Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

QUOTE(Palaiminta @ 2006 11 06, 22:42)
Baigesi tuo, kad mes su "plastakem"draugiskai atsisveikinom ir jos susirado kita buta nuomotis. Vargsai busimi kaimynai ! doh.gif

gerai kad gerai baiges, nes kai mano drauge isvaziavo i uzsieni tai ji buta isnuomavo irgi pasirodo prostitutem, tai tik su policija ir grasinimais iskrauste paskui jas drauges mama, o tos dar ir bardaka toki bute paliko, nu siaubelis buvo kai pamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2006 09 29, 22:40)
Sveikos. Gal kas gali padeti su buto nuomos sutartimi? Nenoriu nuomoti per agentura, tai reiketu sutarteles pavyzdzio. Gal kas gali atsiust pavyzduka i privata ar emailu toja@one.lt?

man irgi reiketu jei galima 4u.gif kazkaip reikia ruostis, nuo nauju metu gal jau teks nuomot, tai noris viska susiziuret ir pasiruost 4u.gif jei kam negaila mestelkit sutartele emeil nerulka@yahoo.com
Buc dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kam reikia nuomos sutarties rasykite man i AŽ atsiusiu. Nes jau nebesinori trecia karta kartotis forume.
Atsakyti
Sigita 4u.gif
Aciuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O vat man nelabai su nuomininkais sekasi verysad.gif Sutarta diena man jie neatsiskaite - tai as paskambinau, pasake, kad pinigu neturi, tures tik po savaites. Tada sakau duok man skaitikliu duomenis as sumokesiu uz komunalinius, nes jau buvo menesio 30d. o kita savaite susitinkam ir atsiskaitot. ir ka jus manot? sutarta diena skambucio nesulaukiu i skambucius neatsiliepia, i zinutes taip pat ... taip iskenciau iki rytojaus. vel skambinu ir vel tyla. Nu vien zo prisigalvojau visokiu nesamoniu... Nuvariau i nuomojama buta, maniau uzeisiu ir paziuresiu juk raktus turiu. prie duru vel skambinu i mobilu - nieko, tada i duris- nieko, tada issitraukiau raktus ir pabandziau rakinti, o ten virsutine spyna uzrakinta is vidaus ir raktas spynoje, nes negaliu savojo ikisti, nu cia mano kantrybe baigesi mad.gif pradejau ikiriai skambinti i duris, o ji man tada sms raso: as ne namie, turiu problemu, pinigus pervesiu vakare... as neiskentusi parasiausms, nes i skambucius neasiliepe, kad jei neatidarys duru, ieisiu su policija. Tik tada sulaukiau skambucio su pasiaiskinimais ir pagaliau atidare duris. Paaiskino turinti finansiniu problemu savo versle, bet o koks mano reikalas iki jos problemu - pervede man dali nuomos mokescio, nes tik tiek turejo pinigu, o kita dali prase dar savaite palaukti... Ka man daryti? Ar dar laukti ar paprasyti issikraustyti?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 11, 13:00)
O vat man nelabai su nuomininkais sekasi  verysad.gif  Sutarta diena man jie neatsiskaite - tai as paskambinau, pasake, kad pinigu neturi, tures tik po savaites. Tada sakau duok man skaitikliu duomenis as sumokesiu uz komunalinius, nes jau buvo menesio 30d. o kita savaite susitinkam ir atsiskaitot. ir ka jus manot? sutarta diena skambucio nesulaukiu i skambucius neatsiliepia, i zinutes taip pat ... taip iskenciau iki rytojaus. vel skambinu ir vel tyla. Nu vien zo prisigalvojau visokiu nesamoniu... Nuvariau i nuomojama buta, maniau uzeisiu ir paziuresiu juk raktus turiu. prie duru vel skambinu i mobilu - nieko, tada i duris- nieko, tada issitraukiau raktus ir pabandziau rakinti, o ten virsutine spyna uzrakinta is vidaus ir raktas spynoje, nes negaliu savojo ikisti, nu cia mano kantrybe baigesi  mad.gif  pradejau ikiriai skambinti i duris, o ji man tada sms raso: as ne namie, turiu problemu, pinigus pervesiu vakare... as neiskentusi parasiausms, nes i skambucius neasiliepe, kad jei neatidarys duru, ieisiu su policija. Tik tada sulaukiau skambucio su pasiaiskinimais ir pagaliau atidare duris.  Paaiskino turinti finansiniu problemu savo versle, bet o koks mano reikalas iki jos problemu - pervede man dali nuomos mokescio, nes tik tiek turejo pinigu, o kita dali prase dar savaite palaukti... Ka man daryti? Ar dar laukti ar paprasyti issikraustyti?

Kaip ilgai turi siuos nuomininkus ir ar pirma karta tokia situacija ? Jei pirma karta, tada dar gali duoti sansa pasitaisyti, bet, atvirai pasakius, jei jau i namus neisileidzia, geri cia fruktai verysad.gif Pasakyciau, kad jei dar nors karta pasitaikys tokia situacija, reikes issikraustyti ir pasieskoti kur pigiau, jei nesugeba susimoketi sutartos sumos. Ar turi pasiemusi uzstata tam atvejui, jei nesumoketu kokiu komunaliniu, sugadintu kokius baldus ir pan. ? Butinai reikia pasiimti koki tukstanti, tada ramiau bus.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 11 11, 16:41)
Kaip ilgai turi siuos nuomininkus ir ar pirma karta tokia situacija ? Jei pirma karta, tada dar gali duoti sansa pasitaisyti, bet, atvirai pasakius, jei jau i namus neisileidzia, geri cia fruktai verysad.gif Pasakyciau, kad jei dar nors karta pasitaikys tokia situacija, reikes issikraustyti ir pasieskoti kur pigiau, jei nesugeba susimoketi sutartos sumos. Ar turi pasiemusi uzstata tam atvejui, jei nesumoketu kokiu komunaliniu, sugadintu kokius baldus ir pan. ? Butinai reikia pasiimti koki tukstanti, tada ramiau bus.

