Bent jau pablioviau normaliai... einasau, kaip graudu, kad baigėsi.........
Aš net nežinau, ar apsiašarojau dėl įvykių šioje serijoje, ar dėl to, jog suvokiau, kad ji jau paskutinė
saunios paskutines serijos.taip graziai,nuotaikingai uzbaige
kad ir kiek kartais nusivaziuodavo i lankas,visada grizdavo gerai. labai patiko, visgi 8m susigyveni su "herojem". irgi ziurejau taip paskutinius momentus
kad ir kiek kartais nusivaziuodavo i lankas,visada grizdavo gerai. labai patiko, visgi 8m susigyveni su "herojem". irgi ziurejau taip paskutinius momentus
As irgi gerai nusiblioviau.. Gaila, kad visas isskirste..
aš irgi pablioviau visose Tomo ir Linetės situacijose taip smagu, kad jie drauge tik va taip gaila pasidarė, kad visos išsiskirstė galėjo palikti mūsų atmintyse jas Wisteria Lane o šiaip baigėsi visaip kaip gerai kaip tik negalėjau net tikėtis
na ką, puiki puikaus serialo pabaiga manau ta moters dėžė simbolizavo naują kelią, naują paslapčių ratą, kurią atsinešame kiekvienas su savimi patiko, kad ir pats serialo kūrėjas pasirodė pabaigoje - sukėlė šypseną. Na o pati serija manau puikiai atspindėjo viso serialo esmę, ir paliko ramybės pojūtį, kad ir kaip gaila, jog jos baigėsi
pabaiga labai graži, Linetės ir Tomo susitaikymas.. Siuzan tokia kaip visada pasirodė, kai Julie vandenys nubėgo ir su ta suknele vertės per kėdę vairuot Renė piktumas prieš vestuves toks kaip mano puseserės buvo, ot juokiaus..
Kai Maikas apsirode, jazau kaip apsiblioviau, labai skaudžiai to veikėjo mirtis kažkaip suėjo man..
Maklaski scena paskutinė žavinga.. Liūdna aišku,kad išsiskirstė, bet smagu kad bent kiek parodė kaip sekės,o ne tik išvažiavo...
labai liūdna kad baigės.
Dabar žiūrėsiu nuo pradžių
Kai Maikas apsirode, jazau kaip apsiblioviau, labai skaudžiai to veikėjo mirtis kažkaip suėjo man..
Maklaski scena paskutinė žavinga.. Liūdna aišku,kad išsiskirstė, bet smagu kad bent kiek parodė kaip sekės,o ne tik išvažiavo...
labai liūdna kad baigės.
Dabar žiūrėsiu nuo pradžių
O jau as kaip blioviau... Nuo serijos pradzios iki galo.
Bet nepatiko man pabaiga. Viena diena jos pasiryzusios viena del kitos i kalejima sest, visos kaip seserys, o cia sako, kad jos niekada daugiau nebesusitiko... Sita viena man skaudziausia ir liudniausia buvo Nu kam reikejo to sakinio? Galejo isvaziuot is Wisteria lane, bet galejo pasakyt, kad jos tesia pokerio tradicija bent jau karta per metus...
Ir seip, daug nelogisku vietu - Siuze isvaziuoja, kur kitos? Kodel jos niekas neislydejo? Arba Gabe. Atrodo suaugo, surimtejo, o vel barasi su Karlosu. Siuze vienisa , be Maiko. Jo mirtis buvo VISISKAI nereikalinga.
Liudna, del tokios pabaigos. Tikejausi kazkaip daugiau. Dabar visa laika busiu nuliudus, kad taip baigesi serialas...
Bet nepatiko man pabaiga. Viena diena jos pasiryzusios viena del kitos i kalejima sest, visos kaip seserys, o cia sako, kad jos niekada daugiau nebesusitiko... Sita viena man skaudziausia ir liudniausia buvo Nu kam reikejo to sakinio? Galejo isvaziuot is Wisteria lane, bet galejo pasakyt, kad jos tesia pokerio tradicija bent jau karta per metus...
Ir seip, daug nelogisku vietu - Siuze isvaziuoja, kur kitos? Kodel jos niekas neislydejo? Arba Gabe. Atrodo suaugo, surimtejo, o vel barasi su Karlosu. Siuze vienisa , be Maiko. Jo mirtis buvo VISISKAI nereikalinga.
Liudna, del tokios pabaigos. Tikejausi kazkaip daugiau. Dabar visa laika busiu nuliudus, kad taip baigesi serialas...
man irgi pats liūdniausias sakinys buvo, kad jos nebesusitiko norėjosi jas palikti ne tik laimingas atskirai, bet kartu
QUOTE(Swychek @ 2012 05 14, 18:30)
O jau as kaip blioviau... Nuo serijos pradzios iki galo.
Mano emocijos labai panašios Iš tikrųjų žiauriai gaila Siuzan, Maiko mirtis absoliučiai bereikšmė ir įnešė kartėlį nereikalingą Ir šiaip viskas žiauriai greit susukta buvo, daug klausimų neatsakyta. Man iki šiol neaišku kodėl nieko neberodė apie tikrą Gabės dukrą... Ir dar tas Ketrin pasirodymas kažkaip ne į temą pasirodė... Nežinau, kažkaip tikėjausi linksmesnės pabaigos, nors pats visas sezonas kažkoks depresiškas