Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(JM @ 2012 03 12, 19:34)
Elvita,del Fuertes papludimiu...pameni,buvai pries isvykstant imetusi foto,dar diskutavome ar tai is tiesu Fuertes papludymiai...ar realybeje radai tokiu?
Beje kaip isvis tos salos papludymiai ar realiai jie pasizymi groziu,ar is ties jie daugelyje vietu tustuteliai?

Sotavento ir Kofetes papludimiai is tiesu nuostabus wub.gif Idesiu foto, kai jau prisiruosiu fotoreportaza pradeti rasyti blush2.gif
P.s. nepamenu tiksliai kokias foto buvau idejus, bet lyg ir tada jau nusprendem, kad vis tik ten Maldyvai. Jei apie tas foto, tai tokiu papludimiu neradau schmoll.gif , mes ko gero buvo teisios del Maldyvu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 12 kovo 2012 - 19:43
QUOTE(Elvita @ 2012 03 12, 18:42)
Sotavento ir Kofetes papludimiai is tiesu nuostabus  wub.gif Idesiu foto, kai jau prisiruosiu fotoreportaza pradeti rasyti  blush2.gif
P.s. nepamenu tiksliai kokias foto buvau idejus, bet lyg ir tada jau nusprendem, kad vis tik ten Maldyvai. Jei apie tas foto, tai tokiu papludimiu neradau  schmoll.gif , mes ko gero buvo teisios del Maldyvu  smile.gif

Na labai lauksiu fotoreportazo.Kada zadi jau pradeti rasyti bigsmile.gif
O ta foto,kur buvai imetusi,tikrai kaip Maldyvu buvo drinks_cheers.gif ( nes ten is karto ir palmes tos aukstos ir palinkusios)nes man rodos Fuertes papludymiai ar ne tokia labiau plikuciai g.gif ar man tik taip pasirode is foto,kurias internete esu radusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 kovo 2012 - 19:58
QUOTE(JM @ 2012 03 12, 20:57)
O ta foto,kur buvai imetusi,tikrai kaip Maldyvu buvo  drinks_cheers.gif ( nes ten is karto ir palmes tos aukstos ir palinkusios)nes man rodos Fuertes papludymiai ar ne tokia labiau plikuciai g.gif ar man tik taip pasirode is foto,kurias internete esu radusi g.gif

Fuertės papludimiai iš tiesų pliki ax.gif Palmių ten su žiburiu nerasi. Yra viena vieta (netoli Sotavento papludimio) kur palmės ne per toliausiai nuo vandens auga ir kai būna vandenyno potvynis, gaunasi labai graži oazė.Smėlis paplmės ir vanduo wub.gif Bet mums šio grožio realybėje pamatyti neteko, nes abu kartus užtaikėme per atoslūgius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 12, 19:57)
nes man rodos Fuertes papludymiai ar ne tokia labiau plikuciai g.gif ar man tik taip pasirode is foto,kurias internete esu radusi g.gif

Gal jau savaitgaly pradesiu blush2.gif Papludimiai pliki, tik vienoje vietoje Sotavento papludimyje prie banglentininku bazes yra palmes ir namukai, graziai atrodo smile.gif

QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 12, 20:34)
Fuertės papludimiai iš tiesų pliki ax.gif Palmių ten su žiburiu nerasi. Yra viena vieta (netoli Sotavento papludimio) kur palmės ne per toliausiai nuo vandens auga ir kai būna vandenyno potvynis, gaunasi labai graži oazė.Smėlis paplmės ir vanduo  wub.gif Bet mums šio grožio realybėje pamatyti neteko, nes abu kartus užtaikėme per atoslūgius  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 12, 21:36)
Gal jau savaitgaly pradesiu  blush2.gif Papludimiai pliki, tik vienoje vietoje Sotavento papludimyje prie banglentininku bazes yra palmes ir namukai, graziai atrodo  smile.gif
drinks_cheers.gif