Tai mano pirmieji nuomininkai, nuomojasi tik trecias menuo ir stai doh.gif tokia situacija. uzstata paemiau. Vieno nuomos mokescio dydzio.
Atsakyti
Sveikos mielos Nuomininkes!
SIGITA, tikrai uzjauciu, kad tauip nepasiseke su nuomininke. Parasyk, kaip rutuliojasi situacija, ar jau sumokejo? Kuria diena skaiciau "KAUNO Dienoje", kad kazkokia sukciuviene apgaudinejo zmones, norincisu issinuomoti buta Siaures pr. Ji internete duoda skelbima, kad isnuomoja buta, paima rankpinigisu ir "dingsta" niekam nieko neisnuomodama. Tai taip supykau ant tokios bobshes, kuri tokiu apgaules budu isvilioja is zmoniu sunkiai uzdirbtus pinigelius.
Na, tikiuosi, zmones bus dabar budresni ir atsakingesni. Bet, deja, buna tokiu situaciju, kad ir budurmas netyciom prarandama, ypac, kai ta "nuomiinke" net ir preliminarines pardavimo-pirkimo sutartis su zmonemis pasirasydavo ir net duoadavo asmens numeri, tik ar tikra?

Na, o mes toliau ieskome tvarkingu ir mokiu nuomininku musu 2-ju kamb. butui (52kv.m, atrodo) Centre, Kaune. Kam idomu, prasome skambinti pasiteiravimui 420683 KAune. Tiesa, sis butas siuo metu isnuomotas, bet uz 10dienu jau bus laisvas. Taigi, pranesu is anksto, kad norintys galetu is anksto susitarti apziureti ta buteli. Buto kaina 1000LT +komunaliniai. Butas-tvarkingas, su visa buitine technika,skalbimo masina baldais, interneto+telefono linija, sarvuotos buto durys. Yra automobilio stovejimo aikstele(pacioje miesto centre, "sirdyje"! Juk butas paciame centre..). Tiesa, tik sienas mama patingejo perdazyti, Tai jos ne kaip atrodo. Bet siaip, santechnika nauja, tvarkinga.
Butuko nuotraukas idesiu veliau, kadangi jos siuo metu kraunasi.
Atsakyti
Dabar JI bando parduoti savo NT priemiestyje ir planuoja isigyti buta, bei atsiskaityti su manim. Sake, kad dar pagyvens iki gruodzio vidurio. Siandien dar neskambinau, bet rytoj ir vel bandysiu su ja kalbetis. Kaip slyksciai jauciuosi tokiu pokalbiu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 09 17, 13:12)
O as nelabai suprantu kaip galima nuomotis viena kambari, o kitam kambari miega seimininkas. ax.gif  Kazkokia nesamone, nei tas nei tas laisvas  doh.gif

Nu nėra jau tokia didelė nesamonė,kai normalūs žmonės.Mano dviejų kambarių bute gyvena studentė sesuo.Nu jei per daug vietos ir mokesčių.
Tai gal kam reikia tik vieno kambariuko.Butas tikrai tvarkingas nesenai po remontų mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
ieskau 1-2 kamb buto issinuomoti iki 2007 balandžio-gegužės Kaune. Rajonas nelabai svarbu. Gali buti visai be baldu.
Atsakyti
Sveikos gerbiamosios,
susiduriau su dilema, kaip padidinti pastoviems nuomininkams nuomos kainą?
Nuomininkai gyvena mano 2 kambarių bute jau pusantrų metų, kai tarėmės dėl nuomos, tai pažadėjau metus kainos nedidint, pasitaikė jauna pora apie 35m amžiaus, kulturinga, moteris antroj santuokoj, turėjusi vaiką, žuvo, metų pradžioj buvo pastojusi nesėkmingai, vyras dirba autoprekių parduotuvėj, moteris pusmečiui išvyksta dirbti į užsienį. Su šiais žmonėmis malonu bendrauti, bet kylant visur kainoms, taipogi kyla ir butų nuomos kainos. Prieš išnuomojant padariau remontą- sudėjau plastikinius langus, vonioj, vituvėj plyteles, kambarius naujai ištapetavau, jie susivežė savo baldus ir techniką, jiems gyvenant įstačiau šarvo duris- labai jie norėjo, laiptinėje namas įstatė rakinamas duris, na visur investicijos, kainavo man apie 10000. Dabar jie moka už 2 k 42 kv.m. butą Lentvaryje 300 Lt mėn., atsirado norintis nuomot už 450, aš jiems užsiminiau apie kainų kilimą ir kad ruošiuosi irgi didint nuomą, na reakcija buvo mandagi, bet neigiama.
Patarkit kaip mandagiai itikinti mokėt didesnę nuomą, ar radikaliai pasakyt apie naują nuomininką ir iškeldint g.gif
Atsakyti