Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

QUOTE(maksas @ 2009 02 27, 19:23)
tai jeigi jus dar bute ir saugos tranybos uzsimanysit (na noresit gyventi saugiai, jeigu bus ar yra isvedziota sinalizacija), tai nereiksia , kad nuomotojas uz ta pasauga tures sumoketi  g.gif .
arba bute bus irengat pirtis, ar zidinys, tai norit jums siais malonumais pasimegauti nuomotojas malku turetu jusm parupinti  biggrin.gif

o va viesbutyje  atskiro mokescio nera  mirksiukas.gif nes tai iskaiciuota i kaina, ten ir muilo buna ir ranksliuociai, patalyne keiciama, kambariai tvarkomi  biggrin.gif

ne visai teisinga lyginti su saugos tarnyba ar sauna.
Be to filtro įrenginys nefunkcionuoja. Tas pats kas šaldytuvas su sugedusiu kompresoriumi. Juk už rekuperatoriaus elektrą, kaip ir už šaldytuvo suvartotą elektrą, nuomininkai susimoka patys . Bet techninė įrenginio būklė, jei jau butas nuomojamas su tokiu navarotu - šeimininko rūpestis.
Atsakyti
siulyciau islaidas dalinti per puse. jei nuomos kaina nera pakelta auksciau, kitu siulomu butu, be sio privalumo.
mano nuomojamame bute sugedo virykle, kuria naudojosi 2metus. nuomininke iskarto perspejau, kad uz remonta mokesime per puse (daiktas kaip ir mano, taciau ji naudojasi) toks problemos sprendimo budas patenkino abi puses. Si men jie sudegino rozete ir jungikli, pakeite patys, taciau apie islaidu kompensavima jokios kalbos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 02 27, 20:30)
siulyciau islaidas dalinti per puse. jei nuomos kaina nera pakelta auksciau, kitu siulomu butu, be sio privalumo.
mano nuomojamame bute sugedo virykle, kuria naudojosi 2metus. nuomininke iskarto perspejau, kad uz remonta mokesime per puse (daiktas kaip ir mano, taciau ji naudojasi) toks problemos sprendimo budas patenkino abi puses. Si men jie sudegino rozete ir jungikli, pakeite patys, taciau apie islaidu kompensavima jokios kalbos nebuvo.

o kaip sudegino rozetę ir jungiklį? Žiebtuvėlį prie jų laikė, ar lietlempę kaitino? g.gif
esant tvarkingai instaliacijai jungikliai ir rozetės nedega...

nežino nuomininkė savo teisių, tai tamsta ir naudojiesi
dėl viryklės tas pats. Jei ji specialiai nesugadino, o nuomoji 'su technika' - tai sorry, bet remontas savinininko rūpestis.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 02 27, 20:33)
o kaip sudegino rozetę ir jungiklį? Žiebtuvėlį prie jų laikė, ar lietlempę kaitino?  g.gif
esant tvarkingai instaliacijai jungikliai ir rozetės nedega...

nežino nuomininkė savo teisių, tai tamsta ir naudojiesi
dėl viryklės tas pats. Jei ji specialiai nesugadino, o nuomoji 'su technika' - tai sorry, bet remontas savinininko rūpestis.

jei idomu - tai rozete sudegino, nes ijunge sildytuva slapiom rankom ir jos pacios vos neuzmuse.

o del virykles - kaip jus isivaizduojate nuomoti buta, be virykles? gal kur kaime - gal ir imanoma, bet jei butas miesto daugiabutyje, beto virykle, nera antikvarine, ji pirkta pries ketverius metus. be to, kas gali garantuoti, kad tuomet kai sudege rozete, neivyko koks trumpas jungimas, galejes pakenkti visiems prietaisams sujungtiems i tinkla?
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 02 27, 18:59)
ne visai teisinga lyginti su saugos tarnyba ar sauna.
Be to filtro įrenginys nefunkcionuoja. Tas pats kas šaldytuvas su sugedusiu kompresoriumi. Juk už rekuperatoriaus elektrą, kaip ir už šaldytuvo suvartotą elektrą, nuomininkai susimoka patys . Bet techninė įrenginio būklė, jei jau butas nuomojamas su tokiu navarotu - šeimininko rūpestis.

