Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(Swychek @ 2012 05 14, 19:30)

Su viskuo sutinku drinks_cheers.gif Kažkaip tikėjausi, kad pabaiga paliks širdy tokį gerą, šiltą jausmą, kuris anksčiau po beveik kiekvienos serijos likdavo wub.gif Bet deja... unsure.gif
Atsakyti
kadangi tikėjaus blogos pabaigos, šita visai nebloga pasirodė, bet kuo toliau labiau atrodo, nu kad ne taip turėjo baigtis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip kazkas cia rasete, tikrai, pabaiga tokia per daug susukta, atrodo noreta daug parodyti, bet visai ne i tema.
Bri is geriausios kulinares tapo politike? C'mon...
Visos issizadejo savasties. Kazkaip ju "ateitis" man tokia netikra, lyg butu is kito filmo iklijuota istrauka... Vienintelis dalykas, kuris man patiko, buvo paskutine scena. Tikrai originali, pasirode mire zmones suvirpino sirdi, atgaivino prisiminimus.
Norejosi, kad seimininkes sirdy paliktu gera jausma, kaip velgi kazkuri is Jusu minejote verysad.gif As kaip didziausias fanas, turiu visas serijas atsisiuntusi ir daznai tiesiog kai buna liudna, ar seip, karts nuo karto tiesiog pasileidziu kokia serija paziureti. Ir visada palieku su gera nuotaika, gerom emocijom.
O cia... Jei atvirai, as dar ir dabar negaliu atsigauti del tokios pabaigos. Zinau, kvaila, cia tik serialas. Bet praleidau su juo 8 metus, susigyvenau su veikejais. Ir tas faktas, kad jos issiskirste su visam tarsi nubraukia visus tuos 8 metus ir parodo, kad tai ka matem, nebuvo tikra draugyste, o paprasciausias kaimyniu gyvenimas, kuris nutruksta isvaziavus kitur... verysad.gif
Atsakyti
End of story.... verysad.gif
Galejo maziau pasakot apie ateiti, ir palikt vietos fantazijai. Labiau vykusi pabaiga butu, ta vieta kai Karen daina grojo.
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 05 14, 18:37)
patiko, kad ir  pats serialo kūrėjas pasirodė pabaigoje - sukėlė šypseną.

Kur bigsmile.gif ? Praleidau kažkaip biggrin.gif
Mane irgi nuvylė pabaiga unsure.gif , ypač tai, kad parodė tą jų "ateitį", būtų užtekę paskutinės scenos, kur jos visos susėdusios geria margaritas ar lošia pokerį biggrin.gif , būtų ant dūšios ramiau palikę, o dabar...tiek draugavo, tiek džiaugės, vargo kartu, bet viskas, išsiskirstė ir nebesusitiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 05 14, 21:09)
Kur bigsmile.gif ? Praleidau kažkaip  biggrin.gif

pabaigoje, kai kraustė Siuzan iš jos namų, tas stambokas "moving guy" , kur nešė dėžę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2012 05 14, 19:02)

