Smagu skaityti, kad musu ratas dideja! Sveikos visos naujai isiliejusios i sia idomia,nors kartais ir avantiuristine veslo sriti.
Kikiki, dziaugiuosi ir as, kad si karta taip viskas gerai pasiseke. Zinoma, butinai kita karta paimk atitinkama uzstata ir pasilik antrus rankus. Tik noreciau prideti nuo saves, kad sekantys isnuomavimai vystytusi sklandziai, nepamirsk rastu NSutarty isdestyti, kokio dydzio uzstatas yra paimamas ir kad nuomotojas pasilieka sa teise pasilaikyti antrus raktus ir/ar nuomininkas neturi teises be nuomotojo sutikimo keisti esamu bute spynu. Tai svarbu, manyciau, islaikant pagarba nuomininku orumui.
Esu visuomet uz sazininga ir kuo labiau subalansuota tarpusavio bendradarbiavima, nes siaip ar taip, nuomininkai nera "zemesnes kastos" rinkos dalyviai, bet tokie patys lygiateisiai NS partneriai, kuriuos privalu gerbti.
Sekmes visoms nuomotojoms!
sveikos mamytes, gal galite parasyti mazdaug kaip turetu atrodyti nuomos sutartis? siandien isnuomojam buta o nezinau kaip reikia sutarti rasyti nes nesinori vien tik zodziu susitarti, kazkaip norisi garantiju, bent siokiu tokiu
VILMABUS, pasiskaityk stai cia:
http://www.supermama...howtopic=101028
Sekmes! Jei kils klausimu, teiraukis!
Dainele
http://www.supermama...howtopic=101028
Sekmes! Jei kils klausimu, teiraukis!
Dainele
gerai paskaiciau atmintine verslo liudijimu turetojams ir ten parasyta, kad nuomojant patalpas su baldais ar technika reikia issiimti dar ir atskira liudijima prietaisams nuomoti.
Siandien susigincijau VMI, nes man pripaise, privaloma sveikatos draudimo mokesti ir mokesti sodrai, nors nesu bedarbe, o auginu vaika iki 3metu ir esu socialiai apdrausta Na rytoj laukia darbas prie telefono ilgas ir nuobodus aiskinimasis .
Siandien susigincijau VMI, nes man pripaise, privaloma sveikatos draudimo mokesti ir mokesti sodrai, nors nesu bedarbe, o auginu vaika iki 3metu ir esu socialiai apdrausta Na rytoj laukia darbas prie telefono ilgas ir nuobodus aiskinimasis .
Mielos nuomotojos
paaiskinkit man tundrai nekilnojamo turto mokesti ar mes nuomodami butus (fiziniams ne juridiniams individams) privalome moketi ta 1 poc nuo vertes?
paaiskinkit man tundrai nekilnojamo turto mokesti ar mes nuomodami butus (fiziniams ne juridiniams individams) privalome moketi ta 1 poc nuo vertes?
QUOTE(Nerutė @ 2007 01 16, 09:19)
Mielos nuomotojos
Nekilnojamojo turto mokescio moketi nereikia, jei isnuomoji buta gyvenimui. Jei pvz. nuominikai sugalvotu uzregistruoti imone, adresu kuriuo issinuomavo- tada seimininkui reikia moketi nekilnojamojo turto mokesti. Todel patarciau pasirasineti sutartis ir nurodyti, kad gyvenamasias patalpas naudoti pagal paskirti ir nevykdyti jokios komercines veiklos.
Sveikos mamyes! Noreciau paklausti gal kuri tai atsitiktinai zinoye kas isnuomuoja buta Panevezyje?Labai reikai!ACIU!
sigita aciu labai
Issikrauste mano nuomininkas. Kai atsigausiu po patirto soko, parasysiu placiau . Bet greitai to nebus.
Nuomininkas issikrauste i kita miesta, bet jei ji sutiksiu, galiu "netycia" arba sitaip o tada jau prie jusu prisijungsiu, kai is belanges isleis
Nuomininkas issikrauste i kita miesta, bet jei ji sutiksiu, galiu "netycia" arba sitaip o tada jau prie jusu prisijungsiu, kai is belanges isleis
QUOTE(Alexandra.R. @ 2007 02 04, 12:17)
Issikrauste mano nuomininkas. Kai atsigausiu po patirto soko, parasysiu placiau . Bet greitai to nebus.
Nekantriai laukiam tesinio.