Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Dar vienas patarimas, netyčia prisiminiau.
Kadangi vanduo iš krano ten negeriamas, reikia pirkti, o tai patiems gaminant maistą gana daug išeina. Mums prabuvus pusę laiko atradome netyčia prie mums priklausančio baseino tokį vandens aparatą, kur vandens kaina su parduotuvės buvo kelis kartus mažsenė - 5 litrai kainuoja 50 euro centų (kai tuo tarpu 1,5 litro parduotuvėj kainuoja apie 40 eurocentų). Apsidairykite ir prie savo namų, gal tokie aparatai daug kur stovi...
[/quote]
virintas vanduo tinkamas naudojimui, maistui gaminti nebutina naudoti pirkto.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 05, 21:06)
drinks_cheers.gif  tokiu ieskosime La Gomeroje wub.gif
Tenerifeje mes nemazai praejome Mersedes miskais..pliaupiant lietui biggrin.gif

Jus pliaupant lietui, o mes po juos vaiksciojom debesyse, pojuciai nepakartojami thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 05, 21:06)
saunuoliai..mes irgi megstam pasivazineti po nuosalius kelius wub.gif

Bekeles musu aistra thumbup.gif , nepakartojamas jausmas, kai esi tik tu ir gamta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 05, 20:51)
Jus pliaupant lietui, o mes po juos vaiksciojom debesyse, pojuciai nepakartojami  thumbup.gif
Papildyta:
Bekeles musu aistra thumbup.gif , nepakartojamas jausmas, kai esi tik tu ir gamta  wub.gif

mes i Mersedes mskus vaziavome 2 kartus rolleyes.gif viena karta lietus pliaupe ir veliau aklinas rukas buvo,debesys,o antra karta vaziavome kai buvo visiskai giedra tada atsivere visiskai kitokie vaizdai..stai koks skirtumas
user posted image
kai kur rukas buvo aklinas isvis
user posted image

o cia jau giedresne dienele wub.gif
user posted image
o stai Mirador Pico del Ingles...matesi net stai kas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 kovo 2012 - 07:42
Klementyna, dėl vandens. Namie visada geriam iš krano vandenį, bet ten jis labai neskaniai kvepia. Na gal čia ir įsitikinimas, kad svetur geriau pasisiaugot ir nevartot maistui vandens iš krano. Kitą kartą žinosime smile.gif

Beje, atsiprašau, jei ką įžeidžiau dėl tų bulvyčių ax.gif Parašiau tik savo nuomonę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2012 03 05, 16:32)
Gal kas esate buvę šiame viešbutyje Be Live Playa La Arena. Būtų įdomu išgirst atuiliepimus  4u.gif

mes jame buvom kelias dienas 4u.gif
normalus didelis viesbutis, skanus tikrai ivairus maistas.. nemaza teritorija..
buvom paeme HB, didziausias pliusas- vakarienes metu gaivieji gerimai buvo nemokami..
internete ikeltos nuotraukos atitinka realybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 03 06, 11:01)
mes jame buvom kelias dienas 4u.gif
normalus didelis viesbutis, skanus tikrai ivairus maistas.. nemaza teritorija..
buvom paeme HB, didziausias pliusas- vakarienes metu gaivieji gerimai buvo nemokami..
internete ikeltos nuotraukos atitinka realybe 4u.gif

4u.gif labai ačiū už nuomonę.
Atsakyti
Norejau pasiklausti buvusiu Teides virsuneje: kelioniu reportazuose radau info, kad reikia is anksto uzsirezervuoti pakilima i Teide. pries kiek laiko mazdaug?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 06, 10:32)
Norejau pasiklausti buvusiu Teides virsuneje: kelioniu reportazuose radau info, kad reikia is anksto uzsirezervuoti pakilima i Teide. pries kiek laiko mazdaug?
aciu 4u.gif

Kuo anksčiau, tuo geriau - tuomet galite pasirinkti pakilimo laiką.
Beje, siūlau rinktis pirmąją grupę (atrodo 9-11 val), nes tuomet didžiausia tikimybė, kad bus giedra. be to, ir eilės į keltuvą dar nedidelės, ir mašiniuką pasisatyt rasit kur.
Mes rezervavomės būtent tam laikui, o kai nusileidom, jau viršūnę pradėjo dengti debesys.
Gaila, kad iki viršūnes nekilom, nors ir turėjom leidimus. Mūsų vyresnėliui jau su mašina kylant link Teidės buvo taip bloga, kad tik gulėjo visas išbalęs ir net kalbėt negalėjo. Nenorėjo net keltuvu keltis. O kalbos apie kilimą į pačią teidę net nebuvo...Tai mes su vyru vaikus palikom prie keltuvų ir šiek tiek pakilom takučiu link viršūnės. Neramu buvo palinkti ilgesniam laikui merdintį vaiką.

