Taigis, apsireiske mano nuomininkai su pinigeliais. Pasirodo, kad neturejo pinigeliu kelias dienas, tai is viso nekele ragelio, mat manes "bijojo".
Uz praeita men. uz komunalinius, aisku, nesumokeje, bet sake, kad kai si men. ateis saskaitos, sumokes uz du men. Ir dar pabedavojo, kad jiems brangiai viskas iseina ir kad turbut ieskosis kito buto. As tuo tik apsidziaugiau, nes nekelia man jie pasitikejimo, todel lauksiu kol patys savo noru issikraustys.
Siaip tai as su nuomininkais turiu reikalu ne vienus metus, tai savo buta nuomojau, tai sesers, visokiu ju maciau, buvo vieni, kurie taip ilindo i skolas, kad siap ne taip tik uz komunalinius pavyko ispesti, o dali nuomos skolos teko nurasyti, o ka darysi, kaip priversi sumoketi ?
Dabar as jau pasidariau gudresne, imu 1000 Lt uzstata pries keliantis nuomininkui i buta, kad man nebutu nuostolio, jei jie ka sugadintu ar nesumoketu kokios skolos. Bet kartais visvien neramu: ir baldai apynaujai, ir remontas neblogas, ka gali zinoti...
Vis dazniau pagalvoju buta parduoti, o pinigus investuoti i kokius fondus, ir ramesne galva bus, ir su nuomininkais nereikes kariauti, ka jus manote ?