Sveikos,
na ka prisiduodu ir as grizusi
Upyte jau tiek daug cia visko prirase, o mes su ja tuo paciu laiku Tenerifeje buvome, kad man jau geda pasidare. bet mane grizus i Lietuva tokia depresija uzpuole, kaip cia viskas pilka ir niuru, na zodziu nieko daryti nesinorejo
Trumpai apie keliones ispudzius.
Pirma orai. Visas dienas (mes buvome ten nuo vasario 23 iki kovo 3) orai buvo superiniai, pakranteje silciau (dienomis 21-25, ant saules normaliai krasta), kalnuose vesiau (16-18), viena diena gavom kokias 2 minutes smarkaus lietaus, bet poto saule vel sviecia ir viskas super, beje, vandenynas, bent jau man tikrai dar labai saltas, nors maudytis labai megstu, i vandenyna sugebejau tik kelis kartus niurktelti ir greit atgal, koju ibridus negelai, bet maudytis noro neprideda, vandens temperatutos nemaciau niekur parasytos, bet manyciau kokie 17 laipsniu be daugiau.
Antra keliones. buvom issinuomave masina 4 dienoms, pasivazinejome SM labai populiarias marstrutais
Mersedes miskai-Taganana-Benijo-Anagos kalnai-Teresitas papludimystrumpas pataisymas siam marsrutui, SM pries isvaziuodama skaiciau, kad Tagananoj verta uzsukti papietauti i Casa AFrica, bet..... Tagananoj tokio restoranelio neradome, labai nusimineme ir keliavome tolaiu, o gi ziurim pravaziavus kelis km nuo Tagananos labai grazus papludims, kuris vadinasi Playa de San Roque, sustojom o ten ziurim ir Casa Africa musu laukia
maistas puikus, valgem naturalia vandenyno zuvi su kruva salotu ir kanarietiskom bulvytem, kurios man, kaip ir Upytei, didelio ispudzio nepadare, o as ir siaip bulviu nelabai megstu
beje, dar mano minetas papludimys man labaiu patiko nei placiai minimas Benijo, na arba as kazko cia nedaskaiciau isvaziodama, arba Playa de San Roque nebuvo taip garsiai minimas
na bet cia smulkmenos, bet gal kam naudingos bus
Playa de la Arena-Los Gigantes-Masca-Faro de Teno-Garachico-Icod de los VinosSitas marsrutas labai labai patiko, nuostabus kalniu keliukai, grazus vaizdai aplink, ir mane uzbures Masca kaimelis, tarpekliu mes nejom, nes keliavau su mama, tai jai gal butu per sunku, o pats kaimelis tai man labai labai
toks jis man mielas pasirode stovejau ir niekaip negalejau atsiziureti, taip kad visiem rekomenduoju, net jei ir neisit tarpekliu uzsukti i pati kaimuka , laiko daug neuzims, o grozis neispasakytas
bent jau man
Kelias i Faro de Teno, visikai normalus, nesuprantu kodel ten tas zenklas stovi, kad jis ale uzdarytas, gal kokiom vejuotom dienom, bet sauletom ir graziom tai puikus kelias (ne i tema pamastymas, jei sitas tipo blogas tai ka tada sakyti apie Kretos keliuka i Balos.....
)
TeideApie sita trumpai
nacionalinis parkas tikrai labai grazus, bet uzkilimas i virsune mums bent jau didelio ispudzio nepadare (cia rizikuoju, matyt, susilaukti daug kritikos del sito pasisakymo
)
na ir nemazai mazu miestuku ir kaimuku aplink apvazinejom, grazi sala ta Tenerife, bet nerealaus uzburimo ispudzio mums nepadare, nusprendem, kad bent jau mums Kreta grazesne sala
del skonio nesigincyjama kaip sakant
pailsejom tikrai puikiai ir grizom laaaabai irudusios
beje, uztikom nudistu pleza, gal temoj ir buvo rasyta, bet kadangi man neaktualu buvo tai gal ir nekreipiau demesio, bet papludimys labai grazus, salia didele uola, kuri kazkiek uzstoja veja
papludimys vadinasi Playa de Tejita, visai salia El Medano
Gyvenom mes viesbutyeje Santa Maria, apie ji tikrai daug temoj pasakojo JM, tai as jau daugiau nesiplesiu, jei kam kas aktualu, klauskit, mielai atsakysiu
Oi oi oi kaip as cia issipleciau
geros dienos