Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 04 13, 16:35)
Kokio dar pareigūno? Policija į tokius reikalus nesikiša - neateis jie pastovėt už prižiūrėtoją - neprisikviesi. O ko bijot savininkui? Buto nuosavybės dokumentus su savim pasiimkit, ir tegu kas nors nors cypteli ar policiją kviečia - savininkai gi esat ir į savo butą einat. O tie, kurie yra viduje ir nenori gera valia išeit turėtų atvirkščiai būt suinteresuoti, kad jokie pareigūnai nesirodytų - kuo jie gali pagrįsti savo teisę būti tame bute?

Aš ne apie teisę būti bute bigsmile.gif Apie daiktus, kurie nedalyvaujant nuomininkui iškraustomi iš buto, apie durų, spynų keitimą ir pan. Jei nuomininkas nedalyvauja tame procese, jis gali apkaltinti savininką pvz. vagyste, todėl ir reikalingas liudininkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 04 13, 23:02)
Aš ne apie teisę būti bute  bigsmile.gif  Apie daiktus, kurie nedalyvaujant nuomininkui iškraustomi iš buto, apie durų, spynų keitimą ir pan. Jei nuomininkas nedalyvauja tame procese, jis gali apkaltinti savininką pvz. vagyste, todėl ir reikalingas liudininkas  4u.gif

Tai tegu įrodo bigsmile.gif O ką jis gali įrodyt? Kad aukso gabalus tame nuomojamame bute laikė?
O liudininkas gali pabūti ir bet kas buvęs su savininku kartu.Kad ir sutuoktinis ar palydovas .O kuo blogas liudininkas?

O dėl užstato ėmimo, tai mes griežtai visada vieno mėnesio nuomos mokesčio dydžio užstatą paėmę turim mirksiukas.gif Kad paskui su skolom netyčia neliktumėm, jeigu ką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 14 balandžio 2006 - 08:16
help.gif mes irgi ieshkomes kaune metams laiko ishsinuomoti buta 2k arba dali namo (su atskiru iejimu ir patogumais). bet norime ne daugiau uz 300 lt. rasti +mokesciai. domina nuo aleksoto iki garliavos tame tarpe smile.gif esam labai tvarkingi ir patikimi zmoguciai (sheimynele besistatanti nama) ax.gif
gal kas pazystate toki zmogu kuris kazka panashaus nuomoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 15 balandžio 2006 - 18:48
QUOTE(glinglingas @ 2006 04 15, 18:47)
help.gif  mes irgi ieshkomes kaune metams laiko ishsinuomoti buta 2k arba dali namo (su atskiru iejimu ir patogumais). bet norime ne daugiau uz 300 lt. rasti +mokesciai.  domina nuo aleksoto iki garliavos tame tarpe  smile.gif  esam labai tvarkingi ir patikimi zmoguciai (sheimynele besistatanti nama)  ax.gif     
gal kas pazystate toki zmogu kuris kazka panashaus nuomoja  bigsmile.gif

nu mano trobele stovi Zaliakalnyje priesais Saules gimnazija
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 04 15, 18:57)
nu mano trobele stovi Zaliakalnyje priesais Saules gimnazija

mane labai domina wink.gif parashiau AZ ax.gif tikiuosi susitartume ... ax.gif
Atsakyti
lil, jei vis dar ieskai benndro nuomos pavyzdzio, pasiziurek cia http://www.supermama...showtopic=77915
Cia buvau idejus nuomos sutarties pavyzdeli, kur kiekviena-/s gali mestelti savo komentaru, patarimu ar siaip klausimu ir taip pagerinti, patobulinti ta nuomos pavyzdeli kiekviena/-s sau asmeniskai. Taigi, naudokis NS apmatais ir pritaikyk detales pagal savo poreikius mirksiukas.gif

Kas liecia notaro patvirtinta sutarti, tai pritariu rasanciai,kad notaro sutartis NEPRIVALOMA, ypac tuo atveju, jei sutartis yra tarp fiziniu asmenu. Kiek kitaip butu, jei butus nuomotu kokis nors juridinis asmuo.

Na, o mums siuo metu kazkaip sunkiai sekasi rasti nuomininkus keliems savo butams KAune verysad.gif Tikiuosi, kad tai trumpalaikis reiskinys. Vasara gal pageres reikaliukai... O siaip velyva pavasari rasimes tokioj situacijoj, kad dauguma nuomininku issikels, tad bus darbo mano seiminyksciams vasara, rudeni vel surasti nuomoninkus. cool.gif
Atsakyti
Viena buta jau nuomuojame, musu laimei pasitaike tikrai tvarkingas vienisas virukas, laiku mokami mokesciai,nuomos pinigai, kadangi butas be remonto ,tai ir neturiu ko labai bijoti duru, ir langu gi neissines. Neuzulgo ruosiames isnuomuoti ir kita, tik problema kad cia remontas, ir baldai ir elektr. nauja. Rasysime sutarti pas notara. Neskaitant nuomos pinigu, noreciau gauti dar ir uzstata, jei kas butu sulauzyta, ar sudauzyta.
Atsakyti
Sheip tai kiek esu nuomavusis butu-visur yra duodamas uzstatas-poros menesiu kaip minim nuomos kaina. Tiesiog, kad seimininkams apsidraust. O kas liecia mokescius, tai faktiskai visada menesio gale (pagal sutarti sutarta buvo) nuvezdavome visus lapukus uz komunalinius, skaitliuku aprodymus ir pinigelius seimininkams-taip jiems niekada nebudavo baimes, kad "uzhaugs" skola mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirshe: 19 balandžio 2006 - 21:09
QUOTE(Shirshe @ 2006 04 19, 21:07)
Sheip tai kiek esu nuomavusis butu-visur yra duodamas uzstatas-poros menesiu kaip minim nuomos kaina. Tiesiog, kad seimininkams apsidraust. O kas liecia mokescius, tai faktiskai visada menesio gale (pagal sutarti sutarta buvo) nuvezdavome visus lapukus uz komunalinius, skaitliuku aprodymus ir pinigelius seimininkams-taip jiems niekada nebudavo baimes, kad "uzhaugs" skola  mirksiukas.gif

prasitirnk AZ, zinutes grizta atgal blink.gif
Atsakyti
labukas, man irgi niekaip nesiseka su nuomotojais, seimininke nieko nepranesus sugalvojo daryt tame bute remonta, o kai pradejau priekaistaut tai baisiausiai pasiuto. tai jei kas noretumet isnuomot butuka Kaune jaunai seimai, butu labai smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2006 04 20, 12:01)
labukas, man irgi niekaip nesiseka su nuomotojais, seimininke nieko nepranesus sugalvojo daryt tame bute remonta, o kai pradejau priekaistaut tai baisiausiai pasiuto. tai jei kas noretumet isnuomot butuka Kaune jaunai seimai, butu labai smagu  mirksiukas.gif

kol kas domejosi pas mane du. su vienais lyg sutarem kad ateis apziuret. o ko konkreciai ieskot? jei paziuresi auksciau, tai as nuomociau dali namelio.
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 04 21, 06:29)
kol kas domejosi pas mane du. su vienais lyg sutarem kad ateis apziuret. o ko konkreciai ieskot? jei paziuresi auksciau, tai as nuomociau dali namelio.

skaiciau, cia savanoriu pr.ar ne? O kiek ten kambariuku, nes mes noretumem 1-2 kamb.tiktai. Argi daugiau dviem bereikia 4u.gif
Atsakyti