Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylusios namų šeimininkės

QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 26, 15:21)
Tokia rami serija man si, turbut tyla pries audra. Siuzan idomiai ir gerai sunaus problema issprende,nors panasu kad ir jai paciai i nauda tuos stiklainelius padauzyti buvo  smile.gif nemanau kad isprotes Siuzan, kaip cia versija viena buvo iskelta, lyg ir gerai tvarkosi...

Po Thomo nudegimo kai issiaiskino kad Lynete pinkles paspende, supratau, kad jis lyg ir nusivyle,kad ji tik dabar bando ji susigrazinsi, kai Jane persikrauste pas ji , tipo per ilgai galvojo Lynete  g.gif nors bendraudamas su Jane idomiai israiska nutaise...

As tai viliuosi kad susitaikys jie... tik nesupratau ka ten sake apie "sexual activity?"
Atsakyti
nemanau, kad jie susitaikys, iš promo matosi, kad Tomas dėl skyrybų ieškinį pateikė smile.gif
Atsakyti
Bet jau Bree.. siaube. Tokia jau protinga tokia protinga,o taip kvailai paiselge,net sunervino doh.gif
Atsakyti
merginos, kur jus ziurit si serijala... nes matau kad as gerokai atsilieku.. per Tv3 nieko panasaus nerandu:(
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2012 03 27, 00:16)
merginos, kur jus ziurit si serijala... nes matau kad as gerokai atsilieku.. per Tv3 nieko panasaus nerandu:(

Per TV3 Jūs atsiliekat visu sezonu ax.gif Čia žiūrim internetu naujausią, 8 sezoną, kurį Lietuvoj rodys tik kitam sezone bigsmile.gif Serijas galima parsisiųsti iš linkomanijos, torrentų ir pan.
4u.gif
Atsakyti
Galvojau, kad Gabė eis kaip Siuzan namų valinėtis, o pasirodo įsivaizduos, kad apsipirkinėja biggrin.gif
Tomo merga man vis labiau nepatinka, matos, kad jau įsikabinus kaip skęsdama, prie vaiko bando vis prilįst, kad tik Tomukui įtiktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 27, 11:29)
Galvojau, kad Gabė eis kaip Siuzan namų valinėtis, o pasirodo įsivaizduos, kad apsipirkinėja  biggrin.gif
Tomo merga man vis labiau nepatinka, matos, kad jau įsikabinus kaip skęsdama, prie vaiko bando vis prilįst, kad tik Tomukui įtiktų  doh.gif

Aš jos negaliu pakęsti visa savo esybe biggrin.gif jau kaip laukiu pirmadienio vėl sad.gif
Atsakyti
Aha- tikrai per retai tie pirmadieniai būna biggrin.gif
Atsakyti
Sunku patiket, kad serialas pasibaigs tragiskai, gal gandai paskleisti intrigai sustiprint. Kad Siuzan nusisaus netikiu, nepanasu. Manau, ta zadeta mirtis bus Karen.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 03 26, 16:38)
As tai viliuosi kad susitaikys jie... tik nesupratau ka ten sake apie "sexual activity?"

cia kur Jane jam ranka tvarste?? tai man rodos nutare kad ta vakara nebus jokiu sexual activity biggrin.gif

QUOTE(sigma192 @ 2012 03 26, 21:53)
Bet jau Bree.. siaube. Tokia jau protinga tokia protinga,o taip kvailai paiselge,net sunervino doh.gif

atsiputus paprasciausiai, nes pasake kad jokiu itarimu nera niekam, kunas jau seniau mires, tai saugi jauciasi,ne neitaria kad sekama yra... gi ir policijoj atceit kauke uzsidejusi buvo (na kaip orde is prisiminimu su mama) tai galvoja apsuko aplink pirsta, kaip visus visa gyvenima.. na mano tokai nuomone

QUOTE(rasiux- @ 2012 03 27, 10:29)
Galvojau, kad Gabė eis kaip Siuzan namų valinėtis, o pasirodo įsivaizduos, kad apsipirkinėja  biggrin.gif
Tomo merga man vis labiau nepatinka, matos, kad jau įsikabinus kaip skęsdama, prie vaiko bando vis prilįst, kad tik Tomukui įtiktų  doh.gif

man tai ji kazkaip neuzkliuna, o kaip tik toje situacijoje blaiviai masto, gi visada sunku treciu buti kai pora skiriasi..siuo atveju Lynete pati Tomo nenorejo, skirtis norejo, Bet kad tas sutiko kita zmogu,tai vel negerai - pergreitai jau. aisku normalu,kad su Jane pradejo konkuruoti, gi pradzioj sezono,kai dukra Helouvynui kates kostiumu aprengus buvo hihihi.gif PAdejo Jane kuo puikiausiai,visai logiskai pasisnekedama su Lynete, nes ir pati skyrybas perejusi... o kad isikabino dabar,tai nujaucia jauciu kad Lynete susigrazinti ji nori biggrin.gif

QUOTE(risa @ 2012 03 27, 13:19)
Sunku patiket, kad serialas pasibaigs tragiskai, gal gandai paskleisti intrigai sustiprint. Kad Siuzan nusisaus netikiu, nepanasu. Manau, ta zadeta mirtis bus Karen.

ar dar viena mirti pranasauja?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 27, 19:20)
siuo atveju Lynete pati Tomo nenorejo, skirtis norejo, Bet kad tas sutiko kita zmogu,tai vel negerai - pergreitai jau.

Taigi 7 sezono paskutinej serijoj Tomas pirmas pasake, kad nori skirtis ir norejo neiti i ta baliu, bet paskui atejo. O ji buvo taip nusiminusi tada, kai pasake, kad Nori skirtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 27, 20:51)
Taigi 7 sezono paskutinej serijoj Tomas pirmas pasake, kad nori skirtis ir norejo neiti i ta baliu, bet paskui atejo. O ji buvo taip nusiminusi tada, kai pasake, kad Nori skirtis  blush2.gif

o as atsimenu,man rodos po to ar jau sio sezono pirmasias serijas, kai Tomas dar bande derinti kazka su ja, o ji sako :zinai,man taip palengvejo,kai galvojau,kad tu isejai'' rolleyes.gif
Atsakyti