Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 07, 16:48)
na reiks pasiimti sita "planeli" ir bandyti ieskoti. o pacioje sostineje idomu kaip su isparduotuvemis? g.gif

sostineje begales isparduotuviu ir geru firmu parduotuviu mirksiukas.gif
del UCB parduotuves prie vandenyno jau nesenai rasiau smulkiai kaip atrasti,tas parduotuves...2 yra isparduotuves ir parduotuve su nauja kolekcija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 03 07, 16:20)

O Mango išparduotuvė yra San Eugenio prekybos centre (LCosta Adeje). Truputį toliua nuo vandenyno, bet nežinau kaip paaiškinti. Manau jis vienas didesnių ten. Tai kainos ten nuo 1 eur  mirksiukas.gif

del sio prekybos centro...gali buti orientyras Costa Adeje laivu ir jachtu prieplauka,jei nuo jos eiti gilin i sala,bet tiesiai...pvz galima pakilti laiptukais,kur irgi yra nemazai mazulyciu parduotuviu,kai iseinama i pagrindine aleja,sukti i desine puse ir eiti iki artimiauios dideles sankryzos....kairiau ir bus San Eugenio prekybos centras rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 07, 16:30)
drinks_cheers.gif , reiks po truputi pradeti nuotarukas atrinkineti  mirksiukas.gif

as jau irgi norejau paraginti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vectra897 @ 2012 03 06, 22:51)
Sveikos Tenerifes myletojos,
Jau perskaiciau ne viena jusu temele, ir ateinanti antradieni iskeliauju i Tenerife. Kaip pastebejau, dauguma nuomojasi automobilius. O kaip su taksi paslaugomis. Gal kam teko naudotis ir numanote kainas? Kiek galetu preliminariai kainuoti ~25 km kelione (is Pietinio oro uosto iki Playa Parayso). Aciu uz atsakyma  4u.gif

mes vaziavome....0,55 euro centai uz kilometra,bet yra limitas-pvz jei vaziuojama tik kelis km vistiek mokesi 5 eurus mirksiukas.gif "pravaziavus" tarifa kilometrazas toliau ir skaiciuosies 0.55 euro centai uz km.
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 07, 08:26)
beje, uztikom nudistu pleza, gal temoj ir buvo rasyta, bet kadangi man neaktualu buvo tai gal ir nekreipiau demesio, bet papludimys labai grazus, salia didele uola, kuri kazkiek uzstoja veja  wub.gif  papludimys vadinasi Playa de Tejita, visai salia El Medano smile.gif

sitas biggrin.gif
mes jame irgi buvome....aisku as nesidomejau, jus realiai matete? mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 03 07, 15:07)
Laukine Fėja, tu man dabar visada asocijuosiesi su Tenerife  wub.gif

Palaikau Tave dėl Teidės - tikėjomės ir mes didesnio įspūdžio...Na maniškius gal aptemdė vaiko negalavimai...

bet jus nekilote iki pat virsunes rolleyes.gif
aisku jei susideda daugiau visokiu niuansu..gal ir nepadaro efekto ir ko kiekvienas tikisi....mes kaip su adrenalinu tai ir efektyviau gal buvo..beto buvo geras oras..nesalta,sauleta,pasiekta kai neturejome to pasiekti,nuostabus vaizdai...skambuciai artimiesiems is auksciausio Ispanijos tasko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 07, 15:16)
o kur radote geras kainas drabuziu? deduosi lagamina ir galvoju gal daug tu rubu nesideti, gal ten gi pataikysiu geras kainas  doh.gif
mano kaip tik dydis S  bigsmile.gif  ir kokios ten pvz tos kainos, labai zenkliai mazesnes? wub.gif

nesidekit daug....ten prisipirksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 07, 20:42)
Papildyta:

sitas biggrin.gif
mes jame irgi buvome....aisku as nesidomejau, jus realiai matete? mirksiukas.gif

taip taip, maciau viska pati savo akimis smile.gif aisku ne visi ten 100 proc issirenge iki tokio lygio kaip mama pagimde, bet tikrai daug tokiu smile.gif buvom ir mes ten prigule tik ne taip drasiai ax.gif
Atsakyti
Ir mes buvom tam paplūdymyje. Sakyčiau 50*50 ten nuogalių ir ne.

