Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

QUOTE(Lera @ 2008 11 07, 15:14)
sveikos visos , turiu klausymą tiksliau noriu patarimo kiek Kaune Šilainiuose , galima imti už nuomą 2 kambariu butas dar netvarkytas bet žadam sutvarkyt pakeist santechniką, langus  ir ttttt . ar nuo to kad butas nuomojamas keliems mėnesiams krenta jo kainą? jei pvz norėtume išnuomot 7-8 mėn?
ar tikslinga/įmanoma pvz sakyt nuomininkams kad jei pageidauja gali sutvarkyt butą už nuomos kainą  pagal savo skoni ( pvz viena mėnesi neimam nuomos )o jie pateikia čekius už remontą,  ar geriau patiems? ačiū atsakiusiems  4u.gif

1. jei nuomosit iki birzelio, o paskui nuo rugsejo ir nuomininkai bus studentai, tai jie tik dziaugsis kad uz vasara nereiks moket biggrin.gif
2. kartais reikia zmonems ir trumpalaikes nuomos
3. jusu ir nuomininku supratimas apie remonta gali nesutapti ax.gif ir galit likti nebaigtom klijuoti plytelem vonioj ax.gif
Atsakyti
ooo tu kaip visada pagelbėji tokiais atvejais smile.gif
o kaip dėl kainos ar gali kažka pakomentuot? ax.gif

del remonto taip ir galvojau biggrin.gif

kol kas planuojam išnuomot nuo gruodžio iki gal gegužes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 lapkričio 2008 - 15:10
QUOTE(Lera @ 2008 11 07, 16:08)
ooo tu kaip visada pagelbėji tokiais atvejais smile.gif
o kaip dėl kainos ar gali kažka pakomentuot? ax.gif

del remonto taip ir galvojau biggrin.gif

kazkiek pasitvarkyt nuomininkam galima, bet turi suderint ka darys - as i sutarti buvau ikalusi fraze
nuomininkas privalo suderinti su Nuomotoju Nuomininko iniciatyva planuojamo atlikti einamojo remonto darbus, jų specifikacijas (pvz, spalvas), maksimalią Nuomotojo kompensuotiną remonto medžiagų ir darbų kainą (kompensavimo terminas nustatomas šalių susitarimu). Nuomininkui viršijus suderintą maksimalią kompensuotiną kainą, skirtumas tarp faktinės kainos ir suderintos padengiamas Nuomininko lėšomis.
Kauno kainose siek tiek paklydusi jau esu blush2.gif girdejau, krito siek tiek, bet kaip tiksliai, tai truputi truksta info - o kokioj gatvej Silainiuose? ten dauguma blokiniai namai, bet yra ir muriniu ax.gif ir skirtingose gatvese skirtinga sildymo kaina - iki 2 kartu skiriasi doh.gif
Atsakyti
gatvė Rasytes netoli megos . o sakyk jei imamas užstatas - ką su juo daryt? kodėl jis imamas? ji paskui reikia gražint? ar kaip? na va kausimų daug , tikiuosi turėsi kantrybės atsakyt blush2.gif

blin kaip idiotiškai skamba jaučiuosi tundra totali , nu bet ką padarysi neklausiu nežinosiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 07 lapkričio 2008 - 15:23
QUOTE(Lera @ 2008 11 07, 16:20)
gatvė Rasytes netoli megos . o sakyk jei imamas užstatas - ką su juo daryt? kodėl jis imamas? ji paskui reikia gražint? ar kaip? na va kausimų daug , tikiuosi turėsi kantrybės atsakyt blush2.gif

zinau Rasytes gatve - Vetrunges esu gyvenus biggrin.gif nu ten ne pats pigiausias sildymas, bet ir ne brangiausias, o butas tikriausiai 37-40 kv.m.? g.gif
gali bandyt kokius 600 prasyt g.gif po remonto - 700 g.gif arba gali uzmest deryboms biggrin.gif
uzstatas imamas tam atvejui, jei ka nors sugadintu - pvz, man vienas nuomininkas sugadino nauja stala, balkono duris nepataisomai ir sofa sulauze nepataisomai. jau nekalbant apie smulkesnius dalykelius.
jei bedu nepridare, tada issikraustant uzstatas grazinamas - as pvz, buvau paemusi vieno menesio uzstata ir nuomininkams (cia aju apie tvarkingus kalba ax.gif ) issikrauscius ziema kita menesi po issikraustymo pervedziau internetu tai kas liko sumokejus komunalinius mokescius uz ju gyventa paskutini menesi.

Atsakyti
aha supratau o jei butas be baldu tai kaip tada su užstatu? o nuo šildymo kainos priklauso buto nuoma? aš nlb ten gaudausi tose rajonuose bet mačiau netoli mega yra biggrin.gif jau pliusas biggrin.gif tai be remonto nenuomosim domina kaina konkrečiai be baldu su kosmetinių remontu , ne euro kokiu o tokiu vidutinių :ax
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 07, 16:31)
aha supratau o jei butas be baldu tai kaip tada su užstatu? o nuo šildymo kainos priklauso buto nuoma? aš nlb ten gaudausi tose rajonuose bet mačiau netoli mega yra biggrin.gif jau pliusas biggrin.gif tai be remonto nenuomosim domina kaina konkrečiai be baldu su kosmetinių remontu , ne euro kokiu o tokiu vidutinių :ax

uzstata imti butina.... tiem patiem komunaliniam dengt jei pvz dingtu nuomininkas... o jei butas ir be baldu yra sienos lubos, wc, vonia..... visokiu nuomininku buna 4u.gif
man sudegino dabar ciuzini ale patasie tai as grazinau visa uzstata, vis per gera dusia doh.gif juk daiktas vis triek jau nebeatrdoo naujas, matosi kad lopytas doh.gif

del kainu sunku ka patart as va menesi vargstu isr neisnuomoju, ir kainos ,kaip kazkas rase kad skaiciai traukia tai vo nifiga - ir skaiciai nevilioja.... siuo metu siek tiek tvarkome jo bukle o paskui dar labiau leidziu kaina ir tikiuos surasti kazka.... unsure.gif
Atsakyti
Nerutė o kodėl negalit išnuomot? koks Jūsų butas , jo būklė ? kiek norit? čia bilniui?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 07, 17:58)
Nerutė o kodėl negalit išnuomot? koks Jūsų butas , jo būklė ? kiek norit? čia bilniui?

manau priezstys butu sios:
senos statybos namas
3 kambariai
bukle tvarkingas, viena kambari dabar dar pertvarkom wink.gif
kaina 1200 kol kas ... gal tikrai per didele????
ir dar viena priezastis Vilniuje butu beri nichochu tsakant..... pasiula man rods virsija paklausa sad.gif
Atsakyti
nu taip kaina sakyčiau aukštoka , bet sunku vertint nepamačius buto mano draugė nuomoja Vilniui du kambariai odiniai baldai po remontas nu tikrai super tai moka 1000 lt smile.gif
Atsakyti
kaune dvieju kambariu butas dar pavasari uz geros bukles iki 900 prase (na, nuo 700)
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2008 11 07, 19:34)
kaune dvieju kambariu butas dar pavasari uz geros bukles iki 900 prase (na, nuo 700)

be ar su baldais nes męs nuomosim be baldų bet patvarkyta smile.gif
Atsakyti