Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Geras biggrin.gif cia kur ji tokia?
Atsakyti
ziurejau ir as visus metus seimininkes...kazkoks man nerealus serialas buvo...visokiu aisku, neatitikimu ir nesamoniu ten prirode, bet abejoju ar kitas toks bus...nubraukiau asara ir as, paskutine serija ziuredama...o kad baigesi gal ir gerai...ir pabaiga man patiko- viska daug maz i lentyneles sudeliojo... thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi labai myliu šį serialą 4u.gif Pats geriausias. Kaip gaila, kad 8 sezonas paskutinis unsure.gif
Atsakyti
ziuredama paskutinius sezonus gailejau, kad issikvepia serialas ir jau truksta idomiu ivykiu jame, bet paskutine serija kazkaip viska sudeliojo i vietas, paprastai ir graziai baige viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Would you? @ 2012 07 06, 16:55)
ziurejau ir as visus metus seimininkes...kazkoks man nerealus serialas buvo...visokiu aisku, neatitikimu ir nesamoniu ten prirode, bet abejoju ar kitas toks bus...nubraukiau asara ir as, paskutine serija ziuredama...o kad baigesi gal ir gerai...ir pabaiga man patiko- viska daug maz i lentyneles sudeliojo... thumbup.gif

ziurejau kelias dienas visa 8 sezono serijas,per online.ir tiek juoko ,ir asaru ,ir isgascio dar nebuvo.superinis serialas.labiausiai patiko,kad ant pabaigos nupasakojo kiekvienos istorija palikus visterijos gatve.liks forever rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fille @ 2012 05 16, 20:00)
O as manau, kad bus dar vienas sezonas ar kazkoks panasus serialas biggrin.gif Tik jau ne nusivylusiu namu seimininkiu, o kitu pavadinimu, nes pabaigai palikta intriga ne siaip sau.

Jei nezinociau, kad Suzan nesutare su kolegem ir kurejais, tai man butu atrode, kad bus butent naujas serialas su Suzan, jos, dukra ir anuke.. Nes jos vieninteles neparode ateities g.gif Kodel???
Ir Beno su (uzkrito vardas Vanesos Viliams seriale). Nors kaip kazkas rase, tai parode tik paciu pagrindiniu..

As, kai paskutini sezona suziurejus vos ne vienu prisedimu, tai giliausia nuoskauda jauciu del Maiklo, tokia beverte mirtis verysad.gif

O siaip tai vietos interpetacijai ir diskusijom nemazai suteike kurejai, todel man ir vienu pasisakymai atrodo teisingi, ir kitu..

Ir, aisku, kai jau zinojau, kad Maklaski istorija analogiska gyvenimiskajai, tai dar labiau be galo graudu buvo..

Atsakyti
Mamytes siunciu jums linka www.intv.ru cia galima pasiziureti be jokiu reklamu ir viso sezono serijas i prieky sio mylimiausio serialo ax.gif
Atsakyti
Kiek is viso 8 sezono seriju yra?
Atsakyti
QUOTE(Linušiukė @ 2012 10 15, 15:19)
Kiek is viso 8 sezono seriju yra?

Kaip ir visu sezonu... nepamenu 22-23 ar 24 doh.gif
Atsakyti
Merginos, nemačiau vakarykštės serijos... gelbėkit verysad.gif Kur galima pažiūrėti online?
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 10 16, 19:18)
Merginos, nemačiau vakarykštės serijos... gelbėkit  verysad.gif Kur galima pažiūrėti online?

Aš žiūrėjau filmai.in
Kur daugiau yra, nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 10 17, 12:51)
Aš žiūrėjau filmai.in
Kur daugiau yra, nesidomėjau smile.gif

Dėkui už mintį 4u.gif Jau pažiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti