Geras cia kur ji tokia?
ziurejau ir as visus metus seimininkes...kazkoks man nerealus serialas buvo...visokiu aisku, neatitikimu ir nesamoniu ten prirode, bet abejoju ar kitas toks bus...nubraukiau asara ir as, paskutine serija ziuredama...o kad baigesi gal ir gerai...ir pabaiga man patiko- viska daug maz i lentyneles sudeliojo...
Aš irgi labai myliu šį serialą Pats geriausias. Kaip gaila, kad 8 sezonas paskutinis
ziuredama paskutinius sezonus gailejau, kad issikvepia serialas ir jau truksta idomiu ivykiu jame, bet paskutine serija kazkaip viska sudeliojo i vietas, paprastai ir graziai baige viska
QUOTE(Would you? @ 2012 07 06, 16:55)
ziurejau ir as visus metus seimininkes...kazkoks man nerealus serialas buvo...visokiu aisku, neatitikimu ir nesamoniu ten prirode, bet abejoju ar kitas toks bus...nubraukiau asara ir as, paskutine serija ziuredama...o kad baigesi gal ir gerai...ir pabaiga man patiko- viska daug maz i lentyneles sudeliojo...
ziurejau kelias dienas visa 8 sezono serijas,per online.ir tiek juoko ,ir asaru ,ir isgascio dar nebuvo.superinis serialas.labiausiai patiko,kad ant pabaigos nupasakojo kiekvienos istorija palikus visterijos gatve.liks forever
QUOTE(Fille @ 2012 05 16, 20:00)
O as manau, kad bus dar vienas sezonas ar kazkoks panasus serialas Tik jau ne nusivylusiu namu seimininkiu, o kitu pavadinimu, nes pabaigai palikta intriga ne siaip sau.
Jei nezinociau, kad Suzan nesutare su kolegem ir kurejais, tai man butu atrode, kad bus butent naujas serialas su Suzan, jos, dukra ir anuke.. Nes jos vieninteles neparode ateities Kodel???
Ir Beno su (uzkrito vardas Vanesos Viliams seriale). Nors kaip kazkas rase, tai parode tik paciu pagrindiniu..
As, kai paskutini sezona suziurejus vos ne vienu prisedimu, tai giliausia nuoskauda jauciu del Maiklo, tokia beverte mirtis
O siaip tai vietos interpetacijai ir diskusijom nemazai suteike kurejai, todel man ir vienu pasisakymai atrodo teisingi, ir kitu..
Ir, aisku, kai jau zinojau, kad Maklaski istorija analogiska gyvenimiskajai, tai dar labiau be galo graudu buvo..
Mamytes siunciu jums linka www.intv.ru cia galima pasiziureti be jokiu reklamu ir viso sezono serijas i prieky sio mylimiausio serialo
Kiek is viso 8 sezono seriju yra?
QUOTE(Linušiukė @ 2012 10 15, 15:19)
Kiek is viso 8 sezono seriju yra?
Kaip ir visu sezonu... nepamenu 22-23 ar 24
Merginos, nemačiau vakarykštės serijos... gelbėkit Kur galima pažiūrėti online?
QUOTE(stazyte @ 2012 10 16, 19:18)
Merginos, nemačiau vakarykštės serijos... gelbėkit Kur galima pažiūrėti online?
Aš žiūrėjau filmai.in
Kur daugiau yra, nesidomėjau
QUOTE(cindy @ 2012 10 17, 12:51)
Dėkui už mintį Jau pažiūrėjau