Dabar žiūrėsiu nuo pradžių  bigsmile.gif

ooo puiki idėja biggrin.gif
Atsakyti
na taip pat ta dalis suvirpino sirdi, kai Sjiuzan isvaziavo ir visus mirusiuosius parode..
Siaip tikejaus kazko daugiau . va dziaugiuos del tomo su Linete tongue.gif
Atsakyti
Mane ir paskutinė serija sunervino siaubingai. Nors čia tik serialas, bet... Viskas su ja man gerai buvo iki pabaigos. Vėl buvo visokių akimirkų - ir juokingų, ir ašaringų, pagaliau bent paskutinį kartą sugrįžta į linksmąsias šeimininkes, nes jau paskutiniu metu visai tai nebuvo linksmas serialas.
Blogiausia toji parodyta ateitis. Jau man nepatiko ta mintis, kad Siuzan išsikraustė, pasirodo, paskui išsikraustė ir visos kitos, negana to, tokia fantastiška draugystė paprastai ėmė ir nutrūko. Kam Linetei reikėjo išsikraustyti su Tomu į tą Niujorką? Jau ji lyg nusileido, atsisakė savo norų, Tomas apeliavo į jos sąžinę, o po to jau "važiuojam". Na blogai man jie atrodė kartu tame moderniame Niujorko fone, o ne tarp paprastų baltų namelių. O dar tas epizodas su anūkais... Bri politikė? Na tikrai įdomiai. Vien man su jos tokia neitin švaria praeitimi tai visiškai nesisieja. Aišku, smagu, kad ji su advokatu susiėjo, nes jis man iškart patiko. Gabrielės gyvenimas irgi... Kažkaip neįtikėtinas man jos atsivertimas atrodo į rimtą verslininkę, prieš tai beveik visą gyvenimą buvus sėkminga namų dama. O Siuzan pasirinkimas mesti visą savo gyvenimą ir išvykti gyventi dėl dukters tai ir nei trys, nei penkiolika. Beje, ilgainiui dingo beveik visų personažų darbai. Mistika tokia, iš ko jos pragyveno, jei paskutiniu metu akivaizdžiai dirbo tik Gabrielė? Siuzan su Maiku sugebėjo vienu metu prarasti namus dėl finansinių sunkumų, o dabar jau Siuzan galės sau leisti nedirbti ir auginti anūkę, sūnų ir dukrai padėti, nes toji gi studijuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 15, 09:57)
Mane ir paskutinė serija sunervino siaubingai. Nors čia tik serialas, bet... Viskas su ja man gerai buvo iki pabaigos. Vėl buvo visokių akimirkų - ir juokingų, ir ašaringų, pagaliau bent paskutinį kartą sugrįžta į linksmąsias šeimininkes, nes jau paskutiniu metu visai tai nebuvo linksmas serialas.
Blogiausia toji parodyta ateitis. Jau man nepatiko ta mintis, kad Siuzan išsikraustė, pasirodo, paskui išsikraustė ir visos kitos, negana to, tokia fantastiška draugystė paprastai ėmė ir nutrūko. Kam Linetei reikėjo išsikraustyti su Tomu į tą Niujorką? Jau ji lyg nusileido, atsisakė savo norų, Tomas apeliavo į jos sąžinę, o po to jau "važiuojam". Na blogai man jie atrodė kartu tame moderniame Niujorko fone, o ne tarp paprastų baltų namelių. O dar tas epizodas su anūkais... Bri politikė? Na tikrai įdomiai. Vien man su jos tokia neitin švaria praeitimi tai visiškai nesisieja. Aišku, smagu, kad ji su advokatu susiėjo, nes jis man iškart patiko. Gabrielės gyvenimas irgi... Kažkaip neįtikėtinas man jos atsivertimas atrodo į rimtą verslininkę, prieš tai beveik visą gyvenimą buvus sėkminga namų dama. O Siuzan pasirinkimas mesti visą savo gyvenimą ir išvykti gyventi dėl dukters tai ir nei trys, nei penkiolika. Beje, ilgainiui dingo beveik visų personažų darbai. Mistika tokia, iš ko jos pragyveno, jei paskutiniu metu akivaizdžiai dirbo tik Gabrielė? Siuzan su Maiku sugebėjo vienu metu prarasti namus dėl finansinių sunkumų, o dabar jau Siuzan galės sau leisti nedirbti ir auginti anūkę, sūnų ir dukrai padėti, nes toji gi studijuos doh.gif

Pasirasau po kiekvienu Jusu zodziu drinks_cheers.gif Nuvyle, nuvyle mus serialo gerbejus kurejai... verysad.gif Dabar reiks vel ziuret visas serijas nuo pradziu, praleidziant paskutine serija ir savo mintyse paliekant jas ten, kur visa laika buvo 8 metus, laimingas, viena kita turincias salia iki zilos zilos senatves biggrin.gif
Atsakyti
nu drauges draugem, kad nesusitiko daugiau niekada, bet negi Linete anukes niekada neaplankys pas Sjuzan? daug nelogisku vietu liko...
Atsakyti
As manau, kad sitaip iskyre drauges del to, kad nebutu daugiau klaustuku ir minciu apie ateiti ar tolimesnius sezonus. Nes jei butu palike visas vietoje ir drauges, tai kaip ir ne pabaiga butu biggrin.gif
O jei noretu, galetu ir toliau pratesti, kad visos pasiolgsta Wisteria Lane ir ten suvaziuoja arba kitur. Gali ir pats interpretuoti. Jos daugiu nesusitikko iki kokio nors momento. Ar maza tokiu momentu buna gyvenime? ax.gif
Atsakyti