Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(egluti @ 2012 04 02, 19:46)
aha, tikrai mažai kas paaiškėjo, vietoj viskas stovi apart Linete su Tomu  g.gif

O Siuzan? aš taip ir nesupratau kas ten buvo su Maiklo ta dėžute,kokios ten moterys buvo po to? dukra,buvusi? reik per nauja žiūrėt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 04 02, 19:59)
O Siuzan? aš taip ir nesupratau kas ten buvo su Maiklo ta dėžute,kokios ten moterys buvo po to? dukra,buvusi? reik per nauja žiūrėt  mastau.gif

Paaiškėjo, kad Maikas turi seserį autistę, kurią mama paliko tuose namuose. O jis nieko Siuzan apie tai nepasakojo, nes nenorėjo daryti gėdos savo mamai - ji laiške prašė niekam nesakyti, kad paliko dukrą smile.gif Todėl ir Siuzan dukra persigalvojo, kad savo vaikelio nepaliks, nes nenori visą gyvenimą turėti tokios pačios gėdos, kaip kad Maiko mama, palikusi savo dukrą smile.gif
Atsakyti
o kur galeciau rasti 8 sez. 19 serija rusiskai? blush2.gif angliskai nesuprantu blush2.gif

aciu.
Atsakyti
O man idomu tas naujas advokatas isgelbes ten juos visus ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 04 02, 20:35)
O man idomu tas naujas advokatas isgelbes ten juos visus ar ne  biggrin.gif

jei praeitoj serijoj dar galvojau, kad viskas, visom jau čia amen, tai po šios serijos nusiteikiau kažkaip vidutiniškai biggrin.gif bet apie gerą pabaigą negalvoju kol kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 04 02, 19:53)
jei praeitoj serijoj dar galvojau, kad viskas, visom jau čia amen, tai po šios serijos nusiteikiau kažkaip vidutiniškai  biggrin.gif  bet apie gerą pabaigą negalvoju kol kas  g.gif

Kadangi tai Karloso darbas, tai tikiu, kad gali ji pasodinti, nes jis jau kaip ir nebebijo tos atsakomybes. Jeigu nors vienai is moteriskiu gres kalejimas, jis tikrai neleis joms jo kaltes atsedeti.
Atsakyti
oi, patiko Gabės eilėraštukai prieš einant į darbą lotuliukas.gif Karlosas turėtų susimąstyt apie gryžimą į gerai mokamą darbą biggrin.gif

o Linetė bare su kokiais tragiškais vyriškais marškiniais apsirengus doh.gif jei jau pas vyrą eina, galėtų moteriškiau apsirengt doh.gif patiko labai Tomo žodžiai apie Linetę, kaip jo vaikų mamą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 04 02, 21:35)
O man idomu tas naujas advokatas isgelbes ten juos visus ar ne  biggrin.gif

Advokatas tai toks kietas pasirode, atrodo taip jam ten viskas paprasta, kad toks jausmas visus jis ten ir isgelbes smile.gif
Atsakyti
Bree advokatas man taip pat toks sustras pasirode tongue.gif
Gabe su tuo ale tai broliu pavare biggrin.gif Maniskis iskart butu uzpykes biggrin.gif
Linete, na taip taip, tikrai jai reiketu bent trupucio moterisko rubelio :? blush2.gif
Tomas, man patiko tomo kalba, o jo tos drauges tai taaaaaaip nemegstu,kad brrr g.gif g.gif
Siuzan prades bendrauti su ta Maiko sesute, laukiu naujos serijos,kad viskas paaisketu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigma192: 03 balandžio 2012 - 13:00
QUOTE(sigma192 @ 2012 04 03, 13:59)
Bree advokatas man taip pat toks sustras pasirode tongue.gif
Gabe su tuo ale tai broliu pavare biggrin.gif Maniskis iskart butu uzpykes biggrin.gif
Linete, na taip taip, tikrai jai reiketu bent trupucio moterisko rubelio :? blush2.gif
Tomas, man patiko tomo kalba, o jo tos drauges tai taaaaaaip nemegstu,kad brrr g.gif  g.gif
Siuzan prades bendrauti su ta Maiko sesute, laukiu naujos serijos,kad viskas paaisketu tongue.gif

tas advokatas ir išgelbės jas.. na,aš bent taip tikiuosi, nes žiauriai nenoriu tokio finalo,kad visas pasodina, ar dar labiau- kad tik Bree/ Carlosa pasodina..
O Gaby labai fainai pavarė, tas,kad bisški Carlosą žeidžia nesmagu, bet jau taip entuziastingai materialine naštą perimė ant savęs lotuliukas.gif

o dėl Linetes, tai ji visą serialą buvo tokia nemoteriška.. nes kai Tomas gavo tą darbą gera, Rene ją tempėsi į parduotuves,kad nusipirktų sexy džinsus, suknelių, aukštakulnių. bet tai viskas spintoj guli.. ne prie širdies jai tai, matyt lotuliukas.gif o dėl jų su Tomu santykių, manau, kad susieis 4u.gif Tomas taip po biški jau stumia tą savo draugešką šalin thumbup.gif
Atsakyti
Tai,kad ta draugeska man tokia atstumenti egoiste g.gif
Atsakyti
O man labai nepatiko, Karloso požiūris, kad Gabė daugiau už jį uždirba ir kad gali jį pavaišinti restorane. Jei nepatinka, kad žmona daugiau uždirba, marš dirbti tokio darbo, kad būtų ale "vyras, kuris mamutą partempia namo".
Gabei reikia prabangos, nori pirkti brangius daiktus, vaikščioti po restoranus, Karlosas to pasiūlyti nebegali, tai šaunuolė, kad darbą susirado, o tas nepatenkintas.
Atsakyti