Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

Situacija su MJ (OMG, jam jau 9? įsivaizdavau, kad kokie 5 m.) man pasirodė dirbtinai sumodeliuota, maždaug mokomasis filmukas "it's normal to feel anger'. Bet ir Julie įsijautė į brolio auklėjimą, gal tikrai savo vaiką pasiliks unsure.gif
Lynetė kažkodėl manau, susigrąžins Tomą, juk ji visada pasiekia, ko nori - tik šį kartą sunkiau sekasi. Gal užtat labiau vertins, kai jau pasieks.
Gabė šaunuolė, suderino darbą ir malonumą biggrin.gif
Renė tai kažkaip lyg beprotė to pasipiršimo reikalavo, lyg būtų su ginklu prie smilkinio išpešus žiedą Benui iš rankų lotuliukas.gif
Dėl Andrew "atsivertimo" iškart atspėjau, kad po tuo kažkas slypi. Na, o Bree pasielgė neapgalvotai paskambindama, negalėjo nueit ik iBeno - kažkaip šitam sezone ji kažkokia ne kaip jinai, vis kažkur papuola. Tiesa turi išaiškėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 30, 21:08)
Situacija su MJ (OMG, jam jau 9? įsivaizdavau, kad kokie 5 m.)  man pasirodė dirbtinai sumodeliuota,

Ir man pasirodė labai nenatūrali ši serijos linija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 30, 21:08)
Situacija su MJ (OMG, jam jau 9? įsivaizdavau, kad kokie 5 m.) 

Pastebėjau, kad daugelis amerikonų filmuose vaikų atrodo per pus jaunesni už mūsiškius. Mano dičkis prieš metus MJ'ui būtų vos ne į tėvus tikęs biggrin.gif
Atsakyti
nu na, jam tik tiek, sakes...siaip man jis kaip aktorius nepatinka , Mad manúose jis toks netikroviskas ir cia niekaio i vaiko vaidmeni neisijaucia,toks dirbtinas.
Islepino mane visokie :Haley Joel Osment,Dakota fening ir jos sesuo
Atsakyti
Sveikos, aš sergu šito serialo liga. du kartus peržiūrėti naują seriją man labai normalu blush2.gif lotuliukas.gif
Nejaugi niekas dar neperžiūrėjot naujos serijos????? ax.gif aš jau kitos serijos aprašymo ieškau, bet turbūt teks pasikankint nežinioje, nes ir serija nauja išeis tik balandžio gale doh.gif
Atsakyti
Ui- kiek ilgai teks laukti doh.gif Tada reiks senasias peržiūrinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 04 02, 14:10)
Sveikos, aš sergu šito serialo liga. du kartus peržiūrėti naują seriją man labai normalu  blush2.gif  lotuliukas.gif 
Nejaugi niekas dar neperžiūrėjot naujos serijos?????  ax.gif  aš jau kitos serijos aprašymo ieškau, bet turbūt teks pasikankint nežinioje, nes ir serija nauja išeis tik balandžio gale  doh.gif

Aš mačiau jau naują seriją,tik žiūrėjau viena ausim ir viena akim,nes tvarkiausi kambarį biggrin.gif tai nelabai ką ir turiu komentuot

O kiek dar beliko serijų išvis,su finaline? Jau finalinėj jaučiu taip viską suplaks greit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 04 02, 14:47)
O kiek dar beliko serijų išvis,su finaline? Jau finalinėj jaučiu taip viską suplaks greit  unsure.gif

kaip suprantu keturios serijos su finaline g.gif aš irgi taip manau, kad baisiai greitai viską suplaks ir paliks neaiškią pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 04 02, 15:04)
kaip suprantu keturios serijos su finaline  g.gif  aš irgi taip manau, kad baisiai greitai viską suplaks ir paliks neaiškią pabaigą.

dvi serijos + finalas smile.gif ir kita serija tik balandžio 30 dieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suuun: 02 balandžio 2012 - 16:48
Dar nepaziurejau naujausios sserijos, bet negi neidomi,kad ner ka komentuoti g.gif smile.gif
Atsakyti
kad nelabai kas joje naujo paaiskejo, tai kazkaip ne itin idomi smile.gif tik gabi man pasirode tokia drabuziu sale-bitch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2012 04 02, 18:31)
kad nelabai kas joje naujo paaiskejo, tai kazkaip ne itin idomi smile.gif tik gabi man pasirode tokia drabuziu sale-bitch biggrin.gif

aha, tikrai mažai kas paaiškėjo, vietoj viskas stovi apart Linete su Tomu g.gif
Atsakyti