Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(SummerXXX @ 2012 03 09, 16:37)
Man tokia mintis sove. O gal Maklaski pades merginoms su ta nusikaltimo istorija? Gal ji kazkaip prisiims kalte, nes jai kaip ir nebera ka prarast

visai gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 03 08, 11:29)
wau smile.gif na idomu idomu smile.gif

Maikas planuojamas nuzudyti,tai gali buti,kad jam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SummerXXX @ 2012 03 09, 14:37)
Man tokia mintis sove. O gal Maklaski pades merginoms su ta nusikaltimo istorija? Gal ji kazkaip prisiims kalte, nes jai kaip ir nebera ka prarast

Tai, kad ji nieko nezino apie ta istorija g.gif
O pabaiga gali buti Maklaski, ji pati sako, kad jaucia jog si karta nenugales vezio g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2012 03 11, 19:57)
Maikas planuojamas nuzudyti,tai gali buti,kad jam  mirksiukas.gif

na,kaip ir sakiau biggrin.gif gaila...
Atsakyti
Kokia šiurpi serijos pabaiga blink.gif Eina sau.

Man labai Karen gaila, kaip nuostabiai aktorė vaidina, rodos, net man skauda, kai ji kalba, jog bijo mirties unsure.gif
Atsakyti
eina sikt, net apsiblioviau pabaigoj blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 03 12, 11:06)
eina sikt, net apsiblioviau pabaigoj  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Eina sikt... tikrai.. Gerai, kad paskutinis sezonas, nes greitai ten jauciu visus ispyskintu doh.gif
Atsakyti
pala tuoj visus i kalejma susodins ir visi toliau kaimynais bus...bent jau moterys.
Karlosui isvis nepasiseke,mat jau teistas buvo.
Vaikus giminems isdalins.
Atsakyti
Gerai, kad pirma komentaru nepaskaiciau, butu idomumas dinges.. Bet netikejau, kad taip imtu ir nusautu pagrindini veikeja.. Taip norisi kaukti paziurejus filma doh.gif Jau greiciau pasibaigtu, nebetampytu nervu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2012 03 12, 12:51)
pala tuoj visus i kalejma susodins ir visi toliau kaimynais bus...bent jau moterys.
Karlosui isvis nepasiseke,mat jau teistas buvo.
Vaikus giminems isdalins.

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif tai jau tikrai smile.gif o tada ale prison breaka galetu kurt :DDD
Atsakyti
Nors ir tikėtin buvo, bet liūdn serijos pbaiga...kita negeresnė bus verysad.gif

Tai daba viskas ant Bree kris...
Aš tikrai nemanau, kad merginas įkalins ilgam schmoll.gif
Atsakyti
siaip...kai serijos pradzioj pasake,kad vieno nebeliks...tai bln specialiai visokie nelaimingi atsitikimai prasidejo...netikejau del senutes(per daug akivaizdu butu buve),mergaite irgi nerealu...bet del Linetes kilo itarimas(jau tokia veido israiska...ech gera aktore)
Atsakyti