drinks_cheers.gif tai vat aš irgi tokios nuomonės. Pagal mane, mes ir mokam nuomą už visą tai, kuo naudojamės ir plius juk dar visus komunalinius susimokam, o šeimininkas dar norėtų, kad mes papildomai investuotume ir į jo turtą, tai taip gaunasi, kad jis nori tik grynų įplaukų kas mėnesį, o pats nenori daryti jokių investicijų, kad palaikyti esamų daiktų funkcionavimą, jei ne mes juos sugadinam. Ar visi čia taip tikisi, kad nuomininkai už juos paskolą mokės plius dar investuos į jų techniką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2009 02 27, 18:23)
o va viesbutyje  atskiro mokescio nera  mirksiukas.gif nes tai iskaiciuota i kaina, ten ir muilo buna ir ranksliuociai, patalyne keiciama, kambariai tvarkomi  biggrin.gif

tai kad tame ir esmė, kad ne visuose viešbučiuose būna biggrin.gif pvz. kokiame nors motelyje ar svečių namuose ir to nepareikalausi, na o kokiame penkių žvaigždučių viešbutyje juk būtų nenormalu, jei to nebūtų ar ne? mirksiukas.gif taigi ta rekuperacinė sistema nebuvo mūsų užgaida, o papildomas dalykas, kuris tuo pačiu didina ir nuomos kainą, kurią mes ir susimokam.
Atsakyti
QUOTE(Willma @ 2009 02 27, 22:13)
drinks_cheers.gif tai vat aš irgi tokios nuomonės. Pagal mane, mes ir mokam nuomą už visą tai, kuo naudojamės ir plius juk dar visus komunalinius susimokam, o šeimininkas dar norėtų, kad mes papildomai investuotume ir į jo turtą, tai taip gaunasi, kad jis nori tik grynų įplaukų kas mėnesį, o pats nenori daryti jokių investicijų, kad palaikyti esamų daiktų funkcionavimą, jei ne mes juos sugadinam. Ar visi čia taip tikisi, kad nuomininkai už juos paskolą mokės plius dar investuos į jų techniką? g.gif

na kaip suprantu kai isikelet i ta buta tai filtrai buvo tvrkingi ir jais naudojotes, g.gif
tad investicijos i ta prietaisa jau buvo padarytos, o toliau tai jau jusu reikalas keisites juos ir toliau naudosites vedimnimo sistema, ar jos nejunsit smile.gif

o seip tai nera tokie juk dideli pinigai, manau imanona rasti abipusi sprendima mirksiukas.gif

ateiciai tokius dalykus aptarsit pries sudarant nuomos sutarti,
niekada nemaniau, kad gali kilti tokiu problemu, zmogus renkasi buta su "pribambasais", o paskui pyksta, kad norint jais naudotis reikia siokias tokias investicijas daryti, tai jegu bute dar ir semininku siublys butu, smile.gif jam taip pat reikia maiseliu ir filtrus pakeisti reikia

apie investicijas , manau jis padare pakankamai nemazas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 27 vasario 2009 - 23:48
QUOTE(maksas @ 2009 02 27, 23:43)
ateiciai tokius dalykus aptarsit pries sudarant nuomos sutarti,
niekada nemaniau, kad gali kilti tokiu problemu, zmogus renkasi buta su "pribambasais", o paskui pyksta, kad norint jais naudotis reikia siokias tokias investicijas daryti, tai jegu bute dar ir semininku siublys butu,  smile.gif jam taip pat reikia maiseliu ir filtrus pakeisti reikia

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti