Labas vakaras

esu jauna pedagoge ir mane atsiunte i Klaipeda mokyti mokinuku, taciau tik dvejiems metams

bet susiduriau su problemele, reikia kazkur susirasti sau dviems metams busta

laikinai apsistojau pas drauge, bet ji gyvena vieno kambario bute su draugu, tad ilgai nenorejau maisytis, todel ziurinejau intensyviai skelbimukus, bet daugiausiai atsiliepia nekilnojamo turto agenturos, tad nusprendziau nuvykti i viena is ju. Sumokejau 150 Lt ir pasiemiau keleta adresiuku, bet jie visi buvo jau isnuomoti, tai sukele itarima, tad paskamabinau i agentura noredama pranesti, kad matyt ka sumaise. Jie atsiprase ir pasake, kad atsius sms daugiau adresiuku su telefono numeriukais, taciau nebesulaukiau ir nekilnojo turto agentura iskart uzsiblokavo. Zodziu pakliuvau i aferistu spastus

Po tokio ivykio nusprendziau buti atsargi. Tada radau laikrastyje skelbimuka, kad iesko kambariokes, tad greitai pasiskambinau. Kambarys buvo laisvas, taciau kambarioke, gyvenanti kitame kambaryje, buvo siaubinga. Tik susidejau daiktus, nuo kitos dienos prasidejo baliai, rukymas virtuvej, ko labai netoleruoju (as nerukau), vaiksciojimai i kambari, bandziau kalbeti graziuoju, bet visa tai tesiasi iki siol...Supratau, kad dar viena nesekme
Tad noriu i jus kreiptis brangiosios, gal girdejote kur isnuomoja buta Klaipedoje? Man ypac tiktu Mazajame kaimely, butu gerai ir nuosavame name kur, galeciau pavasari pasisodinti kokiu gelyciu, nes esu biologijos - geografijos mokytoja

Labai lauksiu is jusu atsiliepimu