Nesuprantu kartais zmoniu neatsakingumo kaip nuomos nemokejimas arba komunalinius "pamirshta" laiku sumoketi. As atvaziavus studijuoti ir dbr kol pastatys namus musu nuomojuosi ir visada laiku moku nuoma ir dar pati nuvezu,nes seimininke neturi kada Ideali nuomininke, ka ? Patys ishsiremontavom tiek kiek mums norejosi, nes butas neremuontuotas nuo pastatymo 1985metu, visur caro ruriko laiku plyteles ir t.t, bet seimininke man patinka ir sukalbama, tai neprasiau nei remontu daryti nei ji pati lb kisosi i musu gyvenima.
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2006 10 17, 08:36)
Na as taip pat tada busiu is tu bloguju seimininku
nenuomociau daugiau seimai su vaikais,nes karta pasimokiau,isnuomojau mamytei is sito forumo,su 2metuku vaiku,butas tavrkingas tikrai eik ir gyvenk tik.. tai po menesio liko sienos ispaisytos,baldai apipaisyti,odine sofa klaiki.. baltos durys visame bute kiek pasiekta liko ismargintos.. zinot,jei savo vaikas tai gal ir ne taip pikta bet kai svetimas ir dar net nenusivalo.. labai pikta esu ant tokiu motinu,kurios jei svetimas butas tai galima nors ir viska aukstyn kojom palikti ...
nenuomociau daugiau seimai su vaikais,nes karta pasimokiau,isnuomojau mamytei is sito forumo,su 2metuku vaiku,butas tavrkingas tikrai eik ir gyvenk tik.. tai po menesio liko sienos ispaisytos,baldai apipaisyti,odine sofa klaiki.. baltos durys visame bute kiek pasiekta liko ismargintos.. zinot,jei savo vaikas tai gal ir ne taip pikta bet kai svetimas ir dar net nenusivalo.. labai pikta esu ant tokiu motinu,kurios jei svetimas butas tai galima nors ir viska aukstyn kojom palikti ...
Dainele, cia sitas postas rodos