Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija"

QUOTE(Palaiminta @ 2006 09 25, 23:29)
Aciu uz gera patarima, taip ir pasakysiu ! Kad issikeltu, arba kaimynai parasys pareiskima policijai su ju duomenim, kuriuos as turiu.  thumbup.gif

SEKMES KUO DIDZIAUSIOS!!!!! 4u.gif VISKAS BUS GERAI!
Atsakyti
Susiskambinau su nuomininke, susitiksim siandien vakare. Tada ir bus pareikstas ultimatumas - arba issikrausto, arba kaimynai nesa pareiskima i policija. Tik dabar net nezinau, kiek dienu duoti issikraustyti, ar iki men. galo (uz tiek yra pamoketa i prieki), ar nedelsiant ? Tikrai laukia nemalonus pokalbis, ka padarysi, teks per tai pereit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2006 09 26, 10:35)
Susiskambinau su nuomininke, susitiksim siandien vakare. Tada ir bus pareikstas ultimatumas - arba issikrausto, arba kaimynai nesa pareiskima i policija. Tik dabar net nezinau, kiek dienu duoti issikraustyti, ar iki men. galo (uz tiek yra pamoketa i prieki), ar nedelsiant ? Tikrai laukia nemalonus pokalbis, ka padarysi, teks per tai pereit... verysad.gif

baisiausia, kad iš pykčio tokie žmonės nenuniokotų buto g.gif . Aišku, galima būtų po to ten tiestis su jais ir tt. Bet kaip užknisa tokie dalykai unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad reiketu is karto isprasyti jas lauk, o ne duoti dar kelias dienas issikraustymui, kitaip tikrai dar buta nuniokos...
Atsakyti
Niu bet kodel tu nesugalvojai kitos priezasties ir nepasakei paprasciausiai, kad nebenuomosi, kad atsirado koks giminaitis, kuriam reikia pagyventi ir panasiai. Butum daug ramiau su jomis viska isprendusi. Beje kaip sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 27 rugsėjo 2006 - 08:34
Nu bet kokia nemaloni situacija. Pas mane irgi šarvuotos durys, apatine spyna keiciausi pati, tiesiog issukau serdele, nuvaziavau i senukus ir ten gal uz litu 12 nusipirkau nauja serdele. O virsutine patvarko is firmos iskviestas meistras ir kainuoja apie 50lt.
Atsakyti
Buvau, kalbejausi su kaimyne, kas cia vyksta, paskui su merginomis. Na, man susidare vaizdas, kas situacija gerokai perdeta ir kaimynes puses. Pasirodo, taksi vazineja jos pacios, o ne kazkokie vyrai, pas jas buvo uzeje ju draugai, paciam bute jokio triuksmo nebuvo, tik laiptineje, kai uzluzo ju raktas laiptines duru spynoje ir negalejo ieiti... Na, tiesos taip ir neissiaiskinau, bet merginas grieztai perspejau, kad turiu labai budrias kaimynes, kurios man pranes, jei bute vyks kas negero. Isvaziavau kiek palengvejusia sirdimi, nors kas zino, kokia yra tiesa g.gif Pagyvensim, pamatysim.
Atsakyti
O šitai pamiršot? g.gif

Su vyru nuvaziavom buto apziureti- nuojauta pasitvirtino: bute praktiska i negyvenama, pilna siuksliu deze prezervatyvu, tusciu buteliu, saldytuvas tuscias, zodziu, kvepai nekaip...
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2006 09 29, 09:01)
O šitai pamiršot?  g.gif

Dabar irgi visus kampus apsniukstinejom -saldytuve sio to yra, ir drabuziu ismetytu ( i spintas juk nelisiu!), vonioj pora ranksluosciu, ka as zinau... g.gif Zodziu, pagyvensim, pamatysim, gal merginos prisibijos, kai pasakiau, kad turiu smalsiu kaimyniu, kurios man viska raportuoja.
Atsakyti
Geriau porelei isnuomuotumet, su tais "studentais" vienas vargas, jei ne prostitutes, siaip baliušnikės ir šiaip kai dabar sunku susirast išnuomuot, nereikia bijot pasirinkt, vis dėl to tai jūsų butas
Atsakyti
Sveikos. Gal kas gali padeti su buto nuomos sutartimi? Nenoriu nuomoti per agentura, tai reiketu sutarteles pavyzdzio. Gal kas gali atsiust pavyzduka i privata ar emailu toja@one.lt?
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif blush2.gif
Esame jauna pora (tvarkingi, ramus) ir noretume issinuomot 1 kambario buta silainiuose ar vilijampoleje. Moketume iki 350lt. Jei atsirastu pasiulymu, prasome rasyt i az bigsmile.gif
Atsakyti