Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(shineida @ 2012 04 21, 10:36)
Tai, kad veikia.. šiandien kaip tik buvau pažiūrėti ar nėra naujų 8 sezono serijų su titrais.

keista , man jau kokia 2 diena kaip neveikia, isvis neuzsikrauna sis psl. kazin kur galetu buti beda? g.gif bandziau ir per kitas narsykles.
Atsakyti
QUOTE(officeangles @ 2012 04 21, 10:27)
Sveikos, galbut zinote kur galima butu paziureti 8 sezona su lt titrais? anksciau ziuredavau per filmai.in taciau kazkodel si svetaine nebeveikia..

man irgi vakar neveike, siandien viskas ok!
Atsakyti
gal galit pasakyti kuom pirmadienį baigėsi šeimininkės, nuo puse filmo užmigau ir niekur man neatsidaro peržiurėti.
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2012 04 22, 10:06)
gal galit pasakyti kuom pirmadienį baigėsi šeimininkės, nuo puse filmo užmigau ir niekur man neatsidaro peržiurėti.

Šitoj temoj diskutuojam apie 8 sezoną, o per TV rodo 7 mirksiukas.gif
Atsakyti
na ką- siurbiam naują seriją thumbup.gif
Atsakyti
Linksmos pabaigos nebus smile.gif promo
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 04 30, 23:44)

tai šioj nuliūdins visus, o finalinėj išsiriš viskas, manau smile.gif kad efektas būtų didesnis smile.gif
Atsakyti
ne ne ne, nenoriu liudnos pabaigos smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai 21 mus privers bliauti ir ašaroti, o finale bus happyendas wub.gif bent jau tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
Bet jau nauja serija kokia neįspūdinga, bijau, Gabę su Karlosu nori išskirt. Būtų nelogiška, Gabė visą gyvenimą buvo pamišus dėl pinigų ir jis taui puikiai žino.
Atsakyti
QUOTE(suuun @ 2012 04 30, 23:44)

aš dar naiviai tikiuos, kad jie čia tampo nervus prieš finalą ir bus happy endas blush2.gif
Atsakyti
Nu serijos nuobodumas neišpasakytas doh.gif Nieko įdomaus neįvyko. Galėčiau šitos serijos būti nemačius ir pažiūrėti sekančią - turbūt nieko nepasigesčiau, viskas aišku būtų biggrin.gif
Atsakyti