abi iš karto rodys
kokteiliuką reikės būtinai
Aš pradėjau iš naujo žiūrėt Kieeek visokių įvykių pamiršus buvau Ir šiaip, tos serijos tokios smagios, įdomios, žodžiu, geras jausmas pažiūrėjus... Ne taip kaip po naujų serijų
QUOTE(Twista @ 2012 05 10, 21:34)
Aš pradėjau iš naujo žiūrėt Kieeek visokių įvykių pamiršus buvau Ir šiaip, tos serijos tokios smagios, įdomios, žodžiu, geras jausmas pažiūrėjus... Ne taip kaip po naujų serijų
Tikra tiesa, as prie metus perziurejau visas serija, t.y. pirma karta visas ziurejau nuo pradziu, tai viska atsimenu, bet sitas ezonas tai visai i depresija varo, o kiti buvo labai labai mieli ir linksmi
Ir aš šiuo metu žiūriu iš naujo Jau antrą sezoną įpusėjau Nors serijos kažkada matytos, bet per tiek metų nemažai dalykų užsimiršo
man tai geriausiu momentu 2oji dalis labiau patiko, tokia smagi ir gerai sumontuota
QUOTE(sigma192 @ 2012 05 13, 15:04)
man tai geriausiu momentu 2oji dalis labiau patiko, tokia smagi ir gerai sumontuota
O man 3, kai Maikas komoje gulejo, o Suzan suirado nauja chakali Tada po 6 serijas kartais per diena ziurejau, kad greiciau perziureti sezona ir suzinoti ar jie bus kartu ar ne
Aš irgi tika sužiūrėjau kriokiau kaip reikalas tiek buvo gražių vietų, ir Maklaski, ir Linetė su Tomu kaip gaila,kad jau pabaiga, pirmas ir kol kas paskutinis mano toks numylėtas serialas buvo
Aš taip pat jau pažiūrėjau... Ech, pasiilgsiu jų Ir kažkaip gaila, kad visos išsiskirstė... Norėjau palikti savo atminty jas visas Wisteria Lane, lošiančias pokerį kiekvieną antradienį, bėgančias viena pas kitą gatvės pletkų aptart...
Kažkaip liūdna, kad baigės ir ta pabaiga, na kodėl jie taip kas toje dėžutėje? Kokia jos paslaptis?
o man pabaiga superinė. happy ending valio