QUOTE(rainiukas @ 2006 12 27, 02:35)
O ir nuomininku nusizeminimo lygis Turi mat jie suniuka mazaugi, kuris jokio kvapo nepalieka...Ajajaj, prismaradins Taigi ne uz dyka gyvent jus ileidzia, pasidarys kosmetini remonta pries nuomodami kitiems (lyg tai jiems tie kiti nuomininkai rupetu ). Va kiek prirasiau
QUOTE(Raganiūkštė @ 2006 12 27, 14:34)
Kontratsakymai (kadangi esu nuomotoja)
5.Gyvūnų laikymas turi būti aptariamas iš anksto (geriausia - sutartyje). Jei sutarta, kad jų nebus - tada nevalia ir laikyt. Jei susitarta, kad nuomotojas tam neprieštarauja - prašom - laikykit ir smardinkit.
Be to, nesuprantamas nuomininko požiūris: ne mano butas - darau šiukšlyną, bomžyną, gyvūnų prieglaudą, landynę - nenorėsiu - metus nevalysiu ir nekuopsiu.Ir vaikus taip pat auklėsiu. Ne mano gi, kas man darbo
5.Gyvūnų laikymas turi būti aptariamas iš anksto (geriausia - sutartyje). Jei sutarta, kad jų nebus - tada nevalia ir laikyt. Jei susitarta, kad nuomotojas tam neprieštarauja - prašom - laikykit ir smardinkit.
Be to, nesuprantamas nuomininko požiūris: ne mano butas - darau šiukšlyną, bomžyną, gyvūnų prieglaudą, landynę - nenorėsiu - metus nevalysiu ir nekuopsiu.Ir vaikus taip pat auklėsiu. Ne mano gi, kas man darbo
Taip ne uz dyka gyvenam, normaliai mokam mokescius, sutarta nuoma, o del suniuko tikrai nemanau kad cia kazkiek nusizeminu, tieiog perspeju zmones t.y. nuomotojus, kad nekiltu jokiu nesusipratimu, ir aplamai tik zmones mazai susidure ar beveik nesusidure su sunimis skaito kad jie smirdi, todel tai ir pabreziau, ir as neplanuoju nei gyvunu prieglaudos, nei siukslyno, bomzyno ar prachadnoj dvor nuomojame bute irenginet, mes ten einam gyvent, kad ir jauni zmones bet padorus ir norintys gyvent kaip dauguma normaliu zmoniu, tai ir ziurim kaip ir kur geriausiai ir jaukiausiai butu gyvent.