Gal pasirodysiu nešiuolaikška, bet šlykštu buvo, kai du jaunuoliai nuogut nuogutėliai glamonėjosi tame pliaže doh.gif
Taip kad patariu geriau su vaikais ten nevažiuoti schmoll.gif Na nebent supažindinti su šių dienų aktualijomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 08, 11:47)
kvieciu jus atvykti i karnavala smile.gif

unsure.gif Tikiuosi jų ten nuogų nebūna...
Nieko prieš juos neturiu, bet man nepriimtini tokie intymus santykiai viešoje vietoje schmoll.gif Apmėtykit mane kuom norit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 08, 07:05)
taip taip, maciau viska pati savo akimis smile.gif aisku ne visi ten 100 proc issirenge iki tokio lygio kaip mama pagimde, bet tikrai daug tokiu smile.gif buvom ir mes ten prigule tik ne taip drasiai  ax.gif

klausiau todel,kad kai mes atvykome i si pliaza,tai nebuvo jokiu nuogaliu biggrin.gif tiesa mes atvykome ryte...tai vienas meditavo(su rubais biggrin.gif ) dar keletas zmoniu vaikstinejo,begiojo pakrante...mes tame pliaze nepasilikome,todel kad vaikai isbande kranta ir jiems ten nepatiko,tai isvazinejant maciau dar keletas seimu ejo link pakrantes..ten ir gultai ir bariukas man rodos yra.
Veliau mes vykome uzsukome i kaituotoju pliaza ir grizome i Costa Adeje pliaza rolleyes.gif ta diena mums buvo relaksine ir pliazinimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 08, 13:27)
unsure.gif Tikiuosi jų ten nuogų nebūna...
Nieko prieš juos neturiu, bet man nepriimtini tokie intymus santykiai viešoje vietoje  schmoll.gif Apmėtykit mane kuom norit  biggrin.gif

nemetysim smile.gif man kai tik guli ramiai ir deginasi,maudosi tai viskas normaliai, bet jei jau ten pradeda intymumu kokiu nors kvepeti viesoj vietoj tai man irgi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 08, 08:12)
Ir mes buvom tam paplūdymyje. Sakyčiau 50*50 ten nuogalių ir ne.

Gal pasirodysiu nešiuolaikška, bet šlykštu buvo, kai du jaunuoliai nuogut nuogutėliai glamonėjosi tame pliaže  doh.gif
Taip kad patariu geriau su vaikais ten nevažiuoti schmoll.gif Na nebent supažindinti su šių dienų aktualijomis g.gif

del to nuogumo,tai Tenerifeje populiaru toples degintis...tai sakyciau irgi ten nuogumo pakankamai biggrin.gif
O del vieso glamonejimosi,kuris jau imtymesnis,tai beabejo,kad nera malonu aplinkiniams...nesvarbu ar tu nuogaliu pliaze ar paprastame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 08, 14:21)
klausiau todel,kad kai mes atvykome i si pliaza,tai nebuvo jokiu nuogaliu biggrin.gif tiesa mes atvykome ryte...tai vienas meditavo(su rubais biggrin.gif ) dar keletas zmoniu vaikstinejo,begiojo pakrante...mes tame pliaze nepasilikome,todel kad vaikai isbande kranta ir jiems ten nepatiko,tai isvazinejant maciau dar keletas seimu ejo link pakrantes..ten ir gultai ir bariukas man rodos yra.
Veliau mes vykome uzsukome i kaituotoju pliaza ir grizome i Costa Adeje pliaza rolleyes.gif ta diena mums buvo relaksine ir pliazinimosi biggrin.gif

gultai yra, bet bariuko tai ne smile.gif gal ne apie ta pati kalbame? sis mano minetas pliazas yra kitoj pusej uolos nuo El Medano kaituotoju pliazo, link Las Americos.
pasistacius masina prie kelio aikstelej dar galiuka kelio reikia prasieiti pesciomis per tokias ale dykynes, bet pliazas nuo kelio matosi 4u.gif
Atsakyti
Aš tai labai stebėjausi Fuerteventuroje Corralejoje tose didžiosiose kopose. O ten tai nuogaliu buvo biggrin.gif Kai kurie atrodė, kad ten nuolat gyvena: ir įdegę kaip negrai, ir būstelius susirentę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 08, 12:28)
nemetysim smile.gif man kai tik guli ramiai ir deginasi,maudosi tai viskas normaliai, bet jei jau ten pradeda intymumu kokiu nors kvepeti viesoj vietoj tai man irgi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif jei nori imtymumo tikrai yra begales erdves kur tik dviese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 08, 14:29)
del to nuogumo,tai Tenerifeje populiaru toples degintis...tai sakyciau irgi ten nuogumo pakankamai  biggrin.gif

oi su topless tai nieko nenustebinsi, pilna tokiu visuose pliazuose kiek buvom, tap pat ir prie viesbucio baseino ir visokio amziaus moterskiu, o vat tame pliaze jau ir vyrai ir moterys ne tik topless, bet ir "downless" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 08, 12:34)
gultai yra, bet bariuko tai ne smile.gif gal ne apie ta pati kalbame? sis mano minetas pliazas yra kitoj pusej uolos nuo El Medano kaituotoju pliazo, link Las Americos.
pasistacius masina prie kelio aikstelej dar galiuka kelio reikia prasieiti pesciomis per tokias ale dykynes, bet pliazas nuo kelio matosi  4u.gif

Apie ta pati kalbame.
Del bariuko,taigi jo galejo ir nebelikti,jis buvo mobilus..matyt kas priziurejo ir eme pinigelius uz gultus tas ta bariuka ir atsivezes tuo metu buvo.Tokie dalykai kintami drinks_cheers.gif
Atsakyti