Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(Merizone* @ 2012 05 01, 13:34)
Tikriausiai 21 mus privers bliauti ir ašaroti, o finale bus happyendas  wub.gif  bent jau tikiuosi  blush2.gif

Bet Susan happyendo tai nebebus, todėl kažkaip manau ir kitom neturi labai jau gerai viskas baigtis g.gif Nes jei planavo gražią pabaigą, tai kam tą Maiką visiškai be reikalo nugalabint. doh.gif
Atsakyti
as esu isitikinus kad grazios pabaigos nebus verysad.gif
Atsakyti
bet jau serija kokio nuobodumo buvo doh.gif
dėl happyendo sutinku - nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 05 01, 23:02)
Nu serijos nuobodumas neišpasakytas doh.gif Nieko įdomaus neįvyko. Galėčiau šitos serijos būti nemačius ir pažiūrėti sekančią - turbūt nieko nepasigesčiau, viskas aišku būtų biggrin.gif

Pritariu, visiskai nuobodi ir neidomi serija, o tiek laukta buvo, bet tas pats, kas net ir nepaziurejus galima sekancia serija ziureti rolleyes.gif
Atsakyti
o man patiko Linetės ir Tomo šefo sąmokslas thumbup.gif gaila, kad nekaip baigės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2012 05 02, 11:39)
o man patiko Linetės ir Tomo šefo sąmokslas thumbup.gif gaila, kad nekaip baigės doh.gif

Nu dar nesibaige, linete turbut pati paprasys, kad jo nesiustu, jau vien del to, kad vaikai tevo nebematys butu tragedija.

Kazkam tai vistiek bus happy endas, kazkam ne
Atsakyti
O gal kas žino, kodėl Gabės dukra Selija niekada neištaria nei žodžio? smile.gif Juk nebėra mažiukė, kad nemokėtų kalbėti ir nėra nebylė... Prie to paties pasisakysiu, kad MJ labai neįtikinamai vaidina schmoll.gif Tas vaikas nemoka natūraliai išreikšti emocijų, nors jau ne pirmi metai seriale g.gif
Atsakyti
O kada dabar nauja serija bus? Negi vėl mėnesį reiks laukt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2012 05 02, 15:30)
O kada dabar nauja serija bus? Negi vėl mėnesį reiks laukt?  ax.gif

jau šį pirmadienį smile.gif (gegužės 7)
Atsakyti
Jokio mėnesio laukt nereiks, dabar eis be pertraukų, greit didysis finalas smile.gif
Selija išvis kaip kokia dekoracija, kam jos tada reikėjo, turėtų vieną lepūnėlę Chuanitą biggrin.gif Turbūt ir aktoriukė šimtąkart pasikeist spėjo.
Atsakyti
Dėl Selijos ir aš atkreipiau dėmesį, kad kažkokį keistą vaiką išrinko, nes apie jokią jos ligą kalbos nėjo. Bet rodo, kad metai bėga, Chuanita auga, o Selija kaip buvo penkiametė, taip ir liko- į mokyklą jos neveža, kalbėt ji nekalba, tik saldainius valgo doh.gif
Finalas skaičiau gegužės 13.
Atsakyti
man tai asmeniskai iswis nepatiko tas kureju posukis del gabes waiku. isrinko tuos waikus abu storus. gerai jei huanita sukeista tai galejo bent selija grazia emrgaite padaryt kaip gabe o dabar gabe grazuole o waikai kazkokios kiaulaites abi atsiprasant blink.gif nezinau man nepatinka kazkaip galejo kaip tik sukurt toki posuki kad gabes dukra butu tokia pat kaip gabe islepinta ir .t.t ir darytu ten problemas wisokias o cia is tu waiku jokios naudos man ta huanita iswis tokia negrazi kad nezinau uz ta gabe wos ne 2 stambesne schmoll.gif
Atsakyti