Elvita, labai nekantriai laukiu tavo fotoreportažo thumbup.gif Taip norisi nors virtualiai sugrįžti į jau aplankytas ir pamėgtas vietas wub.gif Sotavento, Kofete... Ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 12, 19:34)
Fuertės papludimiai iš tiesų pliki ax.gif Palmių ten su žiburiu nerasi. Yra viena vieta (netoli Sotavento papludimio) kur palmės ne per toliausiai nuo vandens auga ir kai būna vandenyno potvynis, gaunasi labai graži oazė.Smėlis paplmės ir vanduo  wub.gif Bet mums šio grožio realybėje pamatyti neteko, nes abu kartus užtaikėme per atoslūgius  verysad.gif

gal pastebejote kokiu dienos metu buna atoslugiai?
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 12, 19:36)
Gal jau savaitgaly pradesiu  blush2.gif Papludimiai pliki, tik vienoje vietoje Sotavento papludimyje prie banglentininku bazes yra palmes ir namukai, graziai atrodo  smile.gif
drinks_cheers.gif

lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 12, 20:56)

Kad jie berods buna pagal menulio fazes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 12, 19:57)
Kad jie berods buna pagal menulio fazes  g.gif

gali buti drinks_cheers.gif ..o kaip jums sekesi del tu papludymiu ar pataikete ant ne atoslugiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 kovo 2012 - 21:11
QUOTE(JM @ 2012 03 12, 21:09)
gali buti  drinks_cheers.gif ..o kaip jums sekesi del tu papludymiu ar pataikete ant ne atoslugiu mirksiukas.gif

Nepataikem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 12, 21:56)
Papildyta:

lauksim thumbup.gif

Man regis potvyniai -atoslūgiai vyksta įtakojant mėnulio fazėms. Iš patirties galiu pasakyti, kad potvyniai vyksta sparčiai. Kai mes buvoms Lanzarotėje (kažkuriame iš Papagayo papludimių)ryte atėjome per sausas uolas.Po pietų bangos užgrobdavo vis daugiau ir daugiau papludimio, kol galiausiai ramiai nebegalėjome gulėti smile.gif Grįžtant tuo pačiu keliu tekoir išsimaudyt ir kinkas padrebint, nes vandens buvo jau virš juosmens. O dar bangos ir uolos po kojomis. O kai maži vaikai šalia tai visai neramu ax.gif
Bet po atoslūgių Sotavento papludimy susidarydavo tokios alia didelės balutės. Mažiems vaikams rojus wub.gif Vandenukas šiltas, negilu wub.gif Ir tėveliams ramu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 12, 20:15)
Man regis potvyniai -atoslūgiai vyksta įtakojant mėnulio fazėms. Iš patirties galiu pasakyti, kad potvyniai vyksta sparčiai. Kai mes buvoms Lanzarotėje (kažkuriame iš Papagayo papludimių)ryte atėjome per sausas uolas.Po pietų bangos užgrobdavo vis daugiau ir daugiau papludimio, kol galiausiai ramiai nebegalėjome gulėti  smile.gif Grįžtant tuo pačiu keliu tekoir išsimaudyt ir kinkas padrebint, nes vandens buvo jau virš juosmens. O dar bangos ir uolos po kojomis. O kai maži vaikai šalia tai visai neramu  ax.gif
Bet po atoslūgių Sotavento papludimy susidarydavo tokios alia didelės balutės. Mažiems vaikams rojus  wub.gif Vandenukas šiltas, negilu  wub.gif Ir tėveliams ramu  wub.gif

ta jusu atveji pamenu is fotoreportazo,kaip greitai vanduo apseme jus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 12, 21:15)

Bet po atoslūgių Sotavento papludimy susidarydavo tokios alia didelės balutės. Mažiems vaikams rojus  wub.gif Vandenukas šiltas, negilu  wub.gif Ir tėveliams ramu  wub.gif

Buvo ir dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti