sandien pradejau ziureti 8 sezona, nu ir zinokit pirmoji serija pasirodo labai ispudinga. paziurejau ir garsiai pasakiau "VAU". nzn kodel, bet labai patiko merginu ta paslaptis, ju busenos po zmogzudystes ir t.t. nu tikrai liux
QUOTE(suuun @ 2012 04 17, 20:51)
dar nėra gi 20 serijos, bus balandžio 30ą.
oi, tinginiai
truputi nesupratau antrastes,pav 7 sezono serijos,o kodel antrastej 8 ,taigi dar nerodo 8 sezono
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 18, 13:06)
truputi nesupratau antrastes,pav 7 sezono serijos,o kodel antrastej 8 ,taigi dar nerodo 8 sezono
Rodo, tik ne per Lietuvos TV
QUOTE(ylang @ 2012 04 18, 15:08)
Rodo, tik ne per Lietuvos TV
aaa ,8 sezone mike mirs
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 18, 14:10)
aaa ,8 sezone mike mirs
O kam viska isduoti? Beje, jau mire.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 04 18, 14:10)
aaa ,8 sezone mike mirs
Tai jau palaidojo ji, jau ir apkalbejom, o tai cia atejote su intencija, kad dar to nerode ir atseit pranesit tokia zinia? Kazkaip mes tai pvz. gerbiame 7 sezona ziurincias ir neinam ir nepasakojam kas bus ir kaip baigsis filmas Gerai bent, kad be sitos "naujienos" daugiau nieko nezinote ir nepuolate pasakoti kas bus
Nu gal nepasakos 7-okėm , tik pati pasmalsavo . Aš kol nebuvau jūsų pavijusi vis tiek paskaitinėdavau, nes man smalsu buvo, bet anoj temoj neskleidžiau žinių.
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 04 18, 18:12)
Tai jau palaidojo ji, jau ir apkalbejom, o tai cia atejote su intencija, kad dar to nerode ir atseit pranesit tokia zinia? Kazkaip mes tai pvz. gerbiame 7 sezona ziurincias ir neinam ir nepasakojam kas bus ir kaip baigsis filmas Gerai bent, kad be sitos "naujienos" daugiau nieko nezinote ir nepuolate pasakoti kas bus
p.s. nezinancias galima suprasti ,o apie naujienas vot ir zinau temos neseku,todel ir parasiau.
pliu dar atsiverciau buvusia tema su antraste 8 sezonas ,bet joje 7 sez. serijos aptarinejamos
QUOTE(officeangles @ 2012 04 21, 09:27)
Sveikos, galbut zinote kur galima butu paziureti 8 sezona su lt titrais? anksciau ziuredavau per filmai.in taciau kazkodel si svetaine nebeveikia..
Tai, kad veikia.. šiandien kaip tik buvau pažiūrėti ar nėra naujų 8 sezono serijų su titrais.