Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(laimutyte @ 2012 03 06, 22:08)
na nesuprantu,paziurejus kaina internete tikrai didesne nei rasote.ar cia turejote omenyje vienam zmogui?

Buvo už du žmogeliukus biggrin.gif (370 eu sav. su AI wub.gif ) Rezervavau per quickrooms.com Tik kaip matau dabar jau tokio pasiūlymo nesimato rolleyes.gif Nors yra 445 eu mirksiukas.gif O renkantis kita viesbutuka yra dar ir pigesniu. Jau anksčiau kažkur buvau rašiusi, kad tas pigumas truputį neramino, bet viskas praėjo sklandžiai thumbup.gif Tik registruojantis kažkaip nusistebėjo, kad mes rezervavome tiesiai iš Lietuvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 07 kovo 2012 - 09:42
Sveikos,

na ka prisiduodu ir as grizusi smile.gif Upyte jau tiek daug cia visko prirase, o mes su ja tuo paciu laiku Tenerifeje buvome, kad man jau geda pasidare. bet mane grizus i Lietuva tokia depresija uzpuole, kaip cia viskas pilka ir niuru, na zodziu nieko daryti nesinorejo smile.gif

Trumpai apie keliones ispudzius.

Pirma orai. Visas dienas (mes buvome ten nuo vasario 23 iki kovo 3) orai buvo superiniai, pakranteje silciau (dienomis 21-25, ant saules normaliai krasta), kalnuose vesiau (16-18), viena diena gavom kokias 2 minutes smarkaus lietaus, bet poto saule vel sviecia ir viskas super, beje, vandenynas, bent jau man tikrai dar labai saltas, nors maudytis labai megstu, i vandenyna sugebejau tik kelis kartus niurktelti ir greit atgal, koju ibridus negelai, bet maudytis noro neprideda, vandens temperatutos nemaciau niekur parasytos, bet manyciau kokie 17 laipsniu be daugiau.

Antra keliones. buvom issinuomave masina 4 dienoms, pasivazinejome SM labai populiarias marstrutais
Mersedes miskai-Taganana-Benijo-Anagos kalnai-Teresitas papludimys
trumpas pataisymas siam marsrutui, SM pries isvaziuodama skaiciau, kad Tagananoj verta uzsukti papietauti i Casa AFrica, bet..... Tagananoj tokio restoranelio neradome, labai nusimineme ir keliavome tolaiu, o gi ziurim pravaziavus kelis km nuo Tagananos labai grazus papludims, kuris vadinasi Playa de San Roque, sustojom o ten ziurim ir Casa Africa musu laukia smile.gif maistas puikus, valgem naturalia vandenyno zuvi su kruva salotu ir kanarietiskom bulvytem, kurios man, kaip ir Upytei, didelio ispudzio nepadare, o as ir siaip bulviu nelabai megstu smile.gif beje, dar mano minetas papludimys man labaiu patiko nei placiai minimas Benijo, na arba as kazko cia nedaskaiciau isvaziodama, arba Playa de San Roque nebuvo taip garsiai minimas smile.gif na bet cia smulkmenos, bet gal kam naudingos bus smile.gif

Playa de la Arena-Los Gigantes-Masca-Faro de Teno-Garachico-Icod de los Vinos

Sitas marsrutas labai labai patiko, nuostabus kalniu keliukai, grazus vaizdai aplink, ir mane uzbures Masca kaimelis, tarpekliu mes nejom, nes keliavau su mama, tai jai gal butu per sunku, o pats kaimelis tai man labai labai wub.gif toks jis man mielas pasirode stovejau ir niekaip negalejau atsiziureti, taip kad visiem rekomenduoju, net jei ir neisit tarpekliu uzsukti i pati kaimuka , laiko daug neuzims, o grozis neispasakytas wub.gif bent jau man smile.gif
Kelias i Faro de Teno, visikai normalus, nesuprantu kodel ten tas zenklas stovi, kad jis ale uzdarytas, gal kokiom vejuotom dienom, bet sauletom ir graziom tai puikus kelias (ne i tema pamastymas, jei sitas tipo blogas tai ka tada sakyti apie Kretos keliuka i Balos.....biggrin.gif )