Beje, tą dieną viršuje buvo -4, baisus ledinis vėjas. O buvo šaunuolių su šortais ir trumpomis rankovėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 06, 11:40)
Kuo anksčiau, tuo geriau - tuomet galite pasirinkti pakilimo laiką.
Beje, siūlau rinktis pirmąją grupę (atrodo 9-11 val), nes tuomet didžiausia tikimybė, kad bus giedra. be to, ir eilės į keltuvą dar nedidelės, ir mašiniuką pasisatyt rasit kur.
Mes rezervavomės būtent tam laikui, o kai nusileidom, jau viršūnę pradėjo dengti debesys.
Gaila, kad iki viršūnes nekilom, nors ir turėjom leidimus. Mūsų vyresnėliui jau su mašina kylant link Teidės buvo taip bloga, kad tik gulėjo visas išbalęs ir net kalbėt negalėjo. Nenorėjo net keltuvu keltis. O kalbos apie kilimą į pačią teidę net nebuvo...Tai mes su vyru vaikus palikom prie keltuvų ir šiek tiek pakilom takučiu link viršūnės. Neramu buvo palinkti ilgesniam laikui merdintį vaiką.

Beje, tą dieną viršuje buvo -4, baisus ledinis vėjas. O buvo šaunuolių su šortais ir trumpomis rankovėmis biggrin.gif

o tas kuo anksciau tuo geraiu, tai kada? lotuliukas.gif nes mes sestadieni jau kyla i Tenerife, tai galvoju ar bunant LT jau rezervuotis ar ten bunant (busim 2 sav)? nes dar nzn ka kuria diena veiksim, ir koks cia oras bus... g.gif

is visu jusu pasakojimu, usidariau ispudi, kad reikia butinai tu vaistu nuo pykinimo pirkti, visgi atsarga gedos nedaro doh.gif
Atsakyti
Šiap jau siūlyčiau dabar užsirezervuoti, manau artimiausiam laikui jau ir gali nebebūtii vietų. O dėl oro tai tikrai negalėsit nuspėti, kurią dieną koks bus oras.

Aš pirkau ten tuos vaistus nuo pykinimo, o - bet - tačiau mano vaikui jie visai negelbėjo verysad.gif Nes jam ir tiesiu keliu važiuojant dažnai būna bloga...
Aš pati irgi gėraiu, bet nežinau, ar jie man padėjo, ar man ir šiaip nebūtų buvę bloga lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos!

Gal galesit man keleta patarimu duoti. Noreciau balandzio menesi skristi i Tenerife. Pirma kart organizuosiu kelione 4 asmenims ir kudikiui (bus beveik 6 men). Siuo metu ieskau bilietu, tik tai darau pirma karta....Gal galetumete patarti kur man ju ieskoti? Ar yra keliavusiu su kudikiais? Ka patartumete butinai pasiimti? Ir gal kas galetu imesti nebrangiu apartamentu kontaktus? Zodziu kaip supratot, esu visiskai "zalia" blush2.gif ax.gif Todel labai tikiuosi, Jusu, patyrusiu keliautoju, pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 06, 09:46)
o tas kuo anksciau tuo geraiu, tai kada? lotuliukas.gif  nes mes sestadieni jau kyla i Tenerife, tai galvoju ar bunant LT jau rezervuotis ar ten bunant (busim 2 sav)? nes dar nzn ka kuria diena veiksim, ir koks cia oras bus... g.gif

is visu jusu pasakojimu, usidariau ispudi, kad reikia butinai tu vaistu nuo pykinimo pirkti, visgi atsarga gedos nedaro  doh.gif

na oru vistiek vietoje nenumatysite kokie jie bus rytoj mirksiukas.gif as patarciau dabar usirezervuoti laika ir diena mirksiukas.gif

Del pykinimo tai pvz manes niekur nepykino,isskyrus kai buvo negera kai plaukem delfinu ziureti i vandenyna..ir tai tik atgal man negera pasidare..nepykino tiek,kad negaleciau poto net valgyti,bet truputi uzsupo biggrin.gif Beje as buvau isgerusi aviaplant atsargai biggrin.gif
Kitiems seimos nariams nieko tokio nebuvo.

Papildyta:
QUOTE(egluciauskas @ 2012 03 06, 09:32)
aciu 4u.gif

mes antram kartui kai tik lektuvo bilietus nusipirksime pradesime visas rezervacijas kiek tai imanoma is anksciau rolleyes.gif keliauti planuojame spali rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 kovo 2012 - 12:35