Sveikos,
o va as kaip tik kai ieskojau nuomininku, tai ieskojau poros (tikrai nesvarbu ar susituoke, ar ne). Nes mano manymu du zmoguciai labiau vertina savo gyvenama erdve, maziau baliu, "patancovkiu". Su studentais tai daznas reikalas. Nesinorejo konfliktu su kaimynais... Ir labai saunius susiradau, lankausi viena karta per menesi, is anksto sutarta diena, pries tai susikambinam. Ir paskambinu i duris, o ne atsirakinu pati, nors rakta turiu. Na ir batus nusiaunu
Tai gal ji tiesiog norejo nuoma paklti? Keliau ir as, bet pranesiau savo nuomininkams pries menesi, kad po menesio nuoma pakelsiu, o jie jau rinkosi, ar tinka, ar ieskotis naujo busto. Tiesa, mano ta kaina palyginus su rinkos zemesne gerokai ir pakelus buvo.
Kas liecia rakto turejima, kazkur jau rasiau, kad savininkas privalo ji tureti. Turiu ir as. Stai jums pavyzdys. Pernai is ryto skambina rekdama kaimyne, kad ja pila is mano buto, kad turesiu padengti nuostolius. As jau galvoju, pila, tai pila. Skambinu savo nuominikams, o gi sedz sau laimingi Turkijoj. Na ka, atsiklausiau nuomininku ir ejau ziureti situacijos. Nepyle, kiti pyle kaimynai, gretutiniai. Bet siaip situacija, nepavydetina... Gerai, kad raktai buvo.
O tai irodyk tu rekianciai frosiai, kad pas mane ten vamzdziai net neina, o jeigu isties pila, tai kaip likviduoti avarija be raktu- duris lauzt, ar ka
QUOTE(jaunieji @ 2007 04 15, 22:17)
idomu butu suzinot jusu nuomone kiek galetu kainuoti 2 kambariu nedidelio buto Kaune, Zaliakalnyje nuoma?? Butas naujai suremontuotas (ne euroremontas:) o normalus remontas su pakeistais langais, durim, medinem grindim, naujais virtuves baldais ir kt), su visais reikalingais baldais, TV, internetas yra (uz papildoma 30 lt), kieme yra vieta automobiliui, namas su aukstom lubom, rami vieta, trukumas yra - negrazus, apleistas vidinis kiemas, bet yra langai ir i gatvele, dar trukumas vieniems, o kitiems ir privalumas:) - 1 aukstas...
siaip noreciau susiorientuoti kainuose, is anksto dekingas:)
siaip noreciau susiorientuoti kainuose, is anksto dekingas:)
800lt tai turėtų būti...
Ieskau vieno kambario buto Vilniuje iki 500Lt, geriausia butu nuo Liepos men. Gal kas ka nors kur nors
Sveiki visi
Ieškom (trijų asmenų šeima, vaikui 9 metai) nuo birželio 20d išsinuomoti buto Karoliniškėse 1 arba 2 kambarių. Mokėtumėm iki 800Lt. Gali būti be baldų. Jeigu turite pasiūlymų, kreipkitės.
Ieškom (trijų asmenų šeima, vaikui 9 metai) nuo birželio 20d išsinuomoti buto Karoliniškėse 1 arba 2 kambarių. Mokėtumėm iki 800Lt. Gali būti be baldų. Jeigu turite pasiūlymų, kreipkitės.
SVEIKI,GAL KAS TURIT BUTO NUOMOS SUTARTIES PAVYZDI? LABAI SKUBIAI REIKEKTU
QUOTE(mmergyte @ 2007 07 13, 12:19)
SVEIKI,GAL KAS TURIT BUTO NUOMOS SUTARTIES PAVYZDI? LABAI SKUBIAI REIKEKTU
yra visa tema apie tai
http://www.supermama...nuomos sutartis
Iš anksto persiprašau, kas aš čia ne vietoj, bet jau baigiamos prarast visos viltys
Dvi mano seserys (teisininkė ir IV kurso medicinos studentė) ilgesiam laikui (ne mažiau kaip metams) Vilniuje išsinuomotų 1 kambario butą su baldais (kaina iki 700Lt+komunaliniai). Galėtų įsikelti nuo rugpjūčio, rugsėjo arba spalio mėnesio. Jei kas ieško tvarkingų nuomininkių, praneškit man į až. Būsiu dėkinga.
Dvi mano seserys (teisininkė ir IV kurso medicinos studentė) ilgesiam laikui (ne mažiau kaip metams) Vilniuje išsinuomotų 1 kambario butą su baldais (kaina iki 700Lt+komunaliniai). Galėtų įsikelti nuo rugpjūčio, rugsėjo arba spalio mėnesio. Jei kas ieško tvarkingų nuomininkių, praneškit man į až. Būsiu dėkinga.
Manau, kad tokiu metu - normali. Plius su sutartimi, reiskias jie moka valstybei mokescius o tai taip pat iskaiciuota i nuomos kaina. Tai net labai normali.
Kuo toliau, tuo labiau kainos augs, dabar nuomotojams aukso menesiai - studentai suvaziuoja.
Kuo toliau, tuo labiau kainos augs, dabar nuomotojams aukso menesiai - studentai suvaziuoja.
QUOTE(Tarena @ 2007 07 19, 09:22)
Manau, kad tokiu metu - normali. Plius su sutartimi, reiskias jie moka valstybei mokescius o tai taip pat iskaiciuota i nuomos kaina. Tai net labai normali.
kad su sutartimi, tai dar nereiskia, kad moka mokescius valstybei juk tos sutarties niekur neregistruoja, tik sau turi, kad jei ka, pakist po nosim galetu.
jei sutarti pasirasant verslo liudijimo nuomai nepateikia, reiskia nelegaliai
o kaina man atrodo nenormali, nes kambarys baisiau nemaciusi
virtuve dar tiek to, gal ir nebaisiai atrodo, dar neaisku, kokia vonia
QUOTE(LoJoo @ 2007 07 18, 21:28)
atėjau patarimo, kaip manot - va už šitą butuką 850 Lt plius komunaliniai čia normali kaina?
baisu As Pasilaiciuose uz senuku nuomoju nauja buta su visa iranga,baldais ir skandinaviska santechnika 9 aukste (36m2 su lodzija i pietu puse) uz 750 + patarnavimai (kurie sudaro ~150lt),o cia......