Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

. Corralejo kopos.
2. American star laivas.
3. Laukiniai paplūdimiai.
4. Malūnai.
5. Oasis parkas.
6. Isla de los Lobos.
7. Tindaya vulkanas.
8. Punta de Jandia and Cofete.

O American star laivas - jo jau nebera Fuertej, t.y. nesimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elixir: 27 vasario 2012 - 01:08
ka manote? http://grupinis.lt/v...mpaign=kartu.lt

ieskome gero varianto (viesbutis, all in) 2 zmonems balandzio men, ka patartumete, kaip geriausiai pirkti kelione?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 27 vasario 2012 - 09:07
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 02 27, 00:03)

Labiau UCB domina ax.gif Zara,Mango kazkaip randam daznai ju shoppinguose,o UCB reciau pasitaiko.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 02 26, 23:33)
Vykstancioms i kanarus, galiu pasakyti, kad temperatura pavesyje ryte buvo 23l, sauleje - karsta, pasiimkit kremus nuo saules. Vandenynas  ramus, norisi didesniu bangu, maudytis, net man:), nesalta.

Nuraminai,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 02 25, 19:06)

Ir minejo,net uzsirasiau,kad Los Abrigos miestelyje-skaniausi zuvies patiekalai.

drinks_cheers.gif Krantineje yra du restoranai vienas salia kito - Los Abrigos ir Perla del Mar, isbande abu, man, asmeniskai skanu abiejuose, o ditirambu daugiau girdejusi Perla del Mar. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 02 26, 20:37)
Sveikutes, rasau is Fuertes, siandien perskridom is GK i Fuerte, orai superiniai, vandenynas apie 19-20l. Apvaziavom visa GK, ryt vaziuosim po Fuerte. Kol kas vis tik Tenerife pirmauja smile.gif

Aš irgi už Tenerifę, kiek mačiau fotoreportažų, nuotraukų iš kitų salų, tai man nesulyginamai gražiau Tenerifėje. ČIA YRA MANO ASMENINĖ NUOMONĖ.
Atsakyti
o geriau skristi is uk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marakesh: 27 vasario 2012 - 12:17
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 27, 12:16)
o geriau skristi is uk?

Is uk su rynair sausi sumokejau uz 3 zmones 650 litu i Fuerte (iskaiciuota du bagazai po 20 kg ir administracinis mokestis). Iki uk - apie 400 lt trim. Grubiai is Vilniaus gavosi trim zmonem i Fuerte tik 1100 litu viso thumbup.gif
Atsakyti
elixir, o kur apsistojote tenerifej?
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 02 27, 13:03)
elixir, o kur apsistojote tenerifej?

As Fuerteventuroj 4u.gif tiesiog trumpinu..
Sia savaite oras fantastiskas, labai nurimes vejas, kaip tik ruosiuosi i papludimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elixir @ 2012 02 27, 13:21)
As Fuerteventuroj  4u.gif  tiesiog trumpinu..
Sia savaite oras fantastiskas, labai nurimes vejas, kaip tik ruosiuosi i papludimi  biggrin.gif

ojej, kaip fainai wub.gif o ten apartamentuose ar viesbuty?
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif
noriu savarankiskai susiorganizuoti kelione i Tenerife, nes keliausim trise su kudikiu ~1 metu ax.gif nuo ko pradeti? cia daugybe nuorodu, net nezinau, ka skaityt doh.gif gal lankomas vietas pabaigai pasilikt, pradziai domina, kiek mazdaug kainuoja skrydis, nes kiek pagooglinau, tai oho, net virs 5000lt zmogui blink.gif doh.gif kaip suprantu, reikia skristi per kazkuria kita sali geriau?
tiesa, ka manot apie si pasiulyma?
http://grupinis.lt/V...akcija/5966453/

busiu dekinga uz bet kokius komentarus, o tuo tarpu einu skaitinet kitas temas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau daugiau atsiliepimu apie masinu nuoma gran kanarijoj ,labai lauksiu jusu pasakojimu lotuliukas.gif
Atsakyti