Gabė tokia vaikiškai entuziastingai, per daug negalvoja - jei jau ko imasi, iškart veikia, o dar savo seksualumu sugeba pasinaudot, matyt dėl to ir pasiekia, ko nori. Kad ir kiek Gabė išgyveno (ne tik materialine prasme) su Karlosu, negaliu atsispirt įspūdžiui, kad ji su juo tik dėl pinigų Bet kaip matyt, pati irgi sugeba jų prasimanyti.
Bri savo metodą turi, muffins - čia tai ideali namų šeimininkė, ne nusivylusi Turėtų jai baigtis gerai, neteisinga būtų, kad tik ją pasodintų.
Kaip ir spėjau, viskas eina link Linetės ir Tomo happy endo. Nepamenu tik, kaip Linetė išsiskyrė su vyriškiu, su kuriuo susitikinėjo, o gal to nerodė?
man atrode kad nerode. permiegojo ir turbut sekancia diena nepaskambino
QUOTE(r_tina @ 2012 04 03, 21:40)
kad lyg buvo atėjęs po TO
QUOTE(ausrele0711 @ 2012 04 03, 22:04)
kur galima butu pamatyti vakar dienos serija?nes vakar per tv nebemaciau
pvz www.mydimka.com rusiškai Čia kalbam apie naujausią sezoną, kurio dar nerodo lt tv.
Man tai bent paguoda, kad Maiko mirtis įgavo kažkokią prasmę, nes anksčiau buvau kaip reikiant supykus ant serialo kūrėjų. Dabar štai ir Džiulė nuomonę pakeitė, nusprendė pasilikti vaikelį, o toji Maiko sesuo gal turės kažkokios teigiamos įtakos Siuzan gyvenimui, gal įneš kokios nors šviesos. O gal ir neatliks žymesnio vaidmens, bet bent jau Siuzan galės džiaugtis anūke. Ir viskas tik dėl šios istorijos, kuri nebūtų paaiškėjusi, jei Maikas nebūtų žuvęs.
Dėl naujojo advokato, tai dabar pradėjau tikėti, kad jis išgelbės Bree ir visus kitus nuo kalėjimo , nes prieš tai jau atrodė, kad serialo pabaiga tikrai nebus džiuginanti.
Dėl naujojo advokato, tai dabar pradėjau tikėti, kad jis išgelbės Bree ir visus kitus nuo kalėjimo , nes prieš tai jau atrodė, kad serialo pabaiga tikrai nebus džiuginanti.
QUOTE(ausrele0711 @ 2012 04 03, 21:04)
kur galima butu pamatyti vakar dienos serija?nes vakar per tv nebemaciau
http://rutor.org/sea...rate Housewives
QUOTE(r_tina @ 2012 04 03, 22:40)
O aš manau, kad čia dar ne pabaiga su tuo meilužiu.
Šiaip šis aštuntasis sezonas pats neįdomiausias iš visų. Čia mano asmeninė nuomonė. Sjuzan gyvenimas be Maiko pavirs nežinau kuo, aš taip verkiau, taip verkiau, man Maiko buvo labai gaila
mačiau per anonsus, kad paskutinei serijai dar grįš ta ryža, kur pavirto lesbiete, ta, kuri irgi su Maiku gyveno, ir net ketino už jo ištekėti.
Labai neteisinga, kad Bree viena turi kentėti už visų kitų nuodėmes, o Renė laiminga ruošiasi vestuvėms su vyru, kuris ją pamilo tik sužinojęs apie jos turtus, Sjuzan be savo gyvenimo meilės, kuri ją lydėjo nežinau jau per kiek sezonų taps beviltiškai nuobodi, šiek tiek intrigos įlieja tik Bree sūnus dėl pinigų susimedžiojęs bukaprotę nuotaką
nežinau, kaip jums, bet man, ištikimai šio serialo gerbėjai, šis paskutinis sezonas labai prėskas.
Papildyta:
QUOTE(Griaustinukė @ 2012 04 02, 22:24)
www.rutracker.org
ten susirasite - zarubežnije serijali Arba prisiregistravusi puslapyje is karto nurodykite paieškos laukelyje "desperate housewives" dar yra www.mydimka.com
QUOTE(angelute @ 2012 04 16, 20:51)
O tai kiek bus is viso seriju 8 sezone?
http://en.wikipedia....son_8)#Episodes
per kur žiūrit 20 seriją? Mydimka miega
QUOTE(Pukė @ 2012 04 17, 19:44)
per kur žiūrit 20 seriją? Mydimka miega
dar nėra gi 20 serijos, bus balandžio 30ą.