Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

gal galeciau ir as gauti nuomos sutarties pavyzdi ax.gif
buciau labai dekinga 4u.gif
emailas cigute@yahoo.co.uk
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Pagelbėkit, nežinau ką daryti, mano nuomininkė i butą atsivedė didžiulį šunį, aš bijau, kad tas gyvūnas apgadins duris, sienas ar baldus. Į sutartį esu įtraukusi, kad naminių gyvūnų nepageidauju, bet kai su ja tarėmis, ji sakė, kad šuo jau senas baldų negraužia, o be to nėra didelis, bet kai aš užėjau ir užgirdau jo lojimą scare.gif man net nereikėjo jo pamatyti, kad suprasčiau kokio jis dydžio....

Dar vienas klausimėlis. O iš kur jūs ištraukėt, kad ta sutartis, kurią pasirašome su nuomininkais yra nieko verta? Kiek aš domėjausi- tai nėra reikalo sutartį tvirtinti notariškai. Svarbu nuomoti pagal patentą, kad mokesčių inspekcijai neužkliūti.
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2006 09 13, 07:50)
gal  galeciau ir as gauti nuomos sutarties pavyzdi  ax.gif
buciau labai dekinga 4u.gif
emailas cigute@yahoo.co.uk

Gal galetumet ir man atsiusti nuomos sutarti - gabanija@yahoo.com

ACIU!!!!!
Atsakyti
ir man reikia sutarteles ax.gif
ciapaite@gmail.com

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 15, 08:17)
ir man reikia sutarteles ax.gif
ciapaite@gmail.com

Labai aciu 4u.gif

bandau ideti nuoroda http://www.supermama...nuomos sutartis nezinau ar pavyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 15 rugsėjo 2006 - 15:11
Šiuo metu gyvenam ne Lietuvoje.Tad.....Dviejų kambarių bute gyvena mano sesuo,o kitą kambarį nusprendėm išnuomoti g.gif
Ieškojom geros ir paprastos mergaičiukės....Pasirodė visai nieko.Tiesa,ieškojom ne mes patys,o sesuo.Apsigyveno.Lyg ir nieko, dirbanti studentė. Gyvena mėnuo....
Bet.....vos ne kas vakarą pas ją ateina miegoti draugė.Kai tik laisva vyksta klubų lankymai ir vedimasis chebros paryčiais.
Sese bandė kalbėtis.Tai, ji pasakė:
-O tu nesakei,kad draugė galės pas mane nakvoti blink.gif
Bendrabutis......
Ką su ja daryt?Išvaryt....Papraščiausia....ir geriausias variantas.Nu gerai,neišvaryt,o išprašyt.....
Atsakyti
Jei šeimininkas nepatenkintas nuomininku, tai ir nereikia taikstytis. Bus kitų! o be to, manau, kad prieš priimant nuomininką, derėtų pasirašyti sutartėlę, kurioje būtų išvardintos sąlygos, pvz., jokių svečių vedimosi paryčiais ir pan. tada ir šeimininkas būtų savotiškai apsidraudęs ir nuomininkui būtų aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Va,būtent,kad jokios sutarties ir nėra g.gif g.gif kiek pati esu nuomojusis,niekas jokių sutarčių nerašė ir jos tikrai nebuvo reikalingos....deja ti ne šį kartą blink.gif
Atsakyti
Kai kuriems žmonės savaime suprantami dalykai, nėra visiškai suprantami.
Įsileidžiant studentus vertėtų aptarti bendras gyvenimo nuostatas, ypač, kai už sienos gyvena dar kitas žmogus.
Šiuo atveju reikia pasikalbėti, jei tai nepadeda - pasiūlyti gyvenamojo ploto ieškotis kitur.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2006 09 16, 16:46)
Kai kuriems žmonės savaime suprantami dalykai, nėra visiškai suprantami.
Įsileidžiant studentus vertėtų aptarti bendras gyvenimo nuostatas, ypač, kai už sienos gyvena dar kitas žmogus.
Šiuo atveju reikia pasikalbėti, jei tai nepadeda - pasiūlyti gyvenamojo ploto ieškotis kitur.

na jei ta jos drauguže naudojasi vonia, virtuvet.y. naudoja vandeni, elektra ar dujas - tai tiesiog panelei nuomininkei reiktu pasakyti, kad brangioji teks susimoketi kaip uz du menesio gale, o jei dar chebra atsiveda.... tai dar ir uz juos paskaiciuosim. rolleyes.gif manau po tokiu pastabu arba ji pati isleks ir ieskosis naujos pastoges arba liausis vedziotis visokio plauko drauguzes ir draugeliu. o sutartis butina ir tegul ji ir neturi jokios juridines galios( kaip pasisake cia kelios forumietes, nors as esu visai kitokios nuomones, juk ten parasyta vardas pavarde ir dar parasas uzdetas.) sutartis veikia psichologiskai ir lengviau isdestyti savo salygas, o po to reikalui esant ir lengviau ismesti.
Atsakyti
Būtinai paduosim mergužėlei sutartį,kaip nori arba........arba
O licenzija reikalinga jei nuomoji tik kambarį g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 09 17, 00:15)
Būtinai paduosim mergužėlei sutartį,kaip nori arba........arba
O licenzija reikalinga jei nuomoji tik kambarį g.gif  g.gif  g.gif

paskambink i mokesciu inspekcija ten labai aiskiai viska isdesto.del buto tai reikia, o del kambario nezinau

Atsakyti