man irgi labai nepatiktų, jei taip kištųsi
juk jei viskas sumokama laiku - nemanau, kad reikia taip eit, ir dar su kaimynėm...
nu ką aš žinau...
užtai manau, kad geriau, kai nuomotojai jaunesni žmonės
p.s. mes irgi išsinuomotumėm bųtą Kaune, 2 kambarių, kad ir nuo gegužės arba birželio 1d...
Siūlykit variantus
milly, užjauciu tave, del tokios seimininkes Pas mane pacia gyvena, jauni zmones (Nesusituoke) ir nematau cia dideles problemos. Svarbu, kad tvarkingai gyventu ir moketu mokescius. Nuodeme (mano nuomone) gyventi nesantaikoje, kai vyksta mustynes ir viens kito zeminimai ir nesvarbu ar du zmones susituoke, ar ne. O tavo seimininke paprasciausiai tau pavydi, kad esi jauna ir kad turi vyra, kuris ir be santuokos yra tavo
QUOTE(milly @ 2007 04 04, 01:31)
ir islekdama pareiskia, kad buta gaunam uz dyka(???????) ir kad padidina nuoma(priezastis - nuodeme, ty gyvenimas ne santuokoje, jos bute )
Cia tai geras Tai kazin kiek as turejau padidint nuoma savo nuomininkui, kuris is pradziu su viena panele gyveno, paskui su kita?
Milly, kol dar tam bute gyveni, patarciau rakta visad spynoj laikyt, kad negaletu pati duru atsirankit. O kai puls dauzyt duru, skambinet, atrakinkit laaabai pamazu. O gal tu dar miegi?! O batus tai as buciau taktiksai liepus nusiaut "batus palikite stai ant to kilimelio" ar pan. Na, negi nenusiaus...
esu buvusi ir nuomininkes ir savininkes kailyje.
man irgi nepatiko kai karta savininke iejo su mazais vaikais ir po visa buta lakste. bet anyway gali sau lakstyt. nepatiko kad neatsiklause bent ( ar galetum apziuret.... )
taciau atsiminu savo nuomavimo pradzios praktika - buvo tokia istorija. pateikiu jusu teismui pazvelgt is keliu poziciju:
gyvenau ir dirbau viename mieste, bet savo studiju mieste turejau butuka tvarkinga, miesto centre su baldais, kur nakvodavau 1k/savaite.
drauge ieshkojosi buto butent tam mieste. ash jai pasiuliau isikelt pas mane. sakiau savaite-dviem uz dyka. bet norejo ilgesniam laikui -sutarem kad ok. na mokes mokescius ir simboline nuoma - 200, kol ras ka geresnio. kodel simbolishkai - manau buvo abiem mums suprantama, kad ir ash ten karta-du kartus per savaite nakvosiu. juk butas man reikalingas. nebutu reikalingas - ishnuomuociau uz didesne kaina pg skelbima. o ir siuliau uz dyka gyvent kol ka nors susiras trumpam. bet anyway.
atvaziuoju eiline savaite - viskas bute ismetyta, pasidejau savo daiktus ir jau einu i paskaitas. sutinku ja tarpdury. ji shoke. ir vos nerekdama aiskina, kad niekad nuomuotojas be savininko i jos nuomuojama buta nelysdavo. shoke dabar ash. kaip cia isnuomavus uzh simboline suma negaliu ieit i savo buta...
na zodziu. dar apsikalbejom. ale "viskas ok"... po keliu men ji issikrauste i kita buta, paliko stacionariu tel prakalbeta 150 lt saskaita i mobilius... ash ju neieshkojau. neieshkojau ir jos, tuokart nakvodavau pas draugus, nelysdama i savo buta ir jauciaus ishnaudota.
dabar mes nebendraujam. visai. liko skauduliai. ish mano puses tikrai. itariu kad jos puseje irgi.
tokia stai istorija. reziume - nenuomokit butu draugams.
p.s. ta buta ir dabar nuomuoju. 800/men i nuomininku gyvenima nesikishu ir esu patenkinta.
man irgi nepatiko kai karta savininke iejo su mazais vaikais ir po visa buta lakste. bet anyway gali sau lakstyt. nepatiko kad neatsiklause bent ( ar galetum apziuret.... )
taciau atsiminu savo nuomavimo pradzios praktika - buvo tokia istorija. pateikiu jusu teismui pazvelgt is keliu poziciju:
gyvenau ir dirbau viename mieste, bet savo studiju mieste turejau butuka tvarkinga, miesto centre su baldais, kur nakvodavau 1k/savaite.
drauge ieshkojosi buto butent tam mieste. ash jai pasiuliau isikelt pas mane. sakiau savaite-dviem uz dyka. bet norejo ilgesniam laikui -sutarem kad ok. na mokes mokescius ir simboline nuoma - 200, kol ras ka geresnio. kodel simbolishkai - manau buvo abiem mums suprantama, kad ir ash ten karta-du kartus per savaite nakvosiu. juk butas man reikalingas. nebutu reikalingas - ishnuomuociau uz didesne kaina pg skelbima. o ir siuliau uz dyka gyvent kol ka nors susiras trumpam. bet anyway.
atvaziuoju eiline savaite - viskas bute ismetyta, pasidejau savo daiktus ir jau einu i paskaitas. sutinku ja tarpdury. ji shoke. ir vos nerekdama aiskina, kad niekad nuomuotojas be savininko i jos nuomuojama buta nelysdavo. shoke dabar ash. kaip cia isnuomavus uzh simboline suma negaliu ieit i savo buta...
