Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

abi iš karto rodys smile.gif
kokteiliuką reikės būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pradėjau iš naujo žiūrėt biggrin.gif Kieeek visokių įvykių pamiršus buvau bigsmile.gif Ir šiaip, tos serijos tokios smagios, įdomios, žodžiu, geras jausmas pažiūrėjus... Ne taip kaip po naujų serijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 05 10, 21:34)
Aš pradėjau iš naujo žiūrėt biggrin.gif Kieeek visokių įvykių pamiršus buvau bigsmile.gif Ir šiaip, tos serijos tokios smagios, įdomios, žodžiu, geras jausmas pažiūrėjus... Ne taip kaip po naujų serijų doh.gif

Tikra tiesa, as prie metus perziurejau visas serija, t.y. pirma karta visas ziurejau nuo pradziu, tai viska atsimenu, bet sitas ezonas tai visai i depresija varo, o kiti buvo labai labai mieli ir linksmi wub.gif
Atsakyti
Ir aš šiuo metu žiūriu iš naujo blush2.gif Jau antrą sezoną įpusėjau rolleyes.gif Nors serijos kažkada matytos, bet per tiek metų nemažai dalykų užsimiršo smile.gif
Atsakyti
Geriausi momentai smile.gif : #1 #2
Atsakyti
man tai geriausiu momentu 2oji dalis labiau patiko, tokia smagi ir gerai sumontuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 13 gegužės 2012 - 15:05
QUOTE(sigma192 @ 2012 05 13, 15:04)
man tai geriausiu momentu 2oji dalis labiau patiko, tokia smagi ir gerai sumontuota smile.gif

O man 3, kai Maikas komoje gulejo, o Suzan suirado nauja chakali blush2.gif Tada po 6 serijas kartais per diena ziurejau, kad greiciau perziureti sezona ir suzinoti ar jie bus kartu ar ne blush2.gif
Atsakyti
tai ką, dar niekas finalinės serijos neperžiūrėjo? bigsmile.gif Sakyčiau buvo tikrai gražus finalas, privertęs tiek nusijuokti, tiek paverkti, ir kaip dažniausiai šitam seriale - gale vėl palikęs klaustuką...ech gaila, kad pasibaigė verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi tika sužiūrėjau cray.gif kriokiau kaip reikalas blush2.gif tiek buvo gražių vietų, ir Maklaski, ir Linetė su Tomu wub.gif kaip gaila,kad jau pabaiga, pirmas ir kol kas paskutinis mano toks numylėtas serialas buvo wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau pažiūrėjau... Ech, pasiilgsiu jų cray.gif Ir kažkaip gaila, kad visos išsiskirstė... Norėjau palikti savo atminty jas visas Wisteria Lane, lošiančias pokerį kiekvieną antradienį, bėgančias viena pas kitą gatvės pletkų aptart... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkaip liūdna, kad baigės verysad.gif ir ta pabaiga, na kodėl jie taip biggrin.gif kas toje dėžutėje? Kokia jos paslaptis? biggrin.gif
Atsakyti
o man pabaiga superinė. happy ending valio thumbup.gif
Atsakyti