Teide

Apie sita trumpai smile.gif nacionalinis parkas tikrai labai grazus, bet uzkilimas i virsune mums bent jau didelio ispudzio nepadare (cia rizikuoju, matyt, susilaukti daug kritikos del sito pasisakymo smile.gif )

na ir nemazai mazu miestuku ir kaimuku aplink apvazinejom, grazi sala ta Tenerife, bet nerealaus uzburimo ispudzio mums nepadare, nusprendem, kad bent jau mums Kreta grazesne sala smile.gif del skonio nesigincyjama kaip sakant smile.gif
pailsejom tikrai puikiai ir grizom laaaabai irudusios thumbup.gif

beje, uztikom nudistu pleza, gal temoj ir buvo rasyta, bet kadangi man neaktualu buvo tai gal ir nekreipiau demesio, bet papludimys labai grazus, salia didele uola, kuri kazkiek uzstoja veja wub.gif papludimys vadinasi Playa de Tejita, visai salia El Medano smile.gif

Gyvenom mes viesbutyeje Santa Maria, apie ji tikrai daug temoj pasakojo JM, tai as jau daugiau nesiplesiu, jei kam kas aktualu, klauskit, mielai atsakysiu smile.gif

Oi oi oi kaip as cia issipleciau smile.gif geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Feja: 07 kovo 2012 - 09:28
QUOTE(vectra897 @ 2012 03 06, 23:51)
Sveikos Tenerifes myletojos,
Jau perskaiciau ne viena jusu temele, ir ateinanti antradieni iskeliauju i Tenerife. Kaip pastebejau, dauguma nuomojasi automobilius. O kaip su taksi paslaugomis. Gal kam teko naudotis ir numanote kainas? Kiek galetu preliminariai kainuoti ~25 km kelione (is Pietinio oro uosto iki Playa Parayso). Aciu uz atsakyma  4u.gif

Jei niekas neatsakys apie Tenerife, gal orientyrui apie kainas Fuertej..vazinejau taxi gal 2 savaites..
8 km - 11 euru, uz maziau nei 3 km mokedavau 4 eurus, 50 euru mokejau nuo Caleta de Fuste iki Corralejo ( virs 50 km kazkur)
Taksi nauji, grazus smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites

o sakykite gal kas susituoke Tenerifeje, ar ka girdejo?
kaip ten procedura,galima greit susiorganizuoti ir ar pazyma butu veiksni Lietuvoje smile.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 03 06, 21:52)
Elvita,UCB Lanzarotej turbut neaptikot.. g.gif

Tiesa pasakius, nelabai ir ieskojau blush2.gif Ir taip jau buvom apsiprekine, tai nelabai ir bebutu tilpe doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 07, 09:26)
vandens temperatutos nemaciau niekur parasytos, bet manyciau kokie 17 laipsniu be daugiau.

Kai buvom GK, Amadores papludimyje, rusai matavo vandens tempra termometru, rode apie 19- 20l. Kokio tikslumo termometras pasakyti negaliu, bet, kad rode tiek, maciau pati savo akimis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 07 kovo 2012 - 14:47
QUOTE(Elvita @ 2012 03 07, 15:35)
Kai buvom GK, Amadores papludimyje, rusai matavo vandens tempra termometru, rode apie 19- 20l. Kokio tikslumo termometras pasakyti negaliu, bet, kad rode tiek, maciau pati savo akimis  smile.gif

tai matyt GK vandenyne vanduo siltesnis, nes ten kur as maudytis bandziau tai iki 20 tikrai toli grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 03 07, 15:23)
tai matyt GK vandenyne vanduo siltesnis, nes ten kur as maudytis bandziau tai iki 20 tikrai toli grazu  4u.gif

Nzn, siltesnis jis ar saltesnis, parasiau, tai ka maciau smile.gif , nes rusai dar juokesi, kad draugu prognozemis nepatikeje, atsiveze savo termometra biggrin.gif
Atsakyti
Laukine Fėja, tu man dabar visada asocijuosiesi su Tenerife wub.gif

Palaikau Tave dėl Teidės - tikėjomės ir mes didesnio įspūdžio...Na maniškius gal aptemdė vaiko negalavimai...

O vanduo man iš pradžių irgi pasirodė šaltokas, bet paskutinę dieną niurktelėjau kokius 3 kartus. Man atrodo, buvo apie 20 laipsnių.

