QUOTE(sigita @ 2007 01 15, 22:57)
Siandien susigincijau VMI, nes man pripaise, privaloma sveikatos draudimo mokesti ir mokesti sodrai, nors nesu bedarbe, o auginu vaika iki 3metu ir esu socialiai apdrausta
Nors ir is praeities sios tavo mintys, bet vis tiek butu idomu, kaip sekesi isspresti sia problema. Aciu
QUOTE(vikute19 @ 2007 02 04, 10:22)
sveiki, norejau paklausti gal zinot ar galiu isnuomuoti buta jei jis yra regisruotas mano vyro vardu? mano vyras uzsienyje.
Taip, gali be jokiu problemu. Tik sutartyje turi irasyti savo varda, pavarde, nes tu busi atsakinga uz nuoma ir tiesiogine nuomotojo kontaktasmuo
QUOTE(bambinute @ 2007 08 23, 13:43)
Noriu jūsų patarimo. Situacija tokia:
Mano nuomojame bute gyvena tvarkinga mergina
Kam mokėti už tuos kubus? Kam mokėti už tuos būsimo remonto darbus?
Deja, sie padariniai griuna ant savininko peciu. Jei butu atvejis, kad ji butu isvykus namo kuriam laikui ir palikus beganti ciaupo vandeni, veikiancia skalbimo masina be prieziuros, etc. tuomet tai butu tos merginos finansinis rupestis. Kaip supratau, ji nepaliko atsukto vandens ciaupo, o vamzdis truko.
QUOTE(Otina @ 2007 08 23, 20:01)
Paklausiu - kaip jūs elgiatės, jei nuomininkai sugadina buitinę techniką,
Atskaiciuojame is uzstato remonto, naujo daikta, atitinkancio to sugadinto daikto ekvivalentine kaina.
QUOTE(silainiai @ 2008 05 02, 14:24)
Ar kas jaucia tokia tendencija?
Ir taip ir ne: Vilniuje, Klaipedoje, Mazeikiuose - labai labai. Kaune - priklausomai nuo rajono: Centre - taip, miegamuosiuose nelabai. Siaip laisvu butu siuo metu neturime.
Likome nusivyle jauna SM seima: labai nevalyvi ir neatsakingi. Ir dar siokios tokios problemos. Teko atsisakyti ju. Dabar jau bandyciau siek tiek generalizuoti ir reziumuoti, kad su SM mamytemis geriau neiti i nuomos santykius. Nelabai jos rimtos ir atsakingos; cia musu patirtis.