http://www.youtube.c...h?v=QUeaLMfLYDg
Naujas promo, atrodo ateinanti serija tikrai bus linksmesne, nei si ))
Eina sau, apsiblioviau Ir Rene kaip gražiai padainavo
Aš iki galo serijos vis tikėjausi, kad Maiką apkaltins ta žmogžudyste ir viskas bus baigta. Nes kiek pamenu, jis juk buvo paskutinis, kuris prie to lavono lietėsi, kai užkasė statybose Deja, Bree šakės, neįsivaizduoju, kas galėtų ją/jas išgelbėt
Aš iki galo serijos vis tikėjausi, kad Maiką apkaltins ta žmogžudyste ir viskas bus baigta. Nes kiek pamenu, jis juk buvo paskutinis, kuris prie to lavono lietėsi, kai užkasė statybose Deja, Bree šakės, neįsivaizduoju, kas galėtų ją/jas išgelbėt
mane dar ziauriai nerwawo ta panele Parker.***** Tomas gi Linete guode gi cia suprantama geras draugas ju buwo kaimynas o ta nepatenkinta ten waipesi kai Tomas pakwiete kartu waziuot Linete.bjaurybe ta panele Parker
QUOTE(shpokyte @ 2012 03 19, 18:51)
mane dar ziauriai nerwawo ta panele Parker.***** Tomas gi Linete guode gi cia suprantama geras draugas ju buwo kaimynas o ta nepatenkinta ten waipesi kai Tomas pakwiete kartu waziuot Linete.bjaurybe ta panele Parker
Visą seriją praverkiau Šakės.. Nu ir serija.. O kai pagalvoji, kad bet kam taip gali atsitikti, kad per vieną akimirką gali netekti savo artimo žmogaus, tai ašaros upeliais rieda..
miaargai, žliumbiau kaip mažas vaikas
aš irgi taip galvoju
gal galų gale tyrinės ir ras Maiko pirštų antspaudų? nes realiai juokinga, kad lavoną lietė minimum 5 žmonės, o užmatė būtent Bree tai gražiai užsibaigtų, jei Maikas liktų kaltas ir nesodintų nieko iš merginų..
ten Rene dainavo per laidotuves?? žiauriai gražiai
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 03 16, 09:49)
reiks kita serija pasislepus vienai ziuret seimyna nesupras ko sriubcioju
aš irgi taip galvoju
QUOTE(Twista @ 2012 03 19, 17:54)
Eina sau, apsiblioviau Ir Rene kaip gražiai padainavo
gal galų gale tyrinės ir ras Maiko pirštų antspaudų? nes realiai juokinga, kad lavoną lietė minimum 5 žmonės, o užmatė būtent Bree tai gražiai užsibaigtų, jei Maikas liktų kaltas ir nesodintų nieko iš merginų..
ten Rene dainavo per laidotuves?? žiauriai gražiai
Aha, Rene dainavo, taip graziai o ir visa serija verkiau siaubeli, ir vel ivertinau,kad reikia vertinti kiekviena akimirka gyvenime..
Rene juk yra dainininkė, susiveskit į youtube Vanessa Williams
Geras, net nezinojau
Man tai keista, kodėl Brii sakė, kad nepažysta to patėvio... juk išsiaiškino anksčiau policija, kad tai Gabės patėvis, sakytų, taip pažinau, matėmės, bet tai nereikštų, kad atspaudai iškart sutarimą gali sukelt. o dabar faktas, kad ji melavo, bet žmogžudyste apkaltint to mažoka turėtų būt...
Parker (koks jos ten vardas?) tai tuo savo savininkiškumu ir pasimaus, manau... būtina buvo tą nugarą glamžyt jam
Man dar užkliuvo, kad Maiko sūnus neliko prie Siuzan prie karsto... na, kad jie taip toli buvo viens nuo kito. Vaikui tokioj situacijoj turbūt norėtųs prie mamos būt...
Parker (koks jos ten vardas?) tai tuo savo savininkiškumu ir pasimaus, manau... būtina buvo tą nugarą glamžyt jam
Man dar užkliuvo, kad Maiko sūnus neliko prie Siuzan prie karsto... na, kad jie taip toli buvo viens nuo kito. Vaikui tokioj situacijoj turbūt norėtųs prie mamos būt...
Bet kodėl būtent ant Bree viskas kris, lyg ji viena ten buvo - arčia nebus ją kaip nors Orsonas pakišęs? Na, kad ant maiko kristų kaltė, tai ne itin gražu, mirusio žmogaus vardas suterštas būtų, o kita vertus, jam juk nebesvarbu
Serija liūdna, priminė kažkurio sezono, kai mirė kažkoks žmogus ir rodė prisiminimus, tik tada buvo kažkoks paštininkas ar kažkas panašaus, ne tiek emocinga pati mirtis buvo - su Maiku visi daugiau ar mažiau bendravo, pažinojo, o Susan tai manau, kad visam laikui viena liks, nepatikėčiau ja ekrane, jei susirastų naują meilę.
Serija liūdna, priminė kažkurio sezono, kai mirė kažkoks žmogus ir rodė prisiminimus, tik tada buvo kažkoks paštininkas ar kažkas panašaus, ne tiek emocinga pati mirtis buvo - su Maiku visi daugiau ar mažiau bendravo, pažinojo, o Susan tai manau, kad visam laikui viena liks, nepatikėčiau ja ekrane, jei susirastų naują meilę.
QUOTE(abiga @ 2012 03 20, 16:02)
Bet kodėl būtent ant Bree viskas kris, lyg ji viena ten buvo - arčia nebus ją kaip nors Orsonas pakišęs?
Orsonas juk išsiuntė policijai laišką, kuriame parašyta, kad Bree yra kalta... Tik įdomu, kodėl jai vienai kaltę jis suvertė + turėjo juk žymiai rimtesnių įrodymų - nuotraukas. Nooors, jei norėjo pakišti tik Bree - tuomet nuotraukos netiktų, nes ten visa grupelė puikiai matosi
Ir man išvis kažkaip keista, kad po šitiek laiko žemėje sugebėjo piršto antspaudų rasti
Man taip pat pasirode keista,kad Siuzan sunus neliko prie karsto,o ji issivede(manau,kad issivede, nes kitaip galbut butu neisejes) ir Siuzan liko viena..
Idomu kaip dar ten viskas bus su Bree..
Ir dar del Siuzan tai ir as manau,kad ji jau visam laikui viena liks
Idomu kaip dar ten viskas bus su Bree..
Ir dar del Siuzan tai ir as manau,kad ji jau visam laikui viena liks