UCB atradom...ir Mango atradom lotuliukas.gif Geraiu būtume neatradę (nors specialiai ir neieškojom. Ta proga visi atgal gavom skristi apsirengę po 2 megstukus ir maikutes lotuliukas.gif Maniškė chebra ne bais laiminga buvo, bet ko dėl mamos laimės nepadarysi thumbup.gif Labiausai džiaugiuosi pūkine UCB striuke thumbup.gif
Kainos ten tikrai juokingos, ypač Mango, gaila tik, kad dauguma S dydžiai...
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 07, 17:07)
Laukine Fėja, tu man dabar visada asocijuosiesi su Tenerife  wub.gif

Palaikau Tave dėl Teidės - tikėjomės ir mes didesnio įspūdžio...Na maniškius gal aptemdė vaiko negalavimai...

O vanduo man iš pradžių irgi pasirodė šaltokas, bet paskutinę dieną niurktelėjau kokius 3 kartus. Man atrodo, buvo apie 20 laipsnių.

UCB atradom...ir Mango atradom lotuliukas.gif Geraiu būtume neatradę (nors specialiai ir neieškojom. Ta proga visi atgal gavom skristi apsirengę po 2 megstukus ir maikutes  lotuliukas.gif Maniškė chebra ne bais laiminga buvo, bet ko dėl mamos laimės nepadarysi  thumbup.gif  Labiausai džiaugiuosi pūkine UCB striuke  thumbup.gif
Kainos ten tikrai juokingos, ypač Mango, gaila tik, kad dauguma S dydžiai...

o kur radote geras kainas drabuziu? deduosi lagamina ir galvoju gal daug tu rubu nesideti, gal ten gi pataikysiu geras kainas doh.gif
mano kaip tik dydis S bigsmile.gif ir kokios ten pvz tos kainos, labai zenkliai mazesnes? wub.gif
Atsakyti
Eglučiauskai, nu niekaip nepapasakosiu kur tos parduotuvės verysad.gif Na tik tiek, kad visos jos yra Los Amerikoj (Mango - Costa Adeje turbūt). UCB viena yra pagrindinėj gatvėj, kuri eina lygiagrečiai vandenynui, yra toks nemažas prekybos cebtras - tai ten tikrai nuo gatvės pamatysit.
Kita yra visai prie pat vandenyno einant šaligatviu. Tarp visų gariūninių kioskų yra 2 - viena moteriškų ir vyriškų, kita, šalia, mažsenė-vaikiškų. Ta kur cebtre tai padori, o šita šalia vandenyno tai grynas skudurynas doh.gif Su daugybe broko, tačiau prisipirkau kokybiškų daiktelių po 6,99 eur.

O Mango išparduotuvė yra San Eugenio prekybos centre (LCosta Adeje). Truputį toliua nuo vandenyno, bet nežinau kaip paaiškinti. Manau jis vienas didesnių ten. Tai kainos ten nuo 1 eur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 07, 18:20)
Eglučiauskai, nu niekaip nepapasakosiu kur tos parduotuvės verysad.gif  Na tik tiek, kad visos jos yra Los Amerikoj (Mango - Costa Adeje turbūt). UCB viena yra pagrindinėj gatvėj, kuri eina lygiagrečiai vandenynui, yra toks nemažas prekybos cebtras - tai ten tikrai nuo gatvės pamatysit.
Kita yra visai prie pat vandenyno einant šaligatviu. Tarp visų gariūninių kioskų yra 2 - viena moteriškų ir vyriškų, kita, šalia, mažsenė-vaikiškų. Ta kur cebtre tai padori, o šita šalia vandenyno tai grynas skudurynas  doh.gif Su daugybe broko, tačiau prisipirkau kokybiškų daiktelių po 6,99 eur.

O Mango išparduotuvė yra San Eugenio prekybos centre (LCosta Adeje). Truputį toliua nuo vandenyno, bet nežinau kaip paaiškinti. Manau jis vienas didesnių ten. Tai kainos ten nuo 1 eur  mirksiukas.gif

na reiks pasiimti sita "planeli" ir bandyti ieskoti. o pacioje sostineje idomu kaip su isparduotuvemis? g.gif
Atsakyti
merginos, paaiskinkite jus kaip atsirasti cia: Las Caletillas, which is less than 10 miles from the capital Santa Cruz de Tenerife doh.gif kaip suprantu tiesioginio nebus? reikia skristi per uk, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti