroda, man nukopijavus atidaro. 4u.gif
Atsakyti
Grįžom ir mes po mėnesio atostogų Tenerfėj. Atostogos buvo puikios ir labai gaila buvo išvažiuot. Gyvenom buriuotojų rojuj El Medane. Didžiausią įspūdį paliko Teidė ir jos apylinkės. Buvom užlipę į patį viršų. Taip pat plaukimas stebėti delfinų ir banginių. Loro parke patiko orkų ir delfinų pasirodymai. Siam parke irgi smagiai praleidom laiką tik gaila, kad neveikė pats aukščiausias nusileidimas sad.gif Dar smagiai pasivaikščiojom po Mersdedes miškus. Oras buvo puikus apie 23 laipsnius ir saulėta tik, tiesa, labai labai vėjuota. Taigi tekdavo ieškoti užuovėjos ir ten lepintis saule smile.gif Kituose miestuose vėjo nebūdavo. Ne veltui El Medanas - buriuotojų miestukas smile.gif Vakarais saulei nusileidus norėdavosi ko nors šiltesnio, nes temp. apie plius 14 ir vėjas.
Dar kartą ačiū forumo dalyvėms smile.gif Manau dėl to, atostogos buvo tokios nusisekusios smile.gif Planuojam kitais metais vėl ten lėkt tik gal ilgesniam laikui, nes tas mėnesiukas labai negailestingai greit prabėgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 03 25, 14:09)
Grįžom ir mes po mėnesio atostogų Tenerfėj. Atostogos buvo puikios ir labai gaila buvo išvažiuot.  Planuojam kitais metais vėl ten lėkt tik gal ilgesniam laikui, nes tas mėnesiukas labai negailestingai greit prabėgo smile.gif

kaip smagiai pailsejote thumbup.gif ..as irgi planuojuosi antra karta ir planuoju 3 savaitems,bet planus tempiu link menesiuko laugh.gif hihihi.gif
Papildyta:
Siam parke irgi smagiai praleidom laiką tik gaila, kad neveikė pats aukščiausias nusileidimas sad.gif

I Siam parka mes irgi butinai sugrisime...tiek vaikams,tiek mums visgi patiko..keletas geru nusileidimu yra thumbup.gif
Del auksciausio nusileidimo,kazkas ten man rodos negerai unsure.gif nes ir kai mes buvome kazkas buvo nutike,greitoji leke pagalba suteikti.
As nuo jo nesileidau blush2.gif gavau barti nuo MB biggrin.gif ..nes pati lekiau su sunum prie jo..eiliu dar nebuvo,su entuziazmu hihihi.gif pirma nusileido sunus...MB sako tik nutaikiau objektyva,o ji eme ir apsisukusi nuejo biggrin.gif esu ekstrymo megeja,bet man kazkaip nesaugiai pasirode,maciau sunus gerai nusileido,tai ir rami nuejau biggrin.gif
Atsakyti
Planuojam kitais metais vėl ten lėkt tik gal ilgesniam laikui, nes tas mėnesiukas labai negailestingai greit prabėgo smile.gif

tiesa ar planuojate vel i Tenerife bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 25, 20:31)
kaip smagiai pailsejote thumbup.gif ..as irgi planuojuosi antra karta ir planuoju 3 savaitems,bet planus tempiu link menesiuko laugh.gif  hihihi.gif

Mes kai paskaičiavom, tai ten pragyvenimas pigesnis. O apartamentų kaina ar dviem savaitėm ar mėnesiui ta pati, nes ilgam laikotarpiui nuolaidas daro smile.gif Man norėtųsi dviems mėnesiukams smile.gif Tik vat MB atostogų ribotas laikas biggrin.gif Nebent iš ten dirbt. Bet klausimas ar labai norėsis ten dirbt g.gif

O kas dėl Siam, tai ir aš adrenalino mėgėja, bet vat nežinau kaip būtų užlipus į tą aukščiausią bokštą biggrin.gif Mes kai buvom, tai panašu, kad ji perdažinėjo, tai matyt greitu laiku atidarys smile.gif

Vis dar negaliu apsiprast su tokiais bjauriais orais čia sad.gif Taip smagu būdavo su trumpom rankovėm keliaut į lauką...
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 25, 21:26)
tiesa ar planuojate vel i Tenerife  bigsmile.gif

matyt kad ten pat tik šį kartą mašinos mėnesiui neimtume, nes kaip ir viskas pamatyta, o jei ko norėsis tai yra visuomeninis transportas smile.gif Dar turim pusmetuką pamąstymams, o tada jau reikės bilietų žvalgytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 25 kovo 2012 - 20:28
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 03 25, 19:27)
Mes kai paskaičiavom, tai ten pragyvenimas pigesnis. O apartamentų kaina ar dviem savaitėm ar mėnesiui ta pati, nes ilgam laikotarpiui nuolaidas daro smile.gif Man norėtųsi dviems mėnesiukams smile.gif Tik vat MB atostogų ribotas laikas biggrin.gif Nebent iš ten dirbt. Bet klausimas ar labai norėsis ten dirbt  g.gif

O kas dėl Siam, tai ir aš adrenalino mėgėja, bet vat nežinau kaip būtų užlipus į tą aukščiausią bokštą biggrin.gif Mes kai buvom, tai panašu, kad ji perdažinėjo, tai matyt greitu laiku atidarys smile.gif

Vis dar negaliu apsiprast su tokiais bjauriais orais čia sad.gif Taip smagu būdavo su trumpom rankovėm keliaut į lauką...

tikrai taip drinks_cheers.gif ,pragyvenimas tikrai pigesnis.
Pastebejau,kad sm forumo dalyves Kanaruose ilsisi vis ilgiau..saunu thumbup.gif
Del apartamentu nuomos tikrai galima drasiai uz 300-400 euru rasti menesiui prie vandenyno..ir kuo ilgiau atostogauju,tuo realiai atostogos pinga visumoje drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 03 25, 19:29)

matyt kad ten pat tik šį kartą mašinos mėnesiui neimtume, nes kaip ir viskas pamatyta, o jei ko norėsis tai yra visuomeninis transportas smile.gif Dar turim pusmetuką pamąstymams, o tada jau reikės bilietų žvalgytis smile.gif

na taip,masinos menesiukui nebereiketu,jei viska apziurejote drinks_cheers.gif
man siaip Kanarai isvis pasyviam poilsiui idealiai tinkantis..(cia mano asmenine nuomone) wub.gif ir nesvarbu,kad viesbuciai ne tokie kaip Turkijoje,kad viesbuciai neturi savo pliazu ir dar visokiu niuansu yra,bet visgi tai europinis poilsis su savo privalumais drinks_cheers.gif
Atsakyti