situacija nuostabiai neaiski , nes:
butas 3 kambariu nera yoac aukstos klases bet su sarvo durimis, plastikiniais langais, internetu,, apstatytas ir su kokybiska buuitine technika-tiesiog isvaziavom ir teko isnuomoti . Nuoma paliekant buvo tikrai minimali kaune,nes sildymas tikrai buvo didokas. Po to mergina savavaliskai pernuomavo buta, informaciajos apie nuomininkes nepateikai jokios, ir internetu asikina , jog sumokejo uz sildyma 820 lt. Pradejau aiskintis-paasikinimu jokiu, Jos teigimu ji isileido stdentes, kurios jei moka PO 350LT kiekviena,,,,,,kiek ju ten gyvena tikrai nezinau,,,,,,,tikiuosi, kad butas ne landyne virto. Skrydziui per atlanta pinigu staigiai surasti sunku........mrgina nuomodama atsisake signal;izacijos ir telekomo paslaugu. i mob. neatsako, nes uzsienio skambutis,Kyla itarimas, kad teisiog bandoma gyventi uz dyka svetimame bute,,,,,,,,be to, neikas nuomojant ir nenoreo zverislu pinigu, tiesiog buvo tikimasi , jog bus sumoketi mokesciai. BET KAI NUOMININKAS PERNUOMOJA UZ DIDESNE SUMA , NEI MOKA PATS-CIA NE APIE PATARNAVIMUS, BET NUOMOS KAINA,,,,,,,,tai nezinai ka galvoti. Jos sudarytu sutarciu su nuomininkem nemaciau, moteris jas priziurinti teige , kad ji taip pat ju nesudare...........galvok ka nori
Papildyta:.......beje mergina gyven nuo gruodzio vidurio, jokiu nuompinigiu i mano banko saskaita pervesta nebuvo,,,,,,,
Papildyta:beje,,,,,,,merginos asikinimu, gyven tik dvi merginos po viena vienam kambaryje........taigi internetu man buvo paasikinta, kad esu nezmoniska, nes kaina per auksta nuominikei moeti 600 nuomos mokesciu ir patarnavimus,,,,,,,,bet kai pradejau gilintis lieka visikai neikas neaisku,,,,,,,,nes motersi priziurinti buta pinigu i banka man dar nepervede........panasu i kriminala ir tiek