na zodziu. dar apsikalbejom. ale "viskas ok"... po keliu men ji issikrauste i kita buta, paliko stacionariu tel prakalbeta 150 lt saskaita i mobilius... ash ju neieshkojau. neieshkojau ir jos, tuokart nakvodavau pas draugus, nelysdama i savo buta ir jauciaus ishnaudota.
dabar mes nebendraujam. visai. liko skauduliai. ish mano puses tikrai. itariu kad jos puseje irgi.
tokia stai istorija. reziume - nenuomokit butu draugams.
p.s. ta buta ir dabar nuomuoju. 800/men i nuomininku gyvenima nesikishu ir esu patenkinta.
QUOTE(karra @ 2007 04 06, 12:10)
Is savo patirties galiu pasakyt, jog draugai tikrai sau daug daugiau leidzia. As irgi kazkada ziauriai suklydau isnuomojus buta "draugei", bet savo istorijos nekartosiu, ji jau papasakota anksciau.
sveikos
gal kas pasiulys 1 kamb buta Vilniuje mokesime iki 700 lt. SKUBIAI
gal kas pasiulys 1 kamb buta Vilniuje mokesime iki 700 lt. SKUBIAI
QUOTE(sigita @ 2007 04 04, 04:14)
milly, užjauciu tave, del tokios seimininkes Pas mane pacia gyvena, jauni zmones (Nesusituoke) ir nematau cia dideles problemos. Svarbu, kad tvarkingai gyventu ir moketu mokescius. Nuodeme (mano nuomone) gyventi nesantaikoje, kai vyksta mustynes ir viens kito zeminimai ir nesvarbu ar du zmones susituoke, ar ne. O tavo seimininke paprasciausiai tau pavydi, kad esi jauna ir kad turi vyra, kuris ir be santuokos yra tavo
aciu, kad prajuokinai prisiminiau, kai seimininke buvo su vyru atejus, tai jis draugui - "Uz ji jau mane. Varykit ja is cia kuo greiciau''
Oho, kiek visko nuomojanttis ir nuomojant, pasirodo, būna
Mums irgi teks - parduodame savo butą ir ieškome 2-3 kambarių buto Vilniuje nuomotis. Daugmaž pusmečiui ar kiek ilgiau - kol vyks namo statyba. Jei kas turi pasiūlyti tvarkingą ~1000Lt/mėn - laukiu į až Mano šeimyninė padėtis matosi iš parašo, nebijokit apipaišytų sienų - vaikiukas mano visiškas ramiakas
Mums irgi teks - parduodame savo butą ir ieškome 2-3 kambarių buto Vilniuje nuomotis. Daugmaž pusmečiui ar kiek ilgiau - kol vyks namo statyba. Jei kas turi pasiūlyti tvarkingą ~1000Lt/mėn - laukiu į až Mano šeimyninė padėtis matosi iš parašo, nebijokit apipaišytų sienų - vaikiukas mano visiškas ramiakas
QUOTE(raganele @ 2007 04 15, 15:15)
Oho, kiek visko nuomojanttis ir nuomojant, pasirodo, būna
na, už tokią sumą tai jau neturėtų šeimininkai bijoti
manau jums išsikrausčius ir persiklijuotų tapetus ar persidažytų sienas, jei ką...
QUOTE(LOCKETS @ 2007 04 15, 16:06)
na, už tokią sumą tai jau neturėtų šeimininkai bijoti
manau jums išsikrausčius ir persiklijuotų tapetus ar persidažytų sienas, jei ką...
tikrai? Čia didelė kaina? Bet mums ir reikia neapleisto ir bent su virtuvės baldais buto O tapetai mūsų savam bute visiškai kaip nauji lieka Sakau nepiktybinis mažasis nuomininkas bus
QUOTE(raganele @ 2007 04 15, 17:10)
tikrai? Čia didelė kaina? Bet mums ir reikia neapleisto ir bent su virtuvės baldais buto O tapetai mūsų savam bute visiškai kaip nauji lieka Sakau nepiktybinis mažasis nuomininkas bus
man tai didelė
bet jei su baldais ir Vilniuj, tai aišku, kad normali
šaunu, kad toks vaikiukas
mano didysis, kai buvo mažas tai pagražino truputį... Bet dabar nebegražina
vis dar laukiam pasiūlymų 1.5-2 kambarių buto nuomai Kaune, už 500lt
be baldų, nebent su virtuvės .
idomu butu suzinot jusu nuomone kiek galetu kainuoti 2 kambariu nedidelio buto Kaune, Zaliakalnyje nuoma?? Butas naujai suremontuotas (ne euroremontas:) o normalus remontas su pakeistais langais, durim, medinem grindim, naujais virtuves baldais ir kt), su visais reikalingais baldais, TV, internetas yra (uz papildoma 30 lt), kieme yra vieta automobiliui, namas su aukstom lubom, rami vieta, trukumas yra - negrazus, apleistas vidinis kiemas, bet yra langai ir i gatvele, dar trukumas vieniems, o kitiems ir privalumas:) - 1 aukstas...
siaip noreciau susiorientuoti kainuose, is anksto dekingas:)
siaip noreciau susiorientuoti kainuose, is anksto dekingas:)