Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(rasiux- @ 2012 05 08, 14:34)
neerzinkit- dar nespėjau naujos pažiūrėt  biggrin.gif

Tai ner ko cia list jei nauja serija nepaziureta biggrin.gif Juk paziurim nauja serija ir komentuojam, ar reikia laukti kol visos paziures? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 05 07, 12:48)
"Do you still love her"?
"Yes"

wub.gif  wub.gif  wub.gif patiko biggrin.gif

nesidžiaukim per greit smile.gif sneak peek
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 05 08, 16:29)

geriau jau būčiau nežiūrėjus šitos nuorodos doh.gif o jau buvau apsidžiaugus doh.gif doh.gif bet pala, ten sako tomorow??? viltis lieka biggrin.gif
o šiaip pati serija buvo neperįdomiausia g.gif bet naujos kaip laukiu bigsmile.gif bigsmile.gif kol kas happyendu netikiu, o ir promo nieko neparodo, daug kadrų iš senų laikų g.gif
are you ready to kiss them goodbye? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 08 gegužės 2012 - 20:19
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 05 08, 15:55)
Tai ner ko cia list jei nauja serija nepaziureta biggrin.gif Juk paziurim nauja serija ir komentuojam, ar reikia laukti kol visos paziures? g.gif  biggrin.gif

Nu persiprašau- jau juokų nesuprantat blink.gif , nieks nesakė, kad nekomentuokit.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 05 08, 22:09)
Nu persiprašau- jau juokų nesuprantat  blink.gif , nieks nesakė, kad nekomentuokit.

viskas ok biggrin.gif pamačiau šypsenėlę ir supratau, kad juokais smile.gif

aš stengiuos čia nelyst, kol serija nepažiūrėta, nes bijau kažką perskaityt tokio svarbaus.

Tas Tomas ir Linetė dar patampys nervus doh.gif Juk jis šitoj serijoj matė Linetę a la su kitu - kaip nurenginėjo jai Lee suknelę... Tai dėl to turbūt apie skyrybų popierius prakalbo. Išsiaiškins jie, manau.

Ir manau bus happyendas pas visus smile.gif
Atsakyti
tai kad pavadinimas DESPERATE, tai su happyendu nieko bendro lotuliukas.gif bet tikiuos ir aš kitko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 05 08, 21:22)
aš stengiuos čia nelyst, kol serija nepažiūrėta, nes bijau kažką perskaityt tokio svarbaus.

Nieko aš nebijau biggrin.gif , man visai smalsu užuominas paskaityt, tada dar įdomiau laukt kada pasižiūrėsiu viską pati biggrin.gif . O tada kai rašiau neerzint- kaip tik naują seriją siunčiausi biggrin.gif . Žiūrėsiu tik ryt vakare, kai nieks netrukdys.
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 05 08, 17:29)

oooooi ***** doh.gif
liko paskutinė serija...ir laukiu ir nelaukiu kartu blush2.gif reiks pasidaryti margaritų ir mėgautis paskutinąją wub.gif ech....fainas serialas buvo wub.gif manau viskas baigsis laimingai thumbup.gif
Atsakyti
Mielos damos, tai kada gi ta paskutine serija? niekur nematau g.gif
Atsakyti
pirmadienį smile.gif
Atsakyti
Galvojau si turejo buti, na lauksiu.
Visoms gero ziurejimo! Dideles gerbejos butinai kokteili pasidarykite 4u.gif
Atsakyti
Bet kad rašo, kad serijos iš viso 23, t. y. ta paskutinė serija bus per dvi dalis, tai pirmadienį gal tik tą pirmą dalį parodys? 22? g.gif
Atsakyti