Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(stewie @ 2012 05 16, 06:55)
o man nesmagu, kad Edes neparodė, ji irgi buvo puiki serialo dalis, ir jei jau finalinėje scenoje rodo visus, gyvenusius Visterijoj, tikrai negražu pamiršti ją

Tai jos nepamirso. Matyt del tu barniu ir teismo jos paprasciausiai nepakviete... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 16, 08:26)
Tai jos nepamirso. Matyt del tu barniu ir teismo jos paprasciausiai nepakviete... smile.gif

Kur nepakvietė? Ji gi mirusi, tai galėjo parodyt tarp visų mirusių... g.gif

Man dar norėjosi, kad ką nors apie Orsono ateitį parodytų smile.gif Bet esmė aišku buvo apie visas pagrindines herojes parodyti, kaip joms sekėsi...

Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2012 05 16, 12:38)
Kur nepakvietė? Ji gi mirusi, tai galėjo parodyt tarp visų mirusių...  g.gif

Man dar norėjosi, kad ką nors apie Orsono ateitį parodytų  smile.gif Bet esmė aišku buvo apie visas pagrindines herojes parodyti, kaip joms sekėsi...

Filmuotis nepakviete. Juk naturalu, kad jei ji kurejus padave i teisma ir kaltino prievarta pries ja ir panasiais dalykais, kad jos nebekvies filmuotis tarp mirusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 16, 10:52)
Filmuotis nepakviete. Juk naturalu, kad jei ji kurejus padave i teisma ir kaltino prievarta pries ja ir panasiais dalykais, kad jos nebekvies filmuotis tarp mirusiu smile.gif

Aaaaa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 05 14, 23:45)
pabaigoje, kai kraustė Siuzan iš jos namų, tas stambokas "moving guy" , kur nešė dėžę wink.gif

Ar Siuzan, ar Linetę?

Man tai įdomu, kuri iš pagrindinių herojų moterų yra vyriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajya @ 2012 05 16, 13:12)
Ar Siuzan, ar Linetę?

Man tai įdomu, kuri iš pagrindinių herojų moterų yra vyriausia  g.gif

Linetė ir Bri, abi 1962 m. gimę.
Atsakyti
Man po paskutinės dvigubos serijos iškilo klausimas ar tikrai čia serialo pabaiga ar dar bus kitas sezonas? blush2.gif
Atsakyti
Paskutinė serija buvo tikrai labai graži ir jausminga wub.gif , tačiau man, kaip ištikimai serialo gerbėjai, pati jos pabaiga tokia neišbaigta pasirodė, tarsi ji būtų sugalvota per akimirką... verysad.gif Atskleidė kitų šeimininkių ateitį (kuri, deja, atrodė tokia joms svetima), tačiau Siuzan ateities neparodė... O juk seriale Siuzan buvo svarbiausia meilė, todėl liks visiems laikams neaišku, ar ji dar kada nors bus laiminga po Maiko mirties.... g.gif Nesinori per daug kabinėtis prie serialo kūrėjų, tačiau ir tas Bri išteisinimas buvo nevisai apgalvotas. Nesvarbu, kad Maklaski prisipažino, bet kur dingo įkalčai prieš Bri? Juk yra jos pirštų antspaudai, tas pokalbis telefonu, kur ji pasakojo apie lavono užkasimą, liudijimas, jog ją matė nusikaltimo naktį, grįžtančią su kastuvu....Be to, juk viena Makslaski lavono tai negalėjo atsikratyt verysad.gif Kad ir kaip ten butų, aš kaip ir kitos, labai džiaugiuosi gražiu Linetės ir Tomo susitaikymu ir kad Gabė su Karlosu liko kartu thumbup.gif
Atsakyti
O as manau, kad bus dar vienas sezonas ar kazkoks panasus serialas biggrin.gif Tik jau ne nusivylusiu namu seimininkiu, o kitu pavadinimu, nes pabaigai palikta intriga ne siaip sau.
Atsakyti
QUOTE(Dovi Lė @ 2012 05 16, 16:22)
Nesvarbu, kad Maklaski prisipažino, bet kur dingo įkalčai prieš Bri? Juk yra jos pirštų antspaudai, tas pokalbis telefonu, kur ji pasakojo apie lavono užkasimą, liudijimas, jog ją matė nusikaltimo naktį, grįžtančią su kastuvu....Be to, juk viena Makslaski lavono tai negalėjo atsikratyt  verysad.gif

Taigi ji slepe Maklaski nusikaltima. Gi sake, kad cia visos drauges ir saugo viena kitos paslaptis blush2.gif
Atsakyti
Nebus kito sezono, ta pabaiga šo nuomone, tai norėta parodyta, kad ir kiti gyventojai turės savo paslapčių, kitaip tariant, gyvenimas Wisteria Lane eis į preikį, nepaisant šeimininkių išsikraustymą kitur. O dėl Edie labai pritariu, jei ją parodytų tarp mirusių, dar į teismą dar kartą paduotų, kad neteisėtai atvaizdą panaudojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 05 16, 22:42)
Nebus kito sezono, ta pabaiga šo nuomone, tai norėta parodyta, kad ir kiti gyventojai turės savo paslapčių, kitaip tariant, gyvenimas Wisteria Lane eis į preikį, nepaisant šeimininkių išsikraustymą kitur. O dėl Edie labai pritariu, jei ją parodytų tarp mirusių, dar į teismą dar kartą paduotų, kad neteisėtai atvaizdą panaudojo biggrin.gif

Gaila, kad ir Siuze visokias nesamones isdarinejo. Irgi teisesi su serialo kurejais... Kazkaip neseniai suzinojau tik, kad jos niekas nemego ir kad berods norejo dar kurti viena sezona, bet Siuze pasake griezta ne. Tai norejo uzbaigti kurejai taip viska, su visom kartu, kaip ir pradejo smile.gif
Atsakyti