Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

O as nelabai suprantu kaip galima nuomotis viena kambari, o kitam kambari miega seimininkas. ax.gif Kazkokia nesamone, nei tas nei tas laisvas doh.gif
Atsakyti
Isnuomavome buta su baldais, ir buitine technika. Planavome sutarti patvyrtinti pas notara, tik kad mums ten per daug popierizmo, o svarbiausia, kad bute yra priregistruotas musu mazylis, tad rikalingas teismo sprendimas, kad mes turime kur apgivendinti savo vaika. tad pasirasem tik siokia sutarti su vardais, pavardem, asmens kodais ir pasizadejimu, kad sumokes uz komunalinius mokescius iki paskutines menesio dienos. Ta d kazkaip neramu, bet jau velu ka nors keisti, tuo lab kad mes siuo metu ne lietuvoje.
Atsakyti
Padkit kas galit verysad.gif
Mes esam jauna šeima, su 7m vaiku ir skubiai norėtumėm išsinuomuot 1-2kambariu buteli...ir kuo ilgesniam laikui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauci @ 2006 09 19, 11:31)
Padkit kas galit verysad.gif
Mes esam jauna šeima, su 7m vaiku ir skubiai norėtumėm išsinuomuot 1-2kambariu buteli...ir kuo ilgesniam laikui ax.gif

Kokiam mieste, jeigu Vilniuje , rasyk i az , galiu uzleisti savo naujos statybos 2 kamb. buta siaures miestelyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarelis: 19 rugsėjo 2006 - 09:45
Vilniuj Vilniuj smile.gif)))aš naukokė nesgauna man į az sad.gifO gal galit, savo tel parašyt, paskambinčiau
Atsakyti
laba,

ketiname išnuomoti butą, bet nuomininkė labai prašo leisti įsivesti laidinį Telekomo telefoną.

Telekome aiškino, kad savininkui užtenka duoti sutikimą, o sutartis audaroma nuomininko vardu.

Kiek tai .... "pavojinga" ? Šiek tiek pasakojo, kad jei nuomininkas dingsta įsiskolinęs, telekomas atkakliai kimba prie buto savininkų.

Ar šitas sutikimas nuo nors įpareigoja? Gal turite patirties kas vyksta jei lieka skolų o pabėgėlio rasti nebeišeina??

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete ir man patarti? Noreciau isnuonuoti buta, kuri esu pirkusi uz paskola banke. Gal kas zino, ar tai imanoma? Ar reikia gauti is banko leidima buto nuomai? Ir kaip tada su VMI?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2006 09 19, 23:16)
Sveikos, gal galetumete ir man patarti? Noreciau isnuonuoti buta, kuri esu pirkusi uz paskola banke. Gal kas zino, ar tai imanoma? Ar reikia gauti is banko leidima buto nuomai? Ir kaip tada su VMI?

Kaip ir daugeliui, siūlau paskambinti į mokesčių inspekciją, ten ir paaiškins. mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinai, mano nuomininkė, manęs tik paklausė ar gali įsivesti telefono liniją, o jokio oficialaus leidimo man pasirašyti nereikėjo. g.gif O kaip dėl tų skolų - tai ir pati gerai nežinau blink.gif . Kaip telekomas gali prikibti prie buto savininko, jei telefono numerio savininkas yra kitas asmuo? g.gif
Atsakyti
Mes nuomojames ir isivedem telefona. Buto savininku leidimo nereikejo. Viskas musu vardu uzfiksuota ir saskaitos ateina musu vardu. Nemanau kad prisikabintu prie patalpu seimininku telekomas jei nuomininkai isiskolintu. Sutartys ant ju pasirasytos, jiems ir blokuos saskaitas ar dar kitokiais budais bandys is ju isreikalauti pinigu. Taip kad nera problemos
Atsakyti
ačiū už atsakymus. Nuraminot šiek tiek smile.gif

tik turiu pavyzdį kai anstoliai vis siuntinėja adresu "primygtinius raginimus atsiskaityti" būtent su Telekomu, nors patalpų savininkas niekaip nesusijęs. Tokie laiškai dabar keliauja šiukšliadėžėn....
Atsakyti
sveikos mergaites, turiu prasyma. gal kuri zinot, kur galima butu butuka issinuomot, minimum kokiems pusei metu, gal net ilgiau. problema ta, kad vis ieskom pirktis butuko, tai ir nusipirkus apdailos darbu pabaigos tektu laukti. siuo metu ten gyventu tik mano brangusis, nes mes dar nesusituoke (liepos menesi kelsim vestuves), o jis zmogutis laaaaaaaaaabai tvargingas, rimtas (dirba vienoj stambioj imonej vadovu), daznai buna komandiruotese. noretu 1-2 kambario butuko iki 800lt.
pazadu, nuorukom parketo nesugadins, nes neruko biggrin.gif o ir su draugais baliavoja tik kavinese. toks taikus, ramus zmogutis...
gal kas turit ka pasiulyti?
beje, esame is vilniaus smile.gif
Atsakyti