Ryskios perono ten buvo, kaip ir paciam seriale taip ir gyvenime, kad taip po teismus visi ir visus varineja
na va, paziurejau ir as jei jau kabinetis prie smulkmenu, tai pasigedau paskutinej foto Linetes mergaites, po teismus ir vakarelius varineja, su Tomuku taikosi,i Niujorka isdume dirbt, ant anuku pasenus rekavo, o kur kudikis?
MJ kaip visada nelaimingo veido vaikas ir piktas, kaip grubiai susiraukes mamai sako, tai gal vaziuojam jau?
visa kita normaliai, susiziurejo pakankamai smagiai ir nebuvo baisinio nepasitenkinimo pabaiga. bet asara isspaudziau
MJ kaip visada nelaimingo veido vaikas ir piktas, kaip grubiai susiraukes mamai sako, tai gal vaziuojam jau?
visa kita normaliai, susiziurejo pakankamai smagiai ir nebuvo baisinio nepasitenkinimo pabaiga. bet asara isspaudziau
As uzskaitau paskutine serija Nebuvo tokia gera, kokios tikejausi, bet ir nebuvo labai bloga. Siaip pritariu daugumai cia pasisakiusiu, kad nu tikrai nemazai vietu buvo nelogiskos ar neisbaigtos, ir visumoj tai tikrai atrode, kaip per skubejima sumesta i viena vieta - panasiai kaip meksikieciu serialuose: 120 seriju tempia guma, o per paskutines 15 minuciu parodo gyvenima per 10 metu i prieki
Suprantu, kad gerai, jog nepaliko jokiu kabliuku, kurie suteiktu peno diskusijoms apie pratesimus ar filma ar pan. Bet anyway - juk cia serialo (net ne sezono) pabaiga... Galejo ir pasaldint trupuciuka
O beje, paziureti nuo pradziu labai rekomenduoju As pries 8 sezona visus paziurejau nuo pat pirmojo - o po to uzbaigiau tuo, kad 8-aji perziurejau vienu prisedimu. Geris :
Suprantu, kad gerai, jog nepaliko jokiu kabliuku, kurie suteiktu peno diskusijoms apie pratesimus ar filma ar pan. Bet anyway - juk cia serialo (net ne sezono) pabaiga... Galejo ir pasaldint trupuciuka
O beje, paziureti nuo pradziu labai rekomenduoju As pries 8 sezona visus paziurejau nuo pat pirmojo - o po to uzbaigiau tuo, kad 8-aji perziurejau vienu prisedimu. Geris :
man ir nepatiko pabaiga na bet gal todel kad pabaiga tieisiog, o del to issiskyrimo ka as zinau, o kai gyvenime buna? gyveno kartu visko patyre o po buna taip kad po truputi skirstosi visi isvazineja ir nebutinai lieka tas bendravimas taip kad visai logiska man pasirode kad jos niekada nebesusitiko visos.
Del Susan man kaip tik pasirode labai jausminga kad ji isvaziuoja ir del to naujo jos gyvenimo jos su Jule kazka berods kalbejo apie nauja vyra meile tai ir isvaziavo kaip bus taip gal sutiks gal nesutiks nezinau man nieko netruko cia
Del Susan man kaip tik pasirode labai jausminga kad ji isvaziuoja ir del to naujo jos gyvenimo jos su Jule kazka berods kalbejo apie nauja vyra meile tai ir isvaziavo kaip bus taip gal sutiks gal nesutiks nezinau man nieko netruko cia
http://pramogos.delf...n.d?id=58844855
Tik tai suvaidino ir taip nutiko Nezinojau, kad jiis tiesu serga
QUOTE(oziarage @ 2012 06 03, 08:26)
Oho, bet spejo dar suvaidinti Gaila zinoma aktores..
QUOTE(starke @ 2012 06 03, 15:26)
Oho, bet spejo dar suvaidinti Gaila zinoma aktores..
Eina sau As galvojau, kad ji issigyde vezi, o cia...
QUOTE(oziarage @ 2012 06 03, 08:26)
sian ir mane nuliudino si zinia
Eina sau... kaip taip sutapo... tai ji jau ir vaidindama is tikruju sirgo...
laba,is kur galeciau gaut seimininkes nuo pirmo sezono?
QUOTE(sraigyte @ 2012 06 11, 14:01)
laba,is kur galeciau gaut seimininkes nuo pirmo sezono?
www.kinozal.tv
keista matyt blondine ja