Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Bent jau pablioviau normaliai... einasau, kaip graudu, kad baigėsi.........
Atsakyti
Aš net nežinau, ar apsiašarojau dėl įvykių šioje serijoje, ar dėl to, jog suvokiau, kad ji jau paskutinė biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
saunios paskutines serijos.taip graziai,nuotaikingai uzbaige bigsmile.gif
kad ir kiek kartais nusivaziuodavo i lankas,visada grizdavo gerai. labai patiko, visgi 8m susigyveni su "herojem". irgi ziurejau taip paskutinius momentus verysad.gif
Atsakyti
Mergytes, idekit nuoroda kur galima pasiziuret paskutine serija ax.gif 4u.gif prasauuuuu smile.gif
Atsakyti
gal kas trumpai papasakos kaip finaline serija ? smile.gif
Atsakyti
As irgi gerai nusiblioviau.. Gaila, kad visas isskirste..
Atsakyti
aš irgi pablioviau visose Tomo ir Linetės situacijose smile.gif taip smagu, kad jie drauge bigsmile.gif tik va taip gaila pasidarė, kad visos išsiskirstė unsure.gif galėjo palikti mūsų atmintyse jas Wisteria Lane smile.gif o šiaip baigėsi visaip kaip gerai kaip tik negalėjau net tikėtis ax.gif
Atsakyti
na ką, puiki puikaus serialo pabaiga smile.gif manau ta moters dėžė simbolizavo naują kelią, naują paslapčių ratą, kurią atsinešame kiekvienas su savimi smile.gif patiko, kad ir pats serialo kūrėjas pasirodė pabaigoje - sukėlė šypseną. Na o pati serija manau puikiai atspindėjo viso serialo esmę, ir paliko ramybės pojūtį, kad ir kaip gaila, jog jos baigėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suuun: 14 gegužės 2012 - 17:37
pabaiga labai graži, Linetės ir Tomo susitaikymas.. wub.gif Siuzan tokia kaip visada pasirodė, kai Julie vandenys nubėgo ir su ta suknele vertės per kėdę vairuot biggrin.gif Renė piktumas prieš vestuves toks kaip mano puseserės buvo, ot juokiaus.. biggrin.gif
Kai Maikas apsirode, jazau kaip apsiblioviau, labai skaudžiai to veikėjo mirtis kažkaip suėjo man.. ax.gif
Maklaski scena paskutinė žavinga.. Liūdna aišku,kad išsiskirstė, bet smagu kad bent kiek parodė kaip sekės,o ne tik išvažiavo... ax.gif
labai liūdna kad baigės.

Dabar žiūrėsiu nuo pradžių bigsmile.gif
Atsakyti
O jau as kaip blioviau... Nuo serijos pradzios iki galo.
Bet nepatiko man pabaiga. Viena diena jos pasiryzusios viena del kitos i kalejima sest, visos kaip seserys, o cia sako, kad jos niekada daugiau nebesusitiko... Sita viena man skaudziausia ir liudniausia buvo verysad.gif Nu kam reikejo to sakinio? Galejo isvaziuot is Wisteria lane, bet galejo pasakyt, kad jos tesia pokerio tradicija bent jau karta per metus...
Ir seip, daug nelogisku vietu - Siuze isvaziuoja, kur kitos? Kodel jos niekas neislydejo? Arba Gabe. Atrodo suaugo, surimtejo, o vel barasi su Karlosu. Siuze vienisa , be Maiko. Jo mirtis buvo VISISKAI nereikalinga.
Liudna, del tokios pabaigos. Tikejausi kazkaip daugiau. Dabar visa laika busiu nuliudus, kad taip baigesi serialas... verysad.gif
Atsakyti
man irgi pats liūdniausias sakinys buvo, kad jos nebesusitiko unsure.gif norėjosi jas palikti ne tik laimingas atskirai, bet kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 14, 18:30)
O jau as kaip blioviau... Nuo serijos pradzios iki galo.
Bet nepatiko man pabaiga. Viena diena jos pasiryzusios viena del kitos i kalejima sest, visos kaip seserys, o cia sako, kad jos niekada daugiau nebesusitiko... Sita viena man skaudziausia ir liudniausia buvo verysad.gif  Nu kam reikejo to sakinio? Galejo isvaziuot is Wisteria lane, bet galejo pasakyt, kad jos tesia pokerio tradicija bent jau karta per metus...
Ir seip, daug nelogisku vietu - Siuze isvaziuoja, kur kitos? Kodel jos niekas neislydejo? Arba Gabe. Atrodo suaugo, surimtejo, o vel barasi su Karlosu. Siuze vienisa , be Maiko. Jo mirtis buvo VISISKAI nereikalinga.
Liudna, del tokios pabaigos. Tikejausi kazkaip daugiau. Dabar visa laika busiu nuliudus, kad taip baigesi serialas... verysad.gif

Mano emocijos labai panašios unsure.gif Iš tikrųjų žiauriai gaila Siuzan, Maiko mirtis absoliučiai bereikšmė ir įnešė kartėlį nereikalingą sad.gif Ir šiaip viskas žiauriai greit susukta buvo, daug klausimų neatsakyta. Man iki šiol neaišku kodėl nieko neberodė apie tikrą Gabės dukrą... Ir dar tas Ketrin pasirodymas kažkaip ne į temą pasirodė... Nežinau, kažkaip tikėjausi linksmesnės pabaigos, nors pats visas sezonas kažkoks depresiškas doh.gif